1. Planul superior este expus la nivelul nu
Proiectarea orice baie include propriul fund strat de gravitație. Aceasta este, marginea superioară este expusă la nivelul, în timp ce partea de jos are o pantă spre scurgere. O înclinare suplimentară nu este doar inutil, ci și dăunătoare - într-o baie a crescut șansele de alunecare.
strat gravitațional 2. canalizare este prea mică
Dacă vom face mai puțin strat de gravitație, apa va dispărea încet. În același timp, va trebui să aștepte o lungă perioadă de timp pentru clătirea cada dupa baie. Și pe pereți cadă și conductele vor fi depozitate spumă și noroi, care sunt apoi dificil să se spele off. Un tub de acest general, poate bloca complet și le-au curățat.
3. Pentru compușii cu plisat sifonul de canalizare utilizat
Numai țeavă rigidă, evitând unghiurile drepte.
4. baie de oțel strâns, șuruburile care fixează picioarele în cada de baie
Nu întâmplător piulița acestor șuruburi sunt realizate sub formă de oi. Strângeți-le numai cu mâna. Dacă aplicați tastele sau un clește, smalțul de baie în loc de șuruburi de fixare incendii ușor pe spate și fixați-l va fi imposibil! Deci, mulți ani în urmă, a trebuit să înlocuiască o baie de unul nou.
5. tampoane de primăvară second hand
În orice caz, este imposibil să anexați sub băi de picioare precum și în partea de jos a cauciucului de baie și așa mai departe. N. Căptușeală. În cazul în care baia este de primăvară pe ele în funcțiune, asigurați-vă că mergeți fisura între baie și perete. Și acolo începe să curgă în apă.
bai din oțel sunt livrate cu benzi autoadezive între baie și picioare. Ei au fost lăsate să plece. garnituri elastice suplimentare ar trebui să fie evitate.
6. Nici un motiv de baie
Prin standarde croitor de baie trebuie să fie împământat (conectat la) secțiunea fire electrice nu mai mică decât cea a conductorului de fază, cu țevi de apă și panouri de putere.
Pentru a asigura un contact fiabil la baia de fontă este suficientă pentru a înfășurați firul în jurul picioarelor de șurubul de reglare și strângeți piulițele de pe ambele părți, cu mașini de spălat și o mașină de spălat de primăvară.
Pentru baia de oțel, această opțiune nu va funcționa ca tampoane saomkleyuschiesya izola baia de picioare. În scopul de legare la pământ în baia de oțel cu petale sunt găuri speciale pentru șuruburile.
Dar, aproape întotdeauna, aceste petale sunt vopsite cu email, precum și întreaga baie. Deoarece smaltul nu transmite curent electric la sol trebuie să fie îndepărtate cu grijă din porțiunea dorită.
Acest lucru se poate face folosind polizoare unghiulare (Bulgaria), eliminarea vopsea în contact. Clește poate fi, de asemenea, fila ușor îndoit la firul de contact, email, în acest moment „filmare“. Lucrarea, prin urmare, trebuie să efectueze în ochelari.
7. Utilizarea de piese de silicon și flexibile pentru băile de prelucrare a adiacenta la țiglă
colțuri din plastic, flexibile, montate pe baia de repede pierde aspectul lor. Același lucru se aplică silicon. Conform statisticilor, în timpul mediu în care vor trebui să fie schimbate într-un an. Mai bine de la ei complet abandonat în favoarea țiglă contiguitate și pastă de ciment pe partea de sus.
8. sprijină pentru o nevlagostoykie baie și destul de greu.
În 9 cazuri din 10 trebuie să ridice baia este mai mare decât cea oferită de șuruburile de reglare din fabrică. Dacă în acest scop, de a folosi suporturi de lemn sau de cauciuc, în primul caz - se pot fisura de la uscare, iar al doilea - după cum sa menționat deja mai sus, baia va „respira“ și a format în mod inevitabil, fisuri în legătură cu peretele de baie.
9. cremaliera dale nu au fost făcute la cap, și „la picioarele“
În cazul în care raft și peretele dintre baie (în lungime), nu la cap, și „la picioare“, atunci când se iau un duș, fluxul principal de apă va curge pe raft, și, eventual, apoi la podea. În cazul în care panta de raft este mic, apa din ea va stagna. În cazul în mare - că nu va fi capabil să livreze nimic.
Concluzie - un raft în fruntea unei mai convenabil și practic.
10. Baie pritoplena prea adânc în perete
În cazul în care lungimea marginii de baie turnat în perete la o adâncime mai mare, devine incomod să stea în baie - un perete prea aproape. Incomod, și a pus diverse rafturi și înapoi la baie.
Da, și nu pare foarte frumos.
11. zidit acces la audit.
În cazul în care baia este instalat ecran improvizat, cu siguranta ai nevoie pentru a oferi acces la ornamentul de baie. Uneori trebuie să curățați sifonul este sau să facă alte reparații.
Puteți instala un plastic sau metal hașuri pe magneți. Dar această opțiune nu pare a fi foarte bun. Cel mai bine este de a folosi un built-in hașuri ascunse sub țiglă. In mod adecvat, de asemenea, instalat gresie 4 pe magnet, așa cum este descris aici.
- Cum să clei produse din plastic rupte, astfel încât acestea să devină mai puternici decât noi.
- Cel mai bun mod de a face o gaură în țiglă.
- Rafinamentul LBM, un cost de 85 de ruble și 1 oră de timp de lucru, care crește LBM de resurse și de diamant roata de 2 ori.
- Cum sa faci un suport frumos și puternic sub baie din materiale ieftine disponibile.
- Cum pentru a strânge mandrina fără cheie.
- Te-am prins la instalarea de perete de instalare toaletă.
Vă mulțumesc pentru sfaturi. În ceea ce privește „plăcute sau nu“, pot spune acest lucru: sunt de acord cu tine că cărămizi inestetic strat protector, a doua metodă, care include o țeavă de umplere însemnări cu siguranță interesantă și arată bine, este adevărat, nu am venit pentru că nu este nevoie pentru a ridica de mare cada de baie, de lungime rude bolț a fost suficient pentru un drenaj bun și ușurința de baie în sine. Cu toate acestea, dacă vreodată va pune o baie în picioare „scurt“, probabil, utilizați această metodă. Personal, mi-a placut sfatul și util ca căptușeli capac de țevi din polipropilenă. Foarte simplu, ieftin și nu zgâria gresie. Doar ceea ce am nevoie.
Multumesc pentru pont, Alexander!
Bine ai venit! Pot discuta mai târziu subiect ....
Există două întrebări.
1. baie acrilice trebuie să fie pedepsit?
2. Descărcări acrilice și cadru unghiular sub ea. Picioarele sunt atât de scurt încât orice scurgere nu se potrivește, picioarele în aer, și conducta de scurgere cada. Și, în plus, în centrul picioarelor sub fundul băii este mai scurtă decât cele de la colțuri. Cumpara ridicat picior scump cadru, scump ... se poate distribui mod?
Și poate noi toți, astfel încât partea de jos a băii ușor arcuit, apa curge în scurgere și pe părțile laterale într-un fel confortabil. Soțul meu spune că este nevoie de timp pentru întâlnire și nivelat. Și cred că cada trebuie să stea ferm și că partea de jos nu este un joc care atât de conceput
Bună ziua, Elena!
baie acrilice Grounded nu este necesară.
Picioarele sunt scurte, - GROW lungimea lor. Este suficient pentru a cumpăra un știft de cuplare metru și diametra.A corespunzătoare, de asemenea, LOCKNUT cu șaibe de blocare sau de pastă de fire fikator.
Al doilea exemplu de realizare - pentru a face roller-coastere, care sunt descrise în rabat. Dar, cu cadă de baie acrilice pentru a le instala va fi mai dificil - prea greu pentru a avea acces la picioare îndepărtate.
Partea de jos a băii nu este vygnetsya în timp. În cazul în care joacă, cel mai bine este de a aranja pentru el o copie de rezervă sub formă de cărămizi sau stickuri, plantate în spumă.
Multumesc pentru sfaturi! Fac reparații în baie și foarte îngrijorat cu privire la rezultatele. mai ales după articolul dumneavoastră. Cât de multe pericole. Am o problemă cu cadă picior de fontă buloane Rosa.Regulirovochnye livrate complet cu picioare erau prea scurte (din cauza cutiei cu conductele trebuie să ridice mai mare, pentru a împinge aproape de perete). Nevoie de mai multe pene de fixare sub șuruburile. Întrebare - Nu sfătui lemn și de cauciuc. dar tu ce alegi? Dale de pavaj. garnituri metalice. luat deja rost de grinzi de stejar. dar ceva a început să se îndoiască. Deși Veneția se află pe picioroange de stejar ...
