1000 moduri de a muri
seria documentar „1000 moduri de a muri» ( «1000 moduri de a muri") a explicat din punctul de vedere al teoriei științifice a fenomenelor darwiniste de viață și de moarte accidentală. Ce se întâmplă de fapt atunci când otrava clopoței intra in fluxul sanguin? Ca bule de azot afectează corpul după o lungă ședere sub apă pentru mișcarea instantanee în 2 mi în cer? Răspunsurile la aceste întrebări sunt date cu utilizarea de efecte simulate pe computer. Forensic experți, patologi, toxicologi, herpetologi și alți experți explică în detaliu cauzele mortalității.
Vreau să văd Colecții supravegheate
Uita-te on-line
A se vedea, de asemenea,
Elisdeyr Simpson Ron Perlman Khyber Zaffarkhan Flinders Boyd pavel Bindradescărcare
Homecide petrecere de bun venit. Uite ce nu vă faceți griji rzhaka aici și în restul sezonului.
Cele mai multe astfel încât - Omoruri petrecere de bun venit)
N-am crezut că un film sau o emisiune TV va fi capabil să mă facă greață periodice. Foarte crud. Mi-a plăcut.
Voi da un sfat risca să vezi acest spectacol - nu se uită la asta în timp ce mănâncă sau după o recepție copioasă pischi.Ochen oameni impresionabil, copii și adolescenți sub vârsta de șaisprezece ani - ca unic nu arata in nici un caz.
Pentru a adăuga comentarii, trebuie să fiți înregistrat și autentificat.