Copilul este rugat să pescuiască „mama bine cumpara-mi orice animal: 091:“ Mi-am amintit că am avut un peștișor ca un copil, dar cu siguranță se uită mama, eu nu cred că a mers la magazin și a cumpărat 2 pește par platies, în avans pentru a apăra apa a început, dar apoi vânzătorul mi-a consternat: Un filtru. 500 p. pentru 2 pesti cum ar fi broscoi strangulate. Și ea mi-a spus că au sufocat noapte: 001:!
Aici am stau și cred că ne așteptăm dimineața, și, în general, posibil să conțină astfel de condiții peștii care au experiență: 091 :: 091 :: 091:
algele acolo
algele acolo
Cred că nu există alge și plante (două lucruri diferite).
Desigur, un pic mai bine, dar nu în mod semnificativ. Design-lampa pe partea de sus, numai pentru a nu de mult încălzit.
Și urgent mâine pentru acvariu, dacă aveți de gând să le părăsească. Live, ei nu vor fi în contul dvs. bancar.
Ei au nevoie de cel puțin 20 de litri, mai mult este mai bine (este un acvariu mic) + toate același filtru. Nu poți pentru 500 de ruble. și mai ieftin. Într-o altă nu funcționează;)
Noi știm nu există nici un acvariu?
Copilul este rugat să pescuiască „mama bine cumpara-mi orice animal: 091:“ Mi-am amintit că am avut un peștișor ca un copil, dar cu siguranță se uită mama, eu nu cred că a mers la magazin și a cumpărat 2 pește par platies, în avans pentru a apăra apa a început, dar apoi vânzătorul mi-a consternat: Un filtru. 500 p. pentru 2 pesti cum ar fi broscoi strangulate. Și ea mi-a spus că au sufocat noapte: 001:!
Aici am stau și cred că ne așteptăm dimineața, și, în general, posibil să conțină astfel de condiții peștii care au experiență: 091 :: 091 :: 091:
Oh, îmi pare rău pentru pește: 005:
Ai nevoie de un filtru de acvariu, alge, lampă, hrană specială pentru pești. schimbare a apei. Există o apă specială konditsoner. o mulțime de clopote și fluiere.
Potul mor :(
Noi AquaPhone 70 l, nu mare, fiica mea a cerut, a cumparat, echipat, în cele din urmă, am avea grijă de ea, uneori, se uită la pește, dar interesul a trecut deja.
IMHO în cazul în care copilul cere un animal, peștele nu este cea mai bună opțiune, este mai interesant pentru adulți.
Nu am nici un prieten
Am un copil pe birou în borcan de 3 litri doi Platypus trăiesc fără nici un echipament. Am trăit o lungă perioadă de timp și nimeni nu a murit.
Tu, îmi pare rău, de asemenea, se poate rezolva în metru mai rece pe. și vei trăi acolo, de asemenea, nu vei muri. Asta e un sfat? Da, și păstor vă puteți păstra pe balcon. este din aceeași operă!
Am avut peștele și în anii '80 îndepărtate, atunci când nici unul dintre echipamentul nu a fost nici un acvariu nu a fost ușor să cumpere, costa scump. dar acest lucru nu înseamnă că acum trebuie să o facă în mod deliberat!
Că copilul se uită la ceea ce pește și ce mănâncă, puteți încerca și țineți-l în bancă! ONE guppy!
Ca un copil, am înțeles că este hemoragic, vrea în mod conștient. Deranjez cu acvariu și echipamente. Și pur și simplu nu scrie acum, și poate face câinele pentru un proces! Peștii și câini sunt creaturi diferite!
O perioadă de studiu la universitate, am tăiat capetele de broaște pentru a studia mecanismele ts.ns generale Și pentru un motiv oarecare, nimeni nu a plâns. Crude oameni-oameni de știință.
Am un AquaPhone de 40 de litri, fără echipamente (din cauza lipsei de energie electrică) mare pește viu.
GTA cred, dar a fost difuzate la 40 de litri rezervor, volum de 13 ori borcan de trei litri cu apă doar apărat.
Acvariul - nu este doar un castron de apă, un bio-sistem in miniatura, care ar trebui să fie un echilibru între pești, microorganisme, plante și alți locuitori.
Doar apăra apa din oala - din păcate, peștele nu se va face. Citiți în Yandex „modul de a începe un acvariu“, este foarte interesant de făcut, și pentru copil și pentru părinți :)
Când puiul este gata, ea plânge? haina de blana nurca de uzură? Cizme si geanta din piele naturala?
Poate pentru că noi vorbim prea?
Că copilul se uită la ceea ce pește și ce mănâncă, puteți încerca și țineți-l în bancă! ONE guppy!
Ca un copil, am înțeles că este hemoragic, vrea în mod conștient. Deranjez cu acvariu și echipamente. Și pur și simplu nu scrie acum, și poate face câinele pentru un proces! Peștii și câini sunt creaturi diferite!
O matriță guppy în condiții astfel de conținut și spălate în toaletă uitată. ca un copil pe exemplul cutii de trei litri va înțelege ce înseamnă să conțină pește. A învăța să fie responsabil pentru o ființă vie este copilul necesar, în primul rând, ca un câine sau un pește. ceea ce se întâmplă, să împingă broaștele, nu sunt câini: 073:
Nu mă laud, dar eu încerc să explic că nu este necesar să se grăbească oriunde cu sloganuri tare: „Vai de pește“
Și când viermi în goana de câine, nu milă viermele sărac?
Ei, de asemenea, doresc să mănânce și să trăiască. Despre purici, în general, să tacă.
Și când viermi în goana de câine, nu milă viermele sărac?
Ei, de asemenea, doresc să mănânce și să trăiască. Despre purici, în general, să tacă.
Exagerezi nu este necesar, subiectul nu a fost asta! Vrei despre viermi și purici vorbesc, pentru a primi un subiect separat.
Și când copilul este un tantar pe mana ucide, ai spus?
Ceva Ostap a suferit -!)))
Și când copilul este un tantar pe mana ucide, ai spus?
Ceva Ostap a suferit -!)))
Se pare că tăierea broaște încă reflectate pe.
Omul a întrebat dacă el ar putea încerca să sprijine banca. Și totul a început să se răspândească putregai, ce cruzime, ce fel de lacomi, 500 ruble regretat filtru.
Întotdeauna tot ce ai perceput-o singură față. Este greșit.
Omul a întrebat dacă el ar putea încerca să sprijine banca. Și totul a început să se răspândească putregai, ce cruzime, ce fel de lