3 ani fiica spune - că nu ești mama mea

Situația este aceasta: fiica mea timp de aproape patru ani (contestatar constiincios), casa de 2 ani, o memorie foarte bună, recent, a început să vorbească cu furie Tu nu ești mama mea (într-o situație în care îmi place ceva ce implor să facă ușor, și ea nu vrea să), I într-un fel ar putea totuși pareze, a declarat ieri că nu sunt fiica ta! gamă de emoții am experiență de la devastarea la o cadere nervoasa. Noi încălcarea de atașament, lucru cu psihologul, ieri merge, dar psihologul poate da doar sfaturi cu privire la modul în care se aplică acest lucru, și aici aș dori să știu dacă asta experiență. Am înțeles că acest lucru poate indica controale mnogom- vrea adevărul complet (partea I i spun adevărul despre ceea ce am găsit-o în casă și au fost foarte fericit), sau nu se simte până în prezent nici o afecțiune pentru mine, dar duș este foarte rău, pentru că mi se părea că noi toți bine, și în astfel de momente vin înapoi la nimic tochku..Neuzheli original, putem trage împreună și de a sparge acest zid, ca o fiică, și voi lupta, într-adevăr așteaptă cu nerăbdare să răspunsurile dumneavoastră!

Excursie pe jos la psiholog a ajutat →

Astăzi este atins, probabil, apoteoza sa →

Ferm responsabil - Eu sunt mama ta, iar tu ești al meu →

Vă mulțumesc tuturor pentru răspunsurile dumneavoastră. Când am fost o temă →

- Fata, care ești tu. Ce faci aici →

Sunt surprins acest post și multe →

Sângele meu putea spune același lucru) I →

stând mea lângă mine, uneori, el începe să →

Ești despre un copil în vârstă de 4 ani a scris despre modul în care →

Nimic nu arată acest lucru nu este, și nu dovedește, dincolo de imaginatia ta. Cry, cry este un simtema semnal, tu draga manipuleaza.

Meu, așa prea am vorbit. acum →

My 3-robinet găuri este, de asemenea, a spus atunci când →

Nu am mai spus că era urât sau orice altceva. 3 ani fiica spune - Tu nu ești mama mea. „Pleacă de aici, mama urât“ se înlocuiește cu „Mamă, vino aici“ - am doar mezeluri :( Este atât.

3 ani fiica spune - Tu nu ești mama mea. Categorie: Aspecte psihologice și pedagogice (3 ani fiica îi spune mamei sale că era urât). pentru copil este o problemă de a fi aruncat părinții biologici și alte Înlocuiți sau de a primi. trebuie să o ajute să supraviețuiască și să lucreze prin ea.

„Mama foarte proastă“: ce spun ei mama. Sexul și comitetul părinților. Scrie povestea noastră: de asemenea, 31, am trei copii: o fiică în vârstă de aproape 6 ani, fiul cel mare - 4 ani 3 luni și fiul mai mic nu este chiar o lună.

Sau vin în magazin, fiica ei îi place lucrul, mama mea spune: „Ei bine cumpara.“ la fiica checkout crede că mama mea va plăti, și mama mea spune: „Oh, nu am bani ..“ Voi răspunde la întrebarea - și anume, pentru a opri grosolănie (copilul la urât, dar este uneori „urși“), opriți (mă în acest sens.

3 ani fiica spune - Tu nu ești mama mea. Mama a vrut cel mai bun, dar sa dovedit ca întotdeauna. legământ medic șef este clar și spune mereu - nu face rău. Același adevăr poate fi aplicat la părinții copilului.

"Frog-Călător" Alexandrov "brownie Kuzya" Andersen Thumbelina, Ratusca cea urata Balint colecția "Gnome Gnomych și Izyumka" Bianchi „mouse Tata a vrut într-adevăr Manyashku, -vosprotivilas mama, ca urmare a aproape cinci ani pentru fiica papy- Mașa-Manyashka.

3 ani fiica spune - Tu nu ești mama mea. Situația este aceasta: fiica mea timp de aproape patru ani () persoană care refuză să facă armată, casa de 2 ani, o memorie foarte bună, recent, a început să vorbească cu furie Tu nu ești mama mea (într-o situație în care îmi place.

El spune ca „nu doresc“ În seara, doar primul sadika- iPod același tufiș, „Mamă, pisit, rahat!“ și aproape plângând. fiica mea cea mare de 3 ani a fost de mare și la fiecare două săptămâni (cu un laxativ), am fost chiar și în spital.

Și este scris limba os. Și scopul opusului este neclar. Inutilă și dezgustător. (Nu a mers. Mama copiilor a sărit „instinct matern“ și copiii în 1,5 ani a luat). Obiectiv: el nu vorbește. Ei bine, dacă fiica ta spune.

Fiica mea 1 an 4 luni - atât de mult timp, plus alte 9 luni suntem împreună. Nu-mi pot imagina viața fără ea. Despre mame și fiice. Am un prieten din zilele studenției. De fiecare dată când știa că va veni beat ea zakrvyvlas cu copiii din cameră.

articole similare