8 (926) 77 99 059 Achiziționarea de vehicule pentru piese online - 8 (926) 77-99-059 ce să fac revocat de înregistrare

Detalii Hits: 44048

Mașina a fost cumpărat în urmă cu câțiva ani (prin procură), achiziționarea verificat toate documentele (chiar a mers la poliție de trafic, vizionat index card).

Masina a fost descoperirea Interpol, iar un an a trecut deja.

Toate aranjate, a cumparat masina.

După ceva timp pe lotul de parcare cu plată aștept poliția și spune că mașina în căutarea pentru plăcuța de înmatriculare.

Am venit la poliția rutieră, în cazul în care am spus că din cauza mașinii a fost pus pe dokumentam.Uchet fals în cele din urmă anulate, documente distruse, iar masina ma lăsat.

Se pune întrebarea - poate cumva legaliza în dreapta?

Ie plătească vamă, și să-l pună la dosar?

Dar eu nu am mașină niciun document de însoțire! Odata masina, asta e tot.

Și copii ale documentelor vechi și decizia de retragere.

Poate ma ajuta cineva cu adevărat?

Sau poate cineva vrea să-l cumpere la fel ca asta?

Ai două moduri de a rezolva această problemă.

1) cererea C la Curtea!

Te implor să mă recunoască un cumpărător de bună credință, comandați poliția rutieră să emită documentele și a pus masina pe uchet.No toate acestea vor avea ca rezultat un proces legal lung, care va devora timp și bani. Și nu faptul că ea a fost în cele din urmă legalizat.

2) Vindem masina în întregime pe părți și să-l, deși bănuț kakueto - uitând despre problema o dată pentru totdeauna.

Acum, după cum arată practica, chiar să dea în judecată pentru recunoașterea dvs. cumpărător de bună credință fără nici un rezultat. Dar masina cu toate documentele false sunt mai multe și mai mult în ultimul timp mai ales. Nu sfătuiesc să cumpere mașini de la Moscova și în alte centre mari, fără a verifica în MREO privind investigarea Premet. Multe reprezentante auto ofera un „test de mașină“ câteva sute de ruble. Aceasta este înșelătorie pur bază de date reală de urmărire nu pot fi, trebuie să fie testate numai în poliția rutieră.