De asemenea, am 12 DPO, M nu vă așteptați astăzi sau mâine. În general, astăzi, dar nu doresc să se gândească în avans, poate am confuz că, și mâine nu va aștepta pentru ei.
A doua zi trage deja stomac, dar, ca și cum ar veni deja, de obicei, în fața M doar un pic neplăcut, ieri, înțepat în ovar, îndoit în jumătate, atunci când se ridică. Și, în aceeași zi de slăbiciune, ca și în cazul în care presiunea a scăzut brusc.
La 8 DPO a făcut testul, gol.
Să sperăm că acest lucru nu este vestitorii M!))
Am făcut 9 DPO, testul a fost un polosochkoj slab. Slăbiciune era sălbatic ieri, abia pomylas. Întreaga zi de dormit. și astăzi mai mult sau mai puțin. Numai sfarcurile foarte mancarime si dureri de stomac. Dar, de asemenea, un sentiment că polițiștii sunt deja. Dar ei nu fac), sperăm pentru un miracol)
De altfel, am devenit foarte nervos. Teribil iritabil, am trece de la „normal“ la „mânia nebun“ pentru a doua, strigând la tot ceea ce ar putea țipa, iar când cazul este gata să plângă, doar pentru a da un motiv.
suntem deja la gândul, chiar dacă nu este încă întâmplat, înseamnă că organismul pregătindu-l astfel))
Și apropo, ieri atât de tras, și pe timp de noapte, m-am trezit la fel de mult de ea, m-am gândit, tot ce mă trezesc dimineața deja cu ei, și chiar și pe timp de noapte, și că, până la net.Budu așteptați mâine.
Este păcat pentru a merge la locul de muncă, să fie plăcut de a petrece o zi la domiciliu))
Ei bine, ar trebui să se bucure, de vreme ce RIM.
Nu am mai făcut și nici nu vreau să supăr, chiar dacă singur. Și testul este irosit, și îmi pare rău))
Da, ea a fost atât de slab încât nu știu dacă să se bucure))) apoi se testează făcut-totul curat)
Dar eu sunt în 8 RPD a, și totul, chiar frică să facă ((
Dacă nu merge în sus, în dimineața de mâine, pentru popisit dimineața do))
Asta, dacă ceva, în prealabil, să se calmeze.