Re: 9 motive pentru care Google Yandex mai rău
Mulțumit de 2 utilizatori:
Re: 9 motive pentru care Google Yandex mai rău
Nu știu, fiecare stație este bun pentru ceea ce a fost proiectat. De exemplu, în căutarea Google pentru informații bune, dar birouri diferite, inclusiv sharaga mai bine să se uite la Yandex. Mai ales în orașele mici. Google este fericit să arate tot timpul nu este ceva ce am nevoie.
Despre favikonok - atunci nu-mi pasă cum am ar trebui în extensia de crom care indică eliberarea ME în forma corectă. Și în design-mi place pe scuipat pe care Google care Yandex - Gaseste subiecte Gaseste subiecte este lăsată să admire moare frumoase - și am nevoie să lucrez. Prin urmare, utilizați întotdeauna două PS-E, și eu sunt mulțumit))) noroc.
Profunda mea IMHO.
9 motive pentru care Google Yandex mai rău.
0) Yandex „rău“ nu este design practic, dar Artemy Lebedev a vrut să scuipe, după părerea mea.
1) Yandex galben.
2) Yandex zadalblivaet meu browserul Google Chrome sau să le instalați pentru a face un început.
3) Nu există nici o Yandex youtube.
3.1) nu au guglpleya Yandex.
3.2) În Yandex Yandeks.Kit - sistemul de operare de la compania românească Yandex bazate pe open source de operare Android codul de sistem
4) ori Yandex consideră că utilizatorii săi pentru tupenkih pot fi copii, Google, de asemenea, se aplică utilizatorilor, cum ar fi adulți.
5) Yandex set bun de servicii pentru cetățeni români (deși același mail.ru nu prea rău), și apoi un taxi și piață și toate toate toate. Dar ar fi mai bine acest lucru a fost Google și Yandex ar fi un motor de căutare mai bună.
6) Arată favicon.ico să emită un site de lângă titlul nu ceea ce este în mod clar.
1. Lebedev nu poate sta. Dar design-ul este bun Ya, există reguli. de locuri de muncă, cred.
2. Galben - un simbol al eternității, caldura, energie pozitiva. Nimic rău nu se poate vedea.
3. Am instalat cinci (cinci, Carl!) Browsere. Diferite.
3.1 Din păcate, asta. Wikimapia și, de asemenea, nu are
3.2 Și în iad cu ea, ceea ce este diferența.
4. Da, la dracu cu el.
5. Pentru că - Rumyniyanin, am nevoie de servicii pentru locuitorii din România, nu Botswana
6. Deloc. În primul rând, e frumos. În al doilea rând, este convenabil. Și în al treilea. „Să Zadvinie departe de showroom-uri“