1. Astăzi, tatăl meu a venit acasă cu trandafiri pentru mama și cu mine. „În onoarea ce?“ - l-am întrebat. El a spus că sa plâns unii dintre colegii săi de astăzi despre soțiile și copiii lor, și să-i nu am putut face o companie.
2. Astăzi am întrebat bunicul Consiliului cum să conducă relația și el a răspuns: „Pentru a fi sincer, în momentul în care m-am întâlnit bunica ta, am renunțat la încercarea de a găsi femeia potrivită, și abia a început încearcă să fie persoana potrivită și a fost apoi. am fost abordat de către bunica ta și a spus, „Bună ziua.“
3. Astăzi a fost în vârstă de 10 de ani, locuiesc cu sotul meu, care nu le-ar fi, dacă nu bal. La acea vreme familia mea a fost încercarea de a face capete întâlni și nu am putut permite să cumpere chiar și o rochie. El mi-a cumpărat o rochie, a ajutat părinții săi și prin părinții lor au găsit pentru slujba tatălui meu. Avem doi copii și, de asemenea, îmi place totul.
4. Astăzi, în aniversarea noastră de 50 de ani de nunta, soțul meu a scos un plic vechi și mi-a dat o notă de dragoste, pe care a scris din nou în clasa a șaptea.
5. Un cuplu de ani în urmă, am fost lăsând supermarket ținut ușa deschisă pentru o doamnă în vârstă. Ea mi-a mulțumit și a spus că o fată norocoasă care va primi un astfel de om bun. Această după-amiază m-am dus cu soția mea la magazin alimentar, ne-am plimbat de mână și pe cale de ieșire, m-am întâlnit aceeași femeie vechi. Ea a avut loc ușa pentru noi, a făcut cu ochiul și a spus: „Ți-am spus eu.“
6. Astăzi, suntem cu mama mea, în același timp, sa așezat pentru a viziona același film, deși acestea au fost mai multe mii de kilometri distanță. Am ratat și se părea că noi stăm pe o canapea și a fost atât de cald la inimă.
Acum 7. cinci ani, am luat un catelus dintr-un adăpost pentru câini bolnavi are crize constante. Astăzi, ea a crescut, iar acum el a revenit și câinele meu de serviciu.
8. Fiica mea a fost de 28 de ani, pompier în vârstă salvat viața ei atunci când sunt livrate dintr-o clădire în flăcări. În acest proces a rănit piciorul, iar medicii au spus că el nu va fi niciodată în stare să meargă în mod normal. Ieri, el a pus jos bastonul și a luat încet fiica mea la altar. Un soț mai bun pentru fiica ei, nu am vrut să.
9. Astăzi, eu, pentru primele șase luni, numit cel mai bun prieten al meu și-a cerut scuze că nu l-ar putea sprijini în momentele dificile. Pe ce mi-a spus: „Știam că o să mă suni Vino ..“
10. Astăzi a fost a 14-a aniversare a sora mea mai mică. Ea are sindromul Down și ea nu are prieteni. Prietenul meu a mers la cină cu flori, dar a spus că acestea nu sunt pentru mine. El a intrat în casă și le-a dat sora mea. Ea a fost atât de entuziasmat. El a luat noi doi în restaurant și am avut o seara superba.
11. Sunt un student sărac, am întotdeauna nici bani, și mă face să mă simt mizerabil. Dar când am primit o scrisoare prin e-mail de la tatăl său, care a fost de peste mări, spunând cum mă iubește și ratări, mă simt ca cel mai bogat om de pe pământ.
12. Părinții mei ajuta la reabilitarea persoanelor dependente de heroină. Ei au fost în urmă aceleași 17 ani, dar a schimbat atunci când au aflat că o mamă gravidă cu mine.
13. Astăzi, bunica mea a murit. Ea a fost liantul care a avut loc familia noastră împreună. Astăzi la înmormântare au fost atât de mulți oameni. Ea a iubit de multe și toate au venit și au spus vă mulțumesc pentru faptul că am avut grijă de ea până în ultima zi.
14. Astăzi, am aflat că mama mea biologică - un dependent de droguri care a murit de la o supradoză când aveam trei ani. Dar astăzi pot spune că sunt mama mândru va suna femeia care mi-a ridicat și a luat de la un adăpost.
15. Astăzi, după ce am privit totul ca bunica noastră suflă 100 lumânări pe tort, ea a ridicat ochii și se uită la noi toți, 27 de membri ai familiei, și a spus: „Tu - familia mea Sunt foarte mândru să fie o parte din viata ta“
în urmă 16. Doi ani, mama noastră a fost atacat și cicatrici fața ei. Și fratele meu și cu mine în fiecare săptămână, ori de câte ori suntem, apeluri și spune că ea este cea mai frumoasă avem.
17. Astăzi, am ajutat la pregătirea mese pentru persoanele fără adăpost. Persoana căreia i-am dat un sandwich a spus că nu vrea să plătească și a întrebat un prieten, care este în spatele ei. „El are o zi de naștere și vreau să-i dea un cadou, dar tot ce pot să se sacrifice de dragul de el“;. Prietenul lui a fost încântat. Oamenii care nu au nimic de a aprecia micile lucruri pe care nu le observa.
18. Azi am trecut o femeie cu doi câini. Un câine a fost lipsește un picior, dar amândoi au fost schiopatat. Am întrebat ce sa întâmplat. Gazda a zâmbit și ne-a spus că un câine a pierdut piciorul atunci când apărarea a doua, iar acum a doua hamstrung de faptul că ea este recunoscătoare ei.
19. Astăzi, jucându-se cu fiica ei de 20 de luni-vechi, m-am prefăcut că dorm. Ea mi-a acoperit cu o pătură și bătut pe spate, și apoi o sărută ușor pe buze. Aceasta este exact ceea ce fac atunci când ea stivă somn.
20. doi ani meu, fiica în vârstă, care nu a putut înota, a căzut în piscină, am fost în bucătărie și când a fugit câinele de curte și-a scos-o din piscină exploatație ușor rochia ei în dinți. Acum avem un câine.
o dată pe lună, sâmbătă, la ora 11 sunt soțul meu și să aducă hrană pentru cei fără adăpost la templu. Mă pregătesc un low-cost, dar hrănitoare mese, cumpara recipiente din plastic, linguri si suntem de distribuire. Și noi nu merg la birou, nu se roagă. Doar o dată am lucrat la poazdnike bisericii (I inginer de sunet) și a văzut că o familie nu. Aici acum facem acest lucru. Și da, sunt fără adăpost. Da, nu este plăcut. Tocmai ne întoarcem de la mătușile biserică și să plece. Așa că ajutorul nostru fără adăpost.
respect.
Și v-ar putea să scrie o astfel de poveste?