9 sfaturi pentru a construi o relație cu primul tip

Dacă nu ați mai întâlnit băieții, și nu aveți nici o idee cum să construiască o relație, nu vă faceți griji, te pot ajuta. Am pentru tine sunt 9 sfaturi pentru a vă ajuta să construiască prima relație cu un tip care iti place.

9 sfaturi pentru a construi o relație cu primul tip

1. Pentru a începe, face un prieten

Dacă sunteți plăcut foarte mult tipul, să încerce să facă prieteni cu el. Poate că nu va fi ușor, dar încearcă să găsească interese sau hobby-uri comune.

2. Afla totul despre ea

Dacă ai devenit deja prieteni, este timpul pentru a afla mai multe despre ea informații cât mai mult posibil. Invita-l la o plimbare, sau, de exemplu, partidul de prieteni. Când petrece mai mult timp împreună, să fie în măsură să știe ce-i place, el nu-i place, el crede, etc.

3. Aflați caracterul său

Dacă doriți să construiască o relație cu un tip, trebuie să știți idiosincraziile sale. Desigur, acesta poate fi frumos, inteligent, dar cu un temperament rău. Nu vrei să se întâlnească cu un tip cu care va avea incompatibilitate de caractere?

4. Flirt

Iti place un tip și doriți să construiască o relație cu el? Flirt! O atingere blândă puțin, un zâmbet sincer și sclipire în ochii lui va fi capabil să câștige simpatia lui.

5. știu cine plac tipii

Dacă vă place un tip cu care fi încă prieteni, este foarte important să aflăm cine-i place. Puteți afla despre ea de la prietenii săi, sau să-l întrebe personal. Înainte de a vă invita-l la o dată, pentru a afla daca te place.

6. Invita-l la o dată

Odată ce ați învățat un om mai aproape, devin prieteni, și de a afla cine-i place, este timpul să-l invite la o dată. Oferă doar du-te la un film sau cina la una dintre cafenelele locale.

7. Nu vă fie teamă de a pune întrebări ambigue

Dacă doriți să aflați mai multe despre un tip care vă place și pe care doriți să construiască o relație, nu-ți fie frică de a pune întrebări ambigue. Întrebările care nu au răspuns pur și simplu „da“ sau „nu“, pentru a vă ajuta să găsiți un om chiar mai aproape.

8. Asigurați-vă că nu are o fată

Dacă ți-a plăcut tipul, și v-ar dori să construiască o relație cu el, asigurați-vă că nu are o fată. Dacă el are o prietena, nu vrei să strice relația lor, nu?

9. Fii eu

Arată tipul care vă place, ceea ce cu adevărat. Fii eu, arată sentimentele mele sincere și intențiile. El va aprecia!

Acum, că știi cum să construiască o relație cu primul tip. Poate știți de alte moduri de a împărtăși cu noi.

articole similare