case> 15 noroi, care a stat sub acoperișul de paie de 100-300 ani - Acasă -> Bloguri
„Este în satul un gând ciudat, dar pentru mine - este destul de normal. Am pozat pentru o fotografie. Ea a vorbit despre deputați, „ei sunt lacomi, oameni rănit. Din care suferă de diabet, cancer, și apoi aruncați banii pentru tratament. Și eu locuiesc în casa în sine, să nu jignesc pe nimeni și mă simt bine. " Ea însăși a fost de stabilire scripeți casa lui. Ce un costum inteligent a dat seama că aceste pachete cu o frânghie și se înarmeze pe acoperiș a zburat. Apoi a luat și le-legat. E în grădină era încă un morman de fascicole. Alte două case ar fi de ajuns.“, Spune Vladimir.
a. Naddnestryanskoe, Murowana regiunea Kurilovetsky, Vynnitsa, Ucraina
Una dintre cele mai bune cocioabele: văruite, căptușite scripeți. Shed este format din două jumătăți. O bunica a trăit ca în fotografie, cu bunicul său. Și cealaltă jumătate - a fost o cocină. Acolo a trăit un câine.
Acum, mai multe tehnologii: ipsos lut, acoperișul de stuf și paie, cadru casa - vin la noi din Occident, în chip de foarte scumpe și de moda tendințe care își pot permite doar cei mai bogați.
Dar aceste tehnici de construcție utilizate au fost în jur de secole, și lăsați această colecție de colibe rurale simplu ar fi o dovadă că astfel de case ar putea sta și să stea pentru o lungă perioadă de timp. Să reînvie tradiția caselor de construcție din materiale locale, atâta timp cât acestea încă mai au, mai degrabă decât de cumpărare ținuturi îndepărtate importate inovații tehnologice, care în linii mari sunt preluate de la noi.
Într-o energie de origine jurnal nu este mai puțin naturale. Te înșeli, „bine“, imaginați-vă cum să trăiască într-o casă mică. Și repet această experiență nu vreau. În cazul în care nu există alte materiale din apropiere, o lipsă de fonduri, este, desigur, o cale de ieșire. Dar nu mai mult. În plus, în imagine vă arată, toate aceeași casă. în loc gaura skosobochennaya cu găuri curbate în pereți, ceea ce denotă ferestre pline de căldură stuf (deoarece căldura din materialul păstrează prost), la fel ca în articol.
pentru fiecare propria :)
locuințe moderne Kononov :) 12m2 pe chiriaș
care trăiesc pe pământ, nu stau într-o casă și doar petrece noaptea, ascunzându-se în ea - în timpul iernii, în vreme rea
ei curat, înec zeci de pătrate pătrați - efort irosit
în natura colțuri, cu atât mai directă
forme de viață, pentru persoanele care trăiesc
BIOROBOTS nevoie de un cubicles paralel perpendicular
Foarte convenabil, dar admira vizuini nischebrodskimi numite „bio-roboți.“ Hai, curat - chiar și „efort irosit“, trăiesc în noroi, este atât de „organic“! Căcat sub un tufiș, fundul lins și gaura pochapal.
TatyanaGrigoreva, sunt de acord cu tine despre lumina de mare casa ideala spațioasă, cu ferestre mari din podea până în tavan, în special în sudul paradis tropical cald lumina la sud de Soci, cum ar fi în locurile de reședință a populației din Statele Unite și Canada.
Prin urmare, putem construi ca în tropice, nimic, sau chiar a construi ceva viu pe copac cu banane și maimuțe.
Și în partea de nord, astfel încât să nu înghețe la moarte oameni primul lucru pe care cred despre supraviețuire cu energie minimă sau lemn, mai degrabă decât frumusețea și comoditatea de sud.