În principiu, Galina, cherestea de stejar - de asemenea, o opțiune bună. același mod de a-mi trimite e-mail-ul, vă rugăm să scrie, ce să alegeți?)
Am citit o selecție. Interesat de setare baie. Nu înțeleg un lucru, se pare în contradicție cu textul imaginii.
„Hairpin tăiat, asigurați-vă că kontragaem, așa cum ar trebui să fie; Am pus mașină de spălat convenționale, la fel ca în fotografie. Este de dorit să se asigure și șaibele, deși complet cu picioare nu, dar nu va fi de prisos.
La etajul PIN-ul său final nu se ajunge până la un moment dat, puteți face la sfârșitul pastilelor 2 Piuliță același nivel cu capătul stud, greutatea este distribuită, de asemenea, piulița. Acesta va arata bine, dacă au pus pe un capac din plastic tuburi de polipropilenă. "
Dacă despre Grover încă clare cu privire la distribuția greutății și cele două piulițe la sfârșitul stud - nu mă pot gândi la asta?!
Am decis să pun sub nasturi picioare de baie BP 1 inch. Cred că acest lucru va ajuta la distribuirea presiunii pe gresie. Un dop din alamă - PP capac de canalizare cu 40 mm, astfel încât să nu zgâriați gresie. Și întreaga structură pe lipici! Ce crezi? idee de sunet?
Vă mulțumim pentru site-ul dvs.! Îmi pare rău pentru a găsi că nu a fost în partea de sus!
Aproximativ două fructe cu coajă lemnoasă la sfârșitul - este ceea ce:
Numai în formă inversată.
Proiectare, ați descris - este destul de gravă. Principalul lucru pe care capacul PP a fost rotunjirea fund, iar dopul din alamă poate încovoaie în ea. Deși, nu ai scris ce lipici va umple - în cazul în care epoxidice, atunci, desigur, nimic nu se va întâmpla.
Vă mulțumesc, Alex, pentru cuvintele frumoase. De-a lungul partea de sus - voi încerca)!
Bună ziua, Stanislav. Îmi place foarte mult articolul dvs., vorbim despre importante „lucruri mici“, care fac posibil să se facă reparații la plăcerea și calitatea. Sfaturi despre trapa magneții au adoptat deja. La fel de important, punct de vedere estetic. Într-adevăr Aștept cu nerăbdare să o selecție de articole și ar dori să aibă acces la paginile care sunt protejate de parole. Ce trebuie să faci?
Bine ai venit! Baie Roca 100 × 70. Screw picioare slide-a lungul podelei de gresie, atât pe gheață. Ce poate fi substituit? Furculițe din tuburi de polipropilenă și diapozitiv. Ce se poate gândi? Da, observ că pereții sunt realizate din panouri din PVC, adică le-o baie nu este atașat. Vă mulțumim anticipat pentru răspunsul dumneavoastră.
Tu, Natalia, după cum am înțeles, trebuie să se stabilească pe podeaua baie fontă. Pot oferi următoarea metodă:
Picioare de inserție baie în alamă prize 1/2 „filet. Bujiile găurirea mai multe găuri în jurul și după instalare se toarnă adeziv lor, cum ar fi „sticlă solubilă“ sau „epoxi“. Prin găuri seturi de adeziv cu podeaua, iar baia nu va aluneca. Adezivul de sub capacul nu se va scurge în jurul valorii de plastilină ei scămoșată. Se toarnă adeziv convenabil cu o seringă; umple până la marginea superioară a stub. În loc de lipici, puteți pur și simplu printr-una dintre găurile prisverlitsya la podea.
Bine ai venit! a cumparat o baie de fontă Roca C-alunecare, dar sunt incluse foarte scurte picioare de 8 cm ... Spune-mi, te rog, pe care le poate pune o? Cred că poți sau din cauciuc siliconic anti-vibrații sprijină pentru mașina de spălat sau cutii de lemn dintr-o placi de pin sexuale, dar din informațiile de pe site-ul dvs., am dat seama că nu este de dorit ...
