10 tehnica eficienta de a evita o întrebare directă

1. Counter-întrebare

Pune o intrebare sau un contor similară dintr-o zonă complet diferită. Să te simți manierat rău, dar pacea sufletească este mai scump. Politicienii și stele, în acest mod provin din întrebările intruzive de reporteri.

2. Întrebarea fără răspuns

Puteți lăsa o întrebare fără răspuns, în cazul în care problema nu este plasat destul de corect. Pretinde că nu a auzit sau nu au înțeles ce se întâmplă. Fend întrebare glumă, umorul este întotdeauna necesar.

Se toarnă apa, daca esti binecuvantat cu darul elocinței. Cu cat mai multe cuvinte la ceva ce nu obligă, cu atât mai bine. Răspuns la o întrebare directă ca să confunde interlocutor. întrebarea „Otzerkalte“, punând mental o persoană la fața locului.

4. întrebări Clarifiant

Pune o mulțime de întrebări de clarificare cu privire la unul specificate. Fa acest lucru cu o privire sinceră pe fața lui, pentru a convinge persoana de interes. Acesta este descurajată de adversar.

5. Motive

Înțelege motivul pentru care intervievatul pune această întrebare. Scopul lor intenționat? Obiectivele sunt nobile și joasă. Deci, te întorci complet atenția asupra adversarului.

Flata de companie, dacă nu doriți să răspundă la o întrebare directă sau nu știu răspunsul. Amintiți-vă că lingușirea - l complimente din motive egoiste. Lingușirea este o arta - pentru a deschide toate ușile, dar nu mulți vorbesc ....

7. Lauda

Lauda - măgulitoare, feedback pozitiv despre cineva, ce altceva, să-și exprime aprobarea de nimeni, nimic. interlocutor Laudă pentru inventivitatea si inteligenta. Între timp, a pus în liniște conversație într-o altă direcție.

8. Discuție

Traduceți întrebarea în discuție, conectați alții. Oferta pentru a discuta despre formularea întrebării, reformularea-l și se deplasează ușor conversația dezbaterii de interogare.

9. Nerespectarea

Ignorați întrebarea incomode sau răspunsul: „Nu știu, nu cred despre asta.“ declară nerușinare persoana pe care nu-i interesează și „În schimb, hai să vorbim despre tine.“

10. Grosolănie

Rupeți însoțitorul dur, lasă-l să știe că el trece peste linia de proprietate. In cazuri extreme, puteți îmbunătăți tonul și du-te la conflict - scopul scuză mijloacele.

„La întrebarea cum să trăiască? - a urlat înjurături, beat, umplut fața lui, care a vorbit pentru o lungă perioadă de timp lovind cu capul de perete ... ei bine, m-am dus să răspund ".

articole similare