echipa TED selectate aplicații mobile care contribuie la îmbunătățirea productivității acestora.
În organizația noastră mică creștere rapidă, fiecare efectuează un număr de cazuri, pe o bază de zi cu zi. Cererile care ne ajuta pentru a gestiona, face față sarcinilor care se află între codul de scriere, text, design, dezvoltare și organizare la scară largă de evenimente de două ori pe an. În plus față de clasic Instagram, Google Maps, Spotify, Uber, fără sudură, am găsit mai mult de o duzină de aplicații foarte bune care pot fi utile pentru tine. (Un asterisc reprezintă cei care au versiunea gratuită).
Pentru toate ocaziile
O aplicație care afișează condițiile cu o precizie uimitoare. Interfața sa arata ca acest lucru: „După 22 minute începe un pic de ploaie.“ El are, de asemenea, hărți meteo excelente, din cauza pe care prietenii tăi te vor considera un expert în meteorologie. „Ești ca un magician“, - spune directorul nostru tehnic Gavin Hall. - Dacă această aplicație a fost disponibilă în anii 1600, atunci proprietarul ar fi ars pe rug pentru vrăjitorie ".
Aplicație cum ar fi Google Calendar, dar există unele îmbunătățiri importante. Acesta oferă comenzi rapide la evenimente, adăugând prognoze meteo și zilele de naștere de la Facebook. Multe memento-uri amestecate în calendar de zi cu zi.
Communications Manager TED Samantha Kelly a fost încântat când au descărcat această aplicație. Aceasta ajută să copiați cheile și pentru a preveni hacking. Puteți scana cheile cu fotografiile lor, și apoi aveți o copie digitală. Cu acesta, puteți obține o cheie făcută pentru el în cabina KeyMe (cinci la New York) sau prin e-mail. Acest lucru va necesita amprente.
Aplicația vă spune ce produs de produse de îngrijire personală este potrivit pentru tine. Scanarea unui cod de bare, și el împărtășește informații cu privire la ingredientele sale potențial dăunătoare. De asemenea, oferă o alternativă, dacă aveți nevoie să.
Acesta va fi util pentru fanii de toate naturale și organice.
Aplicația poate alege ceea ce doriți să obțineți de la yoga - putere, flexibilitate, relaxare si nivelul - incepator, mediu sau avansat, precum și momentul în care vă puteți dedica o lecție. Dupa ce ofera generat locuri de muncă. „Ori de câte ori călătoresc sau prea ocupat pentru a exercita, l-am folosit,“ - a declarat șeful de dezvoltare de produse Jay Punjab.
Unul dintre acele aplicații care vă permite să salvați articole pentru a le citi offline. Strateg TEDx Digital Alex Rudloff spune: „Eu pot ține evidența tuturor articolelor care sunt trimise la mine. Acum este principala modalitate de a ține pasul cu vremurile. "
* VSCO Cam
Numele nu este ușor, dar aplicația poate transforma fotografiile plictisitoare în fotografie creativă. Janet Lee a echipei de distribuție a spus: „Acum un an, am descoperit că, în Instagram mea multe imagini triste. Frumusețea este că, indiferent cât de rău ați făcut o fotografie, puteți pur și simplu repara. Ia cu place maxime cu un efort minim. "
Această aplicație este un filtru de 200 și 10 moduri. Producătorul executiv al TED Media Dzhun Koen spune că beneficiul real este că vedeți numai imaginea. „Îmi place Camera360, deoarece acesta poate fi folosit pentru a crea similar cu fotografii Instagram, dar nu le distribuiți în mod public“, - a spus ea.
Pentru a se organiza
O aplicație care vă permite să creați liste de grupuri. Acestea pot fi restaurante, site-uri și filme. Dar este cel mai bine cunoscut liste de cazuri, care sunt adesea divizate. „El organizează viața ta“ - spune Anjali Mohan. - l folosesc la locul de muncă și acasă. Soțul meu a primit un memento din aplicația atunci când este necesar. "
Ceva această aplicație face foarte bine. Vă puteți trimite un e-mail în două exemplare: scrisoare de atenționare rapidă sau o idee de economisire pe care nu doriți să uite.
Aplicația este popular cu băieții nebunaticii funcționalitate datorită unei proceduri simplificate de limbaj de marcare a datelor MultiMarkdown. Dezvoltator Dzho Bartlett explică: „Eu sunt frivole, uitând repede că a înregistrat. Îmi place nvALT pentru stocarea detaliilor pe care le scriu, de obicei, fluent și uită. "
Aplicația ține evidența tuturor facturile, supraveghează conturile bancare și de card de credit. Principalul lucru este că vă spune când există o discrepanță între ele, astfel încât să puteți rezolva această problemă. „Acest lucru este mai bună decât programul Mint», - spune ca manager Frances Richards. - Cu el, nu am întârziat cu plățile ".
instrument de organizare, care poate fi folosit ca spatiu de depozitare pentru note scurte, locul unde puteți colecta toate gândurile, link-uri, fotografii, note, memento-uri pentru proiecte majore. «Evernote este unic pentru versatilitatea sa. Puteți să-l utilizați pentru a stoca chitanțe, planuri de călătorie și note de întâlniri“, - spune designerul mai tineri Lilian Chen.
Înțelegerea terenului
Această aplicație descarcă offline motoarele de căutare de orașe mari, care sunt ușor scalabile. Deci, dacă ai serviciului de roaming în Tokyo. Potrivit pentru persoanele care călătoresc mult, dar nu le place să construiască planurile lor.
Aplicația perfectă pentru călătorii care se traduce textul imprimat în limba dvs. preferată. Tu fotografiezi un document într-o limbă străină, iar aplicația vă oferă o traducere.
Se ține evidența muta fiecare. Sună înfricoșător, dar, de fapt, este util. Contează cât de mulți kilometri ai mers sau călare. Acest lucru se face nu pentru a conta calorii, dar pentru a vedea traseul.
Cu el va fi mai puțin probabil să se blocheze într-un blocaj în trafic. Conducătorii auto schimb de informații cu privire la accidente, reparații la drumuri, astfel încât să le puteți evita.
Acesta oferă date cu privire la informațiile de tranzit în 50 de orașe din SUA și Canada. Vei ști când următorul autobuz sau tren merge, și, dacă nu, motivul întârzierii.
Aplicația este similar cu Hop Stop, care combină informații cu privire la întârzieri. Acesta este disponibil în 10 orașe și funcționează sub pământ, fără o conexiune la rețea.
Această aplicație este pentru e-mail gmail. Puteți seta notificările pop-up, în cazul în care nu primiți un răspuns la un mesaj de e-mail pentru o anumită perioadă de timp. De asemenea, vă permite să trimiteți mesaje înapoi la partea de sus a căsuței dvs., aproape de locul în care o plătiți de fapt atenție. Puteți programa, de asemenea, trimiterea de email-uri la un moment dat sau o anumită zi.
Această aplicație vă va ajuta să arhivați sau să ștergeți mesaje sau să le amâne, dacă nu puteți răspunde imediat la ele.
Acesta vă permite să căutați, localizați și aplicațiile și fișierele deschise pe computer utilizând comenzi rapide de la tastatură. Accelereaza căutarea și deschiderea de fișiere care pot fi îngropate adânc în dosare.
Dacă sunt sensibile la lumina strălucitoare a ecranului computerului, apoi Flux - pentru tine. Cu acesta, luminozitatea dispozitivului se adaptează la momentul zilei și de iluminat.