Se pare multora, cum ar fi ai fost dus la mitul gladomore inventat pentru propagandă o mare înșelăciune și poate chegoto încă foarte rău. Mai multe i10.pixs.ru/storage/0/2/9/falsRpng_7875095_16496029.png
regiunea Vinnytsya știu un pic, pădurea este acolo, dar un pic
Zona 1klimaticheskaya, astfel încât există adesea până la -22
bunicul în Jitomir, colibă a fost construită în 1946, se va probabil aproape și nu a știut despre arhitectura solară și eficiența energetică
Planificarea este destul de tipic, dar orientarea fațadelor - super-
mai mult decât încrezător că pentru bani minim sau fără bani
Tatiana de locuințe destul de confortabil nu este construit.
Dar cât de mult negativitate si neglijare a investit ... în cuvintele: „Curba -Koso - doar să fie în viață“
pe fațada sudică a 4 ferestre, una la nord, în bucătărie
1. Cred că știi ce ar trebui să faci cu dvs. „încredere.“
2. „pentru bani minim sau nu bani“ - adică confirmarea că acest lucru este - nischebrodskie nurca. locuințe temporare, devin permanente, pentru că „și așa mai merge“. Fără casă în cutii se obișnuiască să trăiască, și le este adăpost destul de tolerabil.
Ar trebui să mai adaug câteva lucruri.
1. Odată cu creșterea actuală a prețurilor la energie, rămase în urmă salariile, chiar și la o latitudine de Soci în apropierea mării, în dezvoltate s / x Bulgaria tarifele pentru încălzire centrală sovietică, după privatizarea liber (furt) și înmulțind prețul, astfel încât veniturile au depășit ceea ce întreaga populație a fost forțată taie toate conductele din apartamentele de încălzire sovietice.
Și forțat să înghețe în timpul iernii și să moară, pentru că chiar și în bezsnezhnoy solare Bulgaria iarnă rece
2mesyatsa.
Am întrebat - cum să supraviețuiască? Ei spun că economisirea de bani tot anul să plătească pentru a cumpăra un sistem de încălzire a energiei electrice 2mesyatsa iarna rece electrice.
Dar este atât de a supraviețui în sudul Bulgariei la latitudinea Soci în apropierea mării caldă.
Și imaginați-vă cât de mult trebuie să plătească la nord? Mai multe ori! Încălziți sau mai mult uneori, și mai inteligent prin studierea fizica mai uneori.
Surse de alimentare mici 2. Chiar și astăzi se bazează pe arderea excesivă a hidrocarburilor, care sunt prea ușor de transportat de țeavă sovietic „prietenia“ cu 1976goda, și ușor arde. Dar principalele hidrocarburi sunt foarte temporare, și va veni în curând la un sfârșit, poate fi o
În general, la nord de Soci pentru supraviețuirea unei mai bune treptat reorientată pe lemn, în 18-19veke în est și vest, și de a trăi într-o mare pădure deasă surd în cazul în care o mulțime de lemn de foc. Poate că în aceste case și unse cu paie lut incidental un bun izolator termic. În caz contrar, pur și simplu mor în viitor.
În viitor, oriunde altundeva în lume va supraviețui dificil. Cele mai multe dintre omenire va dispărea, fiind redusă în multe ori, la numărul de 17-18veka.
În aceeași casă mică? El 3 * 4, nu mai mult! Am o astfel de cameră în apartament, cel mai mic din copiii ei. Nu, am trăit într-o bucătărie de 10 metri, cinci dintre ele, atunci când în 90 de încălzire este uneori tăiat în timpul iernii. aragaz bucătărie încălzită. Îmi amintesc - bine fior. Aceasta este o zonă foarte mică. Pe aceasta chiar dificil, eu nu vorbesc despre cum să trăiască.
TatyanaGrigoreva, necinstiți poate apela întreaga omenire care a trăit în secolul al 19-lea în colibe disponibile și cocioabe și cabane,
Ar putea fi în deplină a ideii de megalomanie.
Puteți respinge această posibilitate de viață, fără a inventa ceva experiență nouă testat în mod independent.
Din moment ce v-ați uitat sau nu cunosc tehnicile de construcție a caselor din paie și din lemn, și, probabil, propriile sale mâini nu a construit nici case, și nu obișnuiți să lucreze pe mâini, cu greu poți chiar să construiască o casă!
Și pentru că poți visa doar despre o astfel de casă cel puțin,
mai ales dacă găsiți brusc te pe stradă, în cazul în care acesta este mult mai rece,
în cazul în care înghețarea pentru iarna de nord 1night.
În opinia mea, în secolul al 19-lea, oamenii au fost mai modeste și harnici și, prin urmare, de lungă durată.
În cazul în care majoritatea, de fapt, a evitat în mod activ a preveni prăbușirea erei sovietice și progresul, în speranța pentru nimic la voia întâmplării,
aceasta înseamnă că toți trebuie să se întoarcă la condițiile înainte de Uniunea Sovietică - în regal 19veka epoca de lemn, în cazul în care condițiile au fost aproape toate gulagurile atât mai rău, speranța medie de viață a fost de 32 de ani.
Și oamenii nu mor doar din cauza ratelor medii de fertilitate deja
15 copii per familie.
Este demn de menționat faptul că, în casele 19veka aproape principală a fost foarte tech cuptor multi- funcție de economisire a energiei.
Puțini oameni știau cum să construiască un astfel de cuptor. Expertul foarte mult apreciat. Dar acum sobe tehnologia, în general, aproape pierdut. Acum, oamenii nu știu despre orice tehnologie de existență a acestora, în speranța în zadar la voia întâmplării.
Dacă ați pus lemne în sobă, este posibil pentru a găti o cină bună în ceaune. În același timp, cuptorul se încălzește și obținerea fierbinte pentru o lungă perioadă de timp, din cauza greutății chiar și pentru aproximativ o zi, iar în casa devine caldă pentru o lungă perioadă de timp și, prin urmare, uscat, astfel încât peretele casei se usuce rapid și să devină un bun mai izolator termic timp de o săptămână, astfel încât acesta devine chiar mai cald decât o dată.
Cina la etaj aragaz adormit și acoperite cu paie sau o pătură pentru a evita arsurile.
Ca un copil, bunica dormit pe aragaz.
Dormi pe aragaz cald - foarte frumos! Doar fabulos! Și ce visele sunt vise!
Nu am avut niciodată dormit nicăieri mai bine decât un copil pe aragaz cald în păpușii!
Acest lucru poate cele mai bune amintiri!
Hrușciov și apartamente URSS era rece și umedă, în comparație cu un aragaz și o colibă. Mai ales la parter sau la etajul superior.
Și acum pe partea de sus a economiilor dicta încălzire centrală, opriți-l permanent, inclusiv în fiecare zi.
Prin urmare, este în Hrușciov apartamente ehSSSR era rece și umed.
Și nu invers așa cum ați descris.
Deși toată lumea poate avea experiență, și gustul. Dar gusturile nu susțin.
Alternativa? Puteți migra departe în paradisul tropical din sud, unde locale cunosc bine limba de la naștere, și alte subtilitățile, spre deosebire de tine.
În ciuda acestui fapt, nu trebuie să zacă la moarte, care trăiesc în cutii de pe coșul de gunoi cu kap.krizise ipoteca veșnică, în cazul în care salariile sunt mult mai mici decât costurile ipotecare pentru acasă, disponibile numai pentru oligarhi.
Ca urmare, cu siguranță, va muri de viață într-o cutie sub kap.ideey.
Dar, încet! Pentru tropice cald, și nu există fără adăpost kormozhki liber. La sud de Soci, dacă se dorește poate fi capabil să existe fără a se gândi la nimic, chiar și la 40-50let în loc de 1 noapte de Nord de iarnă.
Lasă-l mint, că toată omenirea a trăit în vizuini până în secolul al 19-lea. Și nu egal cu cele ale colibe de lut cu colibe în care cuptoarele erau români. Acest cuptor în izbonki nu se potrivesc. Aceasta este o opțiune extremă - atunci când nu este nimic de a face, sau ai nevoie rapid.
câmpuri kîrgîză Ku lucrăm - trăiesc în aceste case. Dar numai în timpul verii. În timpul iernii de a părăsi lui.