Astăzi, în App Store sunt multe aplicații care vă permit să scanați documentele la dispozitivele iOS, fără ajutorul echipamentelor special concepute. Am decis să aleg cele cinci programe gratuite și cu plată cele mai interesante, care va apela la mai mulți utilizatori.
Scanner Pro de Readdle
Să începem cu aplicațiile pe care le folosesc personal. Scanner Pro are o interfață destul de frumos, proiectat în culori închise. Pe ecranul principal aveți acces la toate documentele pregătite, care pot fi sortate după numele și data, locul de dosare.
Există două moduri de scanare. În primul caz, vom fotografia un obiect și imediat proceda la tratamentul acesteia, iar al doilea - face câteva fotografii într-un rând, și apoi edita imaginile capturate la un moment dat. În timp ce concentrându-se aplicarea aproape definește perfect limitele documentului.
După ce fotografia este gata, putem alege una dintre cele două filtre, schimba luminozitatea și contrastul pentru o afișare mai bună. Aveți posibilitatea să salvați documentul terminat în film fotografic, trimite e-mail sau la un server de nor în format PDF sau JPEG. Funcționarea aplicației nu produce absolut nici o plângeri, dar prețul pentru versiunea completă mușcă - 229 ruble.
Scanare Conectare
Noțiuni de bază cu această aplicație, am fost imediat lovit de lipsa de determinare automată a limitelor documentului scanat. Poate că va funcționa după imaginea este gata, m-am gândit, dar presupuneri mele erau greșite. Cred că lipsa unei astfel de funcții este un dezavantaj semnificativ, având în vedere că pentru dezvoltatorii de produs sunt rugați să plătească 169 ruble.
Ecranul de editare a imaginilor ma pus pe gânduri. În primul rând, ce tip de aplicație, cum ar fi filtrele, cu nici o modalitate de a crește calitatea imaginii? Cred că nu ar trebui să fie transformat într-un scanner Instagramm. În al doilea rând, ceea ce este un filtru, ceea ce face ca documentul estompat (neclaritate)? Desigur, un utilizator care va scana documentele lor interesate de claritate a rezultatului final, dar nu pentru a obține o imagine tulbure.
În cazul în care dezvoltatorii au posibilitatea de a aplica neclaritatea nu este la întreaga imagine dintr-o dată, și într-o anumită zonă, este opinia mea pe Connect Scan sa schimbat într-un mod mult mai bine.
ABBYY Fine Scanner
Este timpul să menționăm aplicația gratuită. Una dintre principalele chips-uri Fine Scanner este abilitatea de a selecta automat cea mai bună fotografie a trei făcut de către utilizator. Am testat această caracteristică, face o mulțime de imagini fără a se concentra, dar nu am reușit să fac o alegere greșită cu privire la aplicarea.
PDFScanner
După cum sugerează și numele, această aplicație este capabil de a crea documente în format PDF, astfel încât să se mențină în film fotografic va trebui să uite. caracteristică frumos este faptul că obiectele din ecranul de start, puteți pur și simplu glisați și fixați folderul în Dropbox pentru a sincroniza fără a fi nevoie de a deschide un document și selectați acțiunea dorită din meniu.
Dezvoltatorii au declarat recunoașterea automată a marginilor subiectului, dar, în realitate, aceasta nu funcționează. Am încercat să facă imagini de înaltă calitate, fotografiată de la distanțe diferite, dar de fiecare dată când cererea este rugat politicos să decupa manual imaginea.
Programul vă permite să selectați formate diferite pentru salvarea (A4, A3, etc.), dar dacă nu doriți să obțineți o imagine aplatizată, care a ieșit din cecul meu de guineea, suma va trebui să le instalați.
Scanner rapide
Principala diferență între această aplicație de mai sus - funcția de editare a documentelor, cu care puteți face diferite note și etichete direct în document, pe care mi-a placut. Puteți schița doar datele nedorite într-o imagine, dacă este disponibilă.
Am ales pentru el însuși ScanBot 1. Abilitatea de a se trage și de a defini limitele. Adică adus la foaia, el a definit limitele el însuși fotografiată. Am pachet docuri „otskanit“ iartă-mă și foi skanbot fotkal el însuși și mâzgălite) 2. Abilitatea de a arunca imediat imaginile prelucrate în film. Și acest lucru este deosebit de critică, pentru că de multe ori vin peste oameni care nu sunt capabili să deschidă pdf. Și prin sms imagine se poate arunca. Și el a învățat să OCR # „y)
Multumesc pentru pont!
DFP bara laterală 1
Alege a săptămânii
Cauzele non-evidente de obezitate si obiceiuri care vor ajuta la pierderea in greutate
Și dacă mâine războiul? Că timpul pentru a cumpăra înainte de izbucnirea ostilităților
Cum să caute să stabilească faptul că sunteți ca o persoană
AliExpress: cele mai bune descoperiri ale săptămânii nu mai mult de 300 de ruble
AliExpress la om: cele mai bune descoperiri ale săptămânii
10 noi mini-serie care se uită la un du-te
12 produse cu AliExpress, tehnica să strălucească de curățenie
5 moduri de a renunța șef al Comisiei, pentru a spune „nu“
AliExpress: cele mai interesante descoperiri ale acestei săptămâni
7 întrebări incomode pentru a cere reciproc într-o relație
Adfox caydbar
plista bara laterală
materiale afiliate
Cum de a alege o imprimantă bună pentru birou
Cum de a îmbunătăți eficiența de împingere-notificări
Înapoi la școală: 11 cele mai tari gadget-uri pentru studenți de toate vârstele
Asigurați-vă de învățare gadget-uri mai de succes și mai distractiv și rucsaci de ajutor din această colecție.
Mai bine decât canapea: un șezlong gonflabile „Bevan 2.0“
mobilier gonflabil practic pentru gradina, picnic și restul acolo.
Bobby - un rucsac, care nu se teme de hoți de buzunare
Pentru siguranța bunurilor dumneavoastră, nu mai poți supraviețui.
Layfhaker în telegrama
AliExpress: 300 bucăți
canal Layfhakera
Cel mai bun găsește AliExpress
Reduceri App Store
plista întreaga lățime
Dacă găsiți un bug,
selectați textul și apăsați