Fetele te rog ajuta sfaturi.
Departe de casă, timp de 2 săptămâni, timp a existat un vânt puternic, a deschis fereastra, și am fost pe frunze care, am dat seama că 2 orhidee înghețate.
Mai întâi am descrie mai în vârstă (primul-născut meu). Ea a fost mai mult de trei ani, timp de aproximativ 1,5 ani infloreste foarte abundent, fără încetare, întotdeauna o mulțime de culori, butoiului (nu știu numele corect) înalt, câteva tulpini rădăcină de sistem dezvoltat (în prezent, 2) și.
Aici este o fotografie a unei orhidee tinere și flori sale.
Multumesc anticipat pentru ajutor
frunze și rădăcini ale primelor orhidee
# 2 annarosto
Premii membre:
După ce toate, în opinia mea, nu foarte.
Examinați cu atenție din nou trunchiuri de plante - indiferent dacă putrezi bucății. Foaia de jos este, de asemenea, podmorozhen, și el va putrezi în portbagaj. Mi se pare, pe fotografie și DSC06194Y.jpg DSC06195y.jpg la fața locului gât foarte suspicios - nu-l putrezesc? Dacă da, orhidee salva.
Un ciot de copac. Nu știu, este puțin probabil, chiar dacă trunchiul nu ar fi putregai, cu rădăcini.
# 3 AlenkaYa
Anna, mulțumesc pentru răspuns.
Am tăiat foaia cea mai de jos și lângă confortabil.
Jos tulpini la baza de negru și încrețită, dar partea de sus să se uite la sănătoși (DSC06195y.jpg foto vazut) acestea ar trebui să fie tăiate?
Cu toate acestea, sper că frumusețea va trăi.
# 4 annarosto
Premii membre:
Taie două peduncul. Rădăcinile se înmoaie în apă caldă unele - ele vor fi mai ușor descurcarea și inspecta (numai ușor, fără a cădea în apă pe planta în sine). aer uscat, și apoi arată o imagine detaliată a gâtului, trunchiului și rădăcini.