Adăugați o altă greșeală. Am scos din țeava de perete 50 mm sub chiuveta exact în centrul de baie, în cazul în care în baia de orificiu de scurgere. Nu mi-am dat seama că scurgerea sifonului este în căutarea oriunde, dar nu pe perete, deoarece previne supraalimentarea. Acum am pentru a efectua un by-pass pe colțurile de 45 de grade. Și toate capcanele decente, am uitat nu este permis să se conecteze la scurgere într-o linie dreaptă, ei înseamnă că scurgere va fi pe margine, nu chiar în centru. Și o altă întrebare. Sunt în mm 90grad unghiul peretelui 50, urmat lager 2,5 m cu o pantă de 1,5, urmat de 135grad tee și cei care se trezesc. În caz contrar, pur și simplu nu se potrivește. Și în afară de acest unghi de baie 90grad I va țeavă 5cm, unghi de 45, conducta de 10cm, unghiul 45, sifon suplimentar (randament sifonului 50mm). Predicție? Cum se va scurge apa slabă prin toată această construcție? Pentru a modifica este necesar să demontați FCL pe rama. (
Panta aveți o normala, apa va fi bun pentru a merge. Colțurile prea mult, desigur, dar asta e bine. Oricum, în lățime de bandă în formă de U baie de sifon mai rău, iar debitul va fi determinat de acestea. Dacă aveți o capcană în formă de U și doriți pentru a maximiza capacitatea de drenare a apei, atunci ai nevoie pentru a scăpa de unghiuri de 90 de grade, înlocuindu-le cu două pentru 45.
Despre retragerea apelor uzate de la peretele de baie al axei. Asta-i drept, este o locație greșită. Overflow, cu toate acestea, puteți oricând ușor lateral (tubul de conectare îi permite să facă), dar într-o linie dreaptă de sifoane aproape niciodată trece aproape de conducta de canalizare și este necesar să se aranjeze studiul ekvilibrichesky.
Acest articol enumeră unsprezece erori, dar de fapt ele sunt, desigur, mult mai mult. Am încercat să scrie instrucțiunile de instalare băile - am lăsat mai mult de 120 de pagini cu fotografii și imagini, adevărate, dar toate la fel este mult. Cu toate că am douăzeci de ani în urmă, o astfel de afirmație ar fi foarte util ...
Bună ziua, Stanislav. Foarte util pentru mine am găsit site-ul dvs. foarte util. Trebuie să fie instalat într-o cabină de duș baie cu laturi înalte (de exemplu. În partea de jos o baie acrilic). Dar problema este că înălțimea de la podea până la partea de jos a conductei de canalizare (d = 50) în peretele de 9,5 cm. Și de la podea până la partea inferioară a băii întregi de 10,5 cm. Ie foarte mica schimbare de altitudine, deoarece, care va fi apă stagnantă în baie! Care utilizează suporturi solide sub picioarele băii (există 12 bucăți, fiecare 38mm diametru suporta)? Ceea ce am nevoie pentru a utiliza un sifon și unghiuri pentru rata maximă de drenaj?
Salutări, Igor! Îmi pare rău că am întârziat, eu voi răspunde oricum. Pro sifonului descrise în detaliu aici:
Pro standuri trimise la oficiul poștal.
Salutări, Igor! Doisprezece picioare - o mulțime. Lift palet este necesar, corect între ecran și podea există un decalaj. Dar, la o anumită ingeniozitate, puteți așeza gresie mozaic. Standuri în cazul dumneavoastră poate fi așa cum este dezvăluit în rabat trimis la tine, și, ca manșoane din polipropilenă cu un diametru adecvat. Sau tuburi de polipropilenă taie înălțimea dorită a standului. Încercați să ridice tigaie la o înălțime care este un multiplu întreg de mozaic.
Sifon este cel mai bine utilizat cu curbe netede, dar el are o înălțime mare, care nu poate fi adecvată în cazul dumneavoastră. Unghiurile de scurgere - este de dorit să se evite 90 de grade, - este mai bine pentru a pune două de patruzeci și cinci.
Bună ziua. Vă mulțumim pentru contribuția și experiența dumneavoastră foarte mult subliniat pentru tine util. O săptămână mai târziu, voi pune o baie de fontă Roca, deja cumpărat. Întreaga baie este deja cu gresie. Aici este întregul cap și a rupt dreptul său de a plasa astfel încât să nu alunece. Sunt opțiuni cu șaibe sub șuruburile de reglare sau butoanele de alamă în considerare, după cum sugerează. Mă întreb dacă mai există alte metode decât cele indicate. Ei bine, o selecție de sfaturi, de asemenea, ar fi dorit să citească.
Compilation postat, Vadim, bună seara) baie alunecare, - nu vă faceți griji. Este important doar în momentul de aliniere, fixați-l pene între pereți. Apoi, puteți în condiții de siguranță din beton.