Nici măcar nu trebuie să fie un psiholog sofisticat. Este suficient să ne amintim zeci de următoarele fraze pentru a trage o concluzie: în fața ta un ratat. Trage propriile concluzii.
Care sunt expresii recurg adesea perdanți pentru a justifica neputința lor, pe care cuvintele pe care doriți să le excludeți din vocabularul tau, pentru a opri te programare pentru eșec.
Victorie și înfrângere sunt mai mult legate de atitudinea și modul de gândire. Puteți avea succes om de afaceri, întreprinzător, care lucrează la oficiul poștal, la fel de ușor ca director general - cel care pierde. Dezvoltarea unei gândire a câștigătorului, te pregatesti pentru un mare succes.
Notă lista de fraze de mai jos, și marcați cele care apar în discursul dumneavoastră de zi cu zi. Excluzându-i din vocabularul, puteți scăpa de gândurile negative care le însoțesc, și cred în ce este capabil de a reuși.
1. Nu va funcționa
De unde știi că acest lucru nu va funcționa? Chiar dacă ați încercat deja să o facă înainte, acest lucru nu înseamnă că nu funcționează chiar acum. Dacă renunți la ideea, chiar și fără a încerca să-l pună în aplicare, nu te caracterizează ca o persoană de succes.
2. Nu pot face acest lucru
Bine, dle plângăcios, dar știi ce? Dacă nu se poate face acest lucru, cel mai probabil, nu va fi altcineva care poate. În schimb, abordează problema din perspectiva a ceea ce aveți nevoie pentru a realiza sarcina: mai mult de formare, mai mult de asistenți, mai multe fonduri, mai mult timp?
3. Este imposibil să
Lumea nu este văzut lucruri imposibile, astfel încât să fie foarte atent, aruncând cuvinte similare. În experiența mea, este adesea caracterizată de conservatoare umană care respinge tot nou, care nu poate accepta opiniile altora.
4. Nu e corect
Câți ani ai, patru? Viața reală este astfel concepută încât, din când în când ne confruntăm cu nedreptate, și dacă aceste cuvinte cad din gura ta, te vei simti aproape sigur atitudine proasta.
In loc de asteptare cu disperare pentru dreptate, încearcă să găsească modalități de îmbunătățire a situației. De asemenea, trebuie să înțeleagă că, uneori, esti lipsit de putere pentru a schimba situația și pentru a obține o soluție echitabilă - atunci va trebui să iasă din această situație și de a crea propriul dvs., în cazul în care va toată onoarea pentru onoarea.
5. Nu e vina mea
Poate că acest lucru nu este vina ta, dar o astfel de frază sugerează că pune vina pe altcineva. De la acuzații reciproce nimeni nu a câștigat.
Mai degrabă decât insista asupra tarifelor, se concentreze pe rezolvarea problemei. Ce se poate face pentru a îmbunătăți situația, chiar dacă nu ai nimic de a face cu ea?
6. Am putea ...
Această teză este în conformitate cu cuvântul „încercați“, care stabilește să nu reușească. Atunci când oamenii folosesc aceste cuvinte, ei cred că ei nu sunt în măsură să facă ceea ce le sunt necesare. Sau ei nu au nici o dorință de a face acest lucru. Clientul vă cere să meargă dincolo de serviciile standard oferite de acordul inițial, și să-l calmeze, spune că „s-ar putea“ adăugați opțiuni suplimentare.
În orice caz, nu se eschiveze răspunsul. Pentru a-și apăra pozițiile lor și să spună pur și simplu că te gândești la asta.
7. Nu este treaba mea
Una dintre acele fraze care acționează pe capetele ca o cârpă roșie la un taur. Uneori, în scopul de a ajuta echipa sau deplasa în sus pe scara carierei, trebuie să faci ceva ce nu este inclus în lista sarcinilor tale.
Încercați să luați un loc de muncă în afara zonei de confort ca o oportunitate de a obține noi experiențe și să crească ca un profesionist.
8. Am nevoie de
„Am nevoie de“ - este o expresie amuzantă. Ai nevoie de mâncare, apă și adăpost. Personal, nu trebuie să raporteze a fost pregătit la timp, echipa a plecat să lucreze la sfârșit de săptămână sau altceva la locul de muncă. Vrei asta. S-ar putea chiar nevoie de ea, pentru lucrurile merg bine și totul a funcționat corect. Dar, dacă este necesar pentru tine?
9. Cred că ...
Ce frază crezi că are mai multă influență asupra altora, „cred“, „cred“ sau „Eu știu“? „Cred că“ se pare ca ceva inexpresivă și ineficient.
Liderii și alți oameni de succes trebuie să fie convingătoare. Prioritizarea ceea ce știi.
10. Voi încerca să
Ia-o pagină din cartea înțelepciunii lui Yoda (unul dintre personajele principale ale „Star Wars“): nu sau nu, nu încercați. Oamenii tind să folosească expresia „Voi încerca,“ atunci când doresc să le lăsa o cale de evacuare, pentru că în mod conștient sau inconștient cred că ei nu pot îndeplini sarcina.
Ți-a plăcut acest articol? Împărtășește-l cu prietenii tăi!