de Rina Moiseeva
în Inspirație
1. Obiectiv
Răspundeți la întrebările:
- Care ar fi posibil, atunci când am ajunge la scopul meu?
- Ceea ce mă simt după atingerea obiectivului?
- Ce-ar închide apoi mi?
Șansele pentru punerea în aplicare a obiectivului de a crește în cazul în care se leagă-l mai importante sau mai ambițioase obiective pentru aceasta magie răspuns la întrebarea: „De ce eu?“ De exemplu: „Vreau să fac split-urile. deoarece acest lucru este important pentru clasele mele de dans, pe care eu sunt pasionat. " Sau: „Vreau să piardă în greutate, deoarece este o parte importantă a muncii mele pe imaginea lor.“
2. Luați ritmul
Cel mai adesea ne dorim ca totul dintr-o dată. Dacă schimbat, stilul de dreapta, greutatea, locul de muncă și poate chiar să se mute. Ei bine, în cazul în care această listă nu primește numele numele sau dimensiunea picioarelor. Corpul nostru este de schimbări bruște inerte, în modul lor de viață tradițional - un potențial pericol. care poate fi numit un dușman al tuturor bune, inclusiv și noi. Corpul incepe sa protesteze, lene, boală, declinul motivației, pierderea de putere și depresie.
Pentru a rezolva această inerție, se continuă treptat, în mod constant, respectând ordinea de orice modificare. Pentru a ajunge la dorit, fără consecințe negative pentru a fixa rezultatul pentru o lungă perioadă de timp, de mine cu privire la sine și caracteristicile sale: lasa corpul sa se adapteze la schimbările, nu-l supraîncărcați cu noi.
3. Spune-le prietenilor acest
De obicei, ne-am ascunde de alții dorința lui, teama că nu pot face față cu obiectivele și pentru eșecul va fi o rușine. Dar, de cercetare sugerează că o declarație publică cu privire la intenția sa de a crește șansele de realizare a acesteia: ne este rușine să încalce angajamentul său și îi ajută să se deplaseze spre gol, evitând eventualele defecțiuni.
Dacă ne exprima obiectivul nostru, vom începe să avem mai multă încredere în realitatea ei, avem o forță - trecerea de la gol „bun pentru mine“ pentru a realiza nevoia: „Trebuie sa.“
4. Găsiți un grup de ca-minded
pentru a schimba modul în care aproape întotdeauna însoțită de frică „și dintr-o dată nu va funcționa“, „dar nu sunt familiare“, „Ce se întâmplă dacă vom obține chiar mai rău.“ Impactul negativ al acestor temeri va ajuta pentru a elimina „cercul de sex feminin“ - un grup de ca-minded, care doresc să facă același lucru ca și noi (sau l-au realizat deja și de a ajuta „newbies).
Important: Pentru a „cercul de sex feminin“, a lucrat pentru schimbarea noastră, nu ar trebui să fie o critică, starea de spirit negativă, agresivă. Ar trebui să vă dea de sprijin, motivația, informații.
„Întărirea pozitivă - de către cei care aspiră la fel, ceea ce faci. Este mult mai eficient „, - spune Elizaveta Koroleva.
5. Observați mici
Bypass inerția a corpului, pentru a ajuta să se adapteze la schimbările din viața ajută arta pași mici. De obicei, la început, ne-am dramatic aprinde o idee și de ceva timp, „unitate“ în această benzină. Apoi, motivația cade, vom pierde interesul și sunt prea leneși pentru a continua lucrarea. Pentru a evita prăbușirile și pentru a asigura un flux uniform de energie necesară pentru a schimba, este posibil să se țină un jurnal de mișcare gol. Sărbătoriți-l rezultatele intermediare si victoriile mici. De exemplu: „O lună în urmă, ea nu a putut sta în bar și 15 secunde, iar acum stau cu ușurință timp de o jumătate de minut și poate face mai mult.“ De asemenea, lucrurile mici ajuta să se concentreze nu pe leziunile și realizările. Rezultatul - creșterea motivației, stabilitatea energetică.
Folosind aceste sfaturi, va fi capabil să reziste cu ușurință perturbarea, în mod clar a se vedea obiectivul care va părea mult mai ușor.