- Istoria liniei de pâine -
Am avut o poveste similară în urmă cu câțiva ani. Chiar am vrut pentru a obține un loc de muncă vis - compania care deținea omul ambițios și talentat. Câteva săptămâni mai târziu, am trimis separat, dar nici un răspuns primit. Odată ajuns în dimineața m-am dus să cumpere pâine în magazin. Coada în fața mea era o femeie matură, nu în mod special în umbră. Când a început să plătească pentru achiziții, sa constatat că pungă este uitat în mașină, iar mașina se află în parcare în 5 minute. În general, am oferit să dea banii ei, și apoi du-te împreună la mașină. ... Așa cum am mers la mașină, am vorbit și au devenit prieteni aproape. În cele din urmă ea mi-a dat două cărți de vizită cu cuvintele: „Aceasta este cartea mea de afaceri, iar cardul este fiul meu, pentru orice eventualitate.“ Și ce crezi? Firește, fiul ei și a găsit omul de afaceri foarte talentat, în care echipa am vrut să ajung acolo. În cele din urmă, ea la chemat și pus într-un cuvânt pentru mine. Desigur, am venit la această echipă: cum ar putea refuza mama?
- Ca un șofer de taxi sa dovedit a fi managerul băncii -
- Lecții de improvizație -
- Cum să nu dormi pentru o șansă? -
În general, în cele din urmă, o altă poveste. Încerc să răspundă la toate mesajele din VC, sau SE. pentru că știu că, probabil, cei care scriu la mine cu recunoștință pentru textele, am nevoie de ele, chiar mai mult decât le-am făcut. Acum cativa ani am fost directorul de casting al proiectului TV. Sute de oameni au vrut să ajungă la turnare, și să o transmită mai departe. M-au aruncat pe mesaje FaceBook cu cererea „pentru a le da o sansa,“ sau „ia în considerare în mod individual pentru bani.“ În general, o persoană influentă -) Într-o zi am nevoie de ajutor, și am fost în căutarea pentru cineva care mă poate ajuta. Am dat de pe Vkontakte Woman Marina. A fost scris în starea: „Eu chiar vreau să obțineți pe ******* proiectul“. Și numele proiectului nostru. M-am gândit: „Asta e universul ei iubește! Scrie-ka I-am spus astăzi să mă ajute, și apoi voi vă rugăm Marina că ea - pentru Minion de avere, pentru că eu sunt directorul de casting al proiectului pentru care vrea să meargă, și sunt fericit să-i dea o atenție specială pentru amabilitatea ei " . Eu scriu ei: „Marina, Buna ziua! Ai un minut?) Am o mică cerere pentru tine. " Și Marina spune: „Bună, eu nu te cunosc, și timpul am.“ Am fost extrem de dezamăgit. numele testului Richarda Brensona nu este trecut. Acum, de fiecare dată când am scris un străin, cred că poate că are nevoie de mine, chiar mai mult decât o fac (din nou, fără a merge la extreme, desigur). De ce sunt eu? În plus, este necesar mai des: - Vorbește cu oameni și viață, „Da!“. - Se tratează fiecare persoană ca vocea unui înger păzitor, sau universul, care vrea să transmită ceva pentru tine. - A fi „aici și acum“ pentru a prinde semne subtile.
100 moduri de a schimba viața