Postat de grisly
Și nu este mai ușor să se gândească la aducerea unitatea în conformitate cu regulile?
în special pentru luptă strânsă are o carcasă secundară. și chiar cu privire la caracterul adecvat și respectul am nici o îndoială alt straykoblistam. Ei bine, prieteni, de asemenea, ca nu sa plâns niciodată.
ZY și în cazul în care nu Orgie să li se permită să se joace cu această unitate - ea în liniște sau de a părăsi sau de a lua parte numai cu carcasa secundară, fără nici o obiecție, și alte efecte secundare.
Re: Virusul Zhihariyskie hroniki.Tom 1.Borba
Ceea ce, atunci, face ca player-ul cu o mitralieră sau un lunetist?) Apoi, în conformitate cu normele în care sunt luate în considerare, de asemenea, overtyunschikami?)
Și luptă strânsă aici?
Există reguli, care sunt reglementate în mod clar viteza de evacuare pe care unitatea nu se potrivește.
Faptul că există revânzare, nu te face favoruri.
Și mâine eu sunt pe unitatea și va pune 190 de picioare inamicului de 100 de metri pour - nu deranjez?
Este ca și cum să meargă pe o motocicleta pe cursa de biciclete și se bucură de „victoria“ lor.
La întrebările de interes ale jucătorului trebuie să îndeplinească organizatorii, nu toți cei care sunt atât de dornici de a insera lor 5 copeici! Și apoi doar un pic și a începe o nouă penalizare.
Tunarii au tendința de a merge mereu cu trupele de șoc, deși viteza avionului atac mitralieră peste viteză, astfel încât în cele din urmă se dovedește că el este în picioare, la înălțime completă udare inamic, iar inamicul nu se poate ajunge la ea! Apoi, putem interzice armele?
Re: 145 meu maxim Thun AK105..eto deja overtyun?
am ajuns la începutul overtyunschikov ban?
și apoi vom înțelege pe ceilalți.
Dacă alungare prea puțini oameni, cere-le în detaliu ce au fost ... dezamăgiți? Încercați tot confortul, da fiecare consiliu. Dar, în același timp, pentru a reduce viteza de complet inutil !!