Aceasta se întâmplă în timpul învățarea limbii descurajată și se pare că acest proces este fără sfârșit. Ea vine lenea, lipsa de încredere și sentimentul că nu se întâmplă nimic. În acele momente, vă sugerez să re-citit lista de fraze motivaționale, care au fost amintit imediat că acest punct în timp, și sunteți pe drumul cel bun. Selectați afirmația că este în răspunsul dumneavoastră, și de a salva jurnalul de limbă.
- Limba este foaia de parcurs a unei culturi. Acesta vă spune unde oamenii săi vin și unde se duc.
Limba - este o hartă rutieră a unei culturi. Se spune de unde provine și unde se duce poporul său.
(Rita Mey Braun) - Profesorii deschide ușa, dar trebuie să introduceți de unul singur.
Profesorii deschid ușa, dar trebuie să le introduceți.
(Proverb chinezesc) - Pentru a avea o altă limbă este de a avea un al doilea suflet.
Proprii o altă limbă - înseamnă să aibă un al doilea suflet.
(Karl Veliky) - Limitele limbii mele sunt limitele lumii mele.
Limitele limbii mele - se limitează lumii mele.
(Lyudvig Vitgenshteyn) - Cu limbi, dacă sunteți acasă oriunde.
Dacă știți limbi, ești mereu acasă.
(De Waal Edmund) - Dacă vorbești cu un om într-o limbă pe care o înțelege, care merge la cap. Dacă vorbești cu el în propria sa limbă, care merge la inima lui.
Dacă vorbești cu un om într-o limbă pe care o înțelege, te întorci la mintea lui. Dacă vorbești cu el în limba sa maternă, te întorci la inima lui.
(Nelson Mandela)
- O altă limbă este o viziune diferită a vieții.
O altă limbă - este o viziune diferită a vieții.
(Federiko Fellini) - Dacă am vorbit o altă limbă, ne-ar percepe o lume oarecum diferită.
Dacă am vorbit o altă limbă, ne-ar simți lumea un pic diferit.
(Lyudvig Vitgenshteyn) - Tu trăiești o viață nouă pentru fiecare nouă limbă vorbești. Dacă știți doar o singură limbă, trăiești doar o singură dată.
C, fiecare limbă nouă trăiești o viață nouă. Dacă știți doar o singură limbă, trăiești doar o singură dată.
(Proverb ceh) - Câte limbi știi - că de multe ori ești o persoană.
Câte limbi știi, așa că de multe ori ești un om. - Pentru a învăța o limbă este de a avea mai mult de o fereastră de la care să se uite la lume.
Învață limba, apoi se deschide o nouă fereastră către lume.
(Proverb chinezesc) - Un an de acum veți dori să fi început să învețe o limbă de azi.
Într-un an vei rău că nu a început să învețe limba de azi.
Ok, ultima teză ușor schimbată, așa că se potrivește bine la studiul limbilor. 🙂
Și ce ți-a plăcut citatul?