10 Semne de Smart People

Semne prin care se poate determina ce o persoană inteligentă în fața ta, mai degrabă decât o persoană cu un set de sisteme, inclusiv până la cer umflate ego-ul.

Te consideri mai destept decat altele? Fii sincer, care nu vrea să fie mai deștept decât toți ceilalți? Desigur, ne dorim, de asemenea, să fie mai inteligent, așa că încercăm să aflăm cine este un tip inteligent reală, pe care am putea învăța. Avem răspunsul la contul de modul de a stabili că cineva este mai inteligent și care nu este.

Aici sunt 10 semne de oameni inteligenți:

1. Ei nu spun atât de mult ca fac. Pentru simplul motiv că ei știu că doar pentru a asculta pe alții, ei devin mai inteligente.

2. Ei știu o mulțime de alte lucruri decât doar cele care se specializează. Talentul lor constă în faptul că acestea sunt hrănite în mod constant interesul pentru ceea ce fac alții.

3. Ei dexteritatea jongla locul de muncă, acasă și interesele lor personale. Și astfel, niciodată nu obosesc ține echilibrul. Când au jongla, ei cumva reușesc să obține 100% din ceea ce ei sunt ocupați în același timp, de la toate fronturile.

Citește și: ultimele cuvinte ale lui Steve Jobs, pe patul de moarte - Și are dreptate!

5. Chiar și atunci când totul în viața lor este greșit - ei vor zâmbi. Oamenii inteligenți nu vor fi uimit de ceva, deoarece creierele lor inteligente le dau scenarii mai repede decât s-ar putea întâmpla ceva rău.

6. Ei știu că acestea sunt, de obicei, cei mai inteligenți oameni din cameră, dar nu petrec timpul dovedind aceasta. În schimb, ei vor face dacă vor vedea că ei pot face pe altcineva in camera la fel de inteligent ca acestea sunt.

7. În cazul în care acestea sunt lideri, ei vor face tot posibilul pentru persoanele care lucrează, devin mai inteligente cu ei. mai sociabil și mai popular decât au în echipa lor. Ele nu sunt o amenințare, pentru că ei știu că prezența de spirit - este sinergie. Din acest motiv, ei încearcă să se asigure că angajații lor sunt mai deștepți decât ei.

8. Ei au ascuns abilități care nu au fost arătate mai înainte, atâta timp cât acestea nu trebuie să fie. Ei nu trebuie să arate toate abilitățile lor pentru a dovedi că acestea sunt mai bune decât altele.

9. Ele pot sau nu pot avea o educație costisitoare. Atunci când acestea sunt aproape de tine, niciodată nu vei ști ce educația lor, atâta timp cât nu se deschid CV-ul lor.

A se vedea, de asemenea: Horoscop Karmic pentru toate semnele zodiacale! Aflați ce determină destinul tău!

10. Ei niciodată, niciodată, în nici un caz, nu va face tu un prost, chiar dacă o fac, va fi ușor de făcut. Ei au învățat pe calea cea grea, care face cineva un prost - arata prost.

Acum, că știți semnele unui om inteligent. Dacă doriți să fie unul dintre ei, ia ideea unui budist nebărbierit în blugi uzate, Steve Jobs: „Tot ceea ce vedem în jurul nostru, creat de oameni mai deștepți decât noi. Suntem capabili de a schimba lucrurile, pentru a le influența și de a crea ceva nou. "

Apreciat. Partajați acest lucru cu prietenii tai!

Îți place? Alăturați-vă comunității noastre:
Schoolmates de Vkontakte Facebook Twitter

articole similare