Memento Mori a scris (a): Dintre toate lucrurile mici, este la nivel mondial. Nu văd nici un motiv pentru a reciproc explica ceva de dovedit. Noi toți gândim în mod diferit. și mulțumesc lui Dumnezeu!
de lucruri mici, dar imaginile într-adevăr, nu prost și stările în sotssetyah.eto elevilor cu vârsta de 10-15, care face real sau material nu se poate dovedi dragostea lui, și că cel puțin o inimă pe o matriță de perete posibil. într-adevăr, mulțumesc lui Dumnezeu, că ne gândim în mod diferit.
Memento Mori. 01.07.12 21:45 (Răspunde la: Main_Coon)
Main_Coon a scris (a): a se vedea, este numit îndepărtarea creierului atunci când oamenii nu fac din cauza a ceea ce ei ceartă și ceartă peste orice prostii! sau ei cred că este un lucru serios, nu prostii, dar se numește substituirea conceptelor, astfel încât, în orice caz, nimic bun.
De la lucruri mici totul este la nivel mondial.
Nu văd nici un motiv pentru a reciproc explica ceva de dovedit. Noi toți gândim în mod diferit. și mulțumesc lui Dumnezeu!
Main_Coon. 30.06.12 20:34 (Răspuns la: Memento Mori)
știi, acest lucru se numește îndepărtarea creierului atunci când oamenii nu fac din cauza a ceea ce ei ceartă și ceartă peste orice prostii! sau ei cred că este un lucru serios, nu prostii, dar se numește substituirea conceptelor, astfel încât, în orice caz, nimic bun.
Mi-ar fi fost o rușine dacă am trimis tipul o imagine, și el eliminat. Sunt dulce doar vreau ca el să facă, și nu la întreaga viață personală a fost pe ecran
Time_Flies. 30.06.12 15:57 (Răspunde la: voliagirl)
voliagirl a scris (a): Fata, pentru a primi toate aceste atenții pe pereți, notă, nu și în mesajele personale, și anume pe perete - nimic mai mult decât un mod de a marca teritoriul, pentru a arăta potențialilor invadatori, care este responsabil. Având în vedere acest tip poate înțelege și chiar se simt ranit. tag-ul său a fost tăiat în jos, la rădăcină, și este percepută ca o lumină verde pentru adversarii. În ciuda faptului că eu, ca tine, nu prezintă toate relațiile Oink-guiț sensibilitate în ochii publicului, dar dorința de a arăta okruzayuschim că locul este deja luată de mine acolo. Cât despre mine, ar trebui să decidă mai întâi de ce nu iti place relatiile de publicitate se tem să cobesc, rușine, sau într-adevăr, oriunde altundeva în inima nu este oprit căutarea suzhenogovdrug Prince of Wales Adaugă la prietenii mei, și apoi, în cazul în care motivul pentru care nu se află în ea, apoi în liniște așa cum este, explica tânărului. În mod ideal, ar fi înainte de a șterge-l sun și să explice de ce doriți să eliminați această imagine. Este greșit de a suprima token-uri. De asemenea, le tren, atunci nu trebuie ratat, și el a fost un nu-nu. pentru că odată ce a învățat ce înseamnă acest lucru pentru stima de sine.
Este o idee bună.
nimic nepotrivit. că nu este imaginea în sine, și cum ți-e frică în rețeaua socială a văzut o imagine a unei inimi. atunci când toată lumea știe că aveți o relație, există frică de ceea ce parada? din nou - o imagine a unei inimi. el nu există o poveste despre dragostea ta a scris. există 2 opțiuni: fie aveți o conștiință clară, și flirt inete cu tipi care nu știu ce, sau este prostia ta pentru care sunt lipsiți de un om. și primul și al doilea merită insultele.
Ahaahahh amuzat în primul rând cuvântul „om“ despre unchiul pentru adulți, în al doilea rând, da, este inadecvat
De unde ai dezgropat aceste fotografii? Ce țăran în vârstă de 30 de ani, în general, în rețelele sociale fac. Ia început să se întâlnească un bărbat și apoi un gunoi nu va avea de suferit.
Dețin acest lucru. Nu-mi place să atingi totul pentru a face publicitate, cum este ceva serios! De înțeles atunci când în vârstă de 16 de ani, a aruncat reciproc poze trandafiri și așa mai departe! Dar aluniță verificat crezut că nu doriți să-l reclama altor oameni. aici și să conduc eu pe acest subiect! dar cred că ar trebui să ia primul pas! încă un om! cu atât mai mult din cauza unei astfel de prostii ofensat
curs Gradinita))) Dar înțeleg emoțiile omului. Desigur jignit. Agata pe peretele unele fir de imagine amoroasă, să ia primul pas discret. Pentru a se răcească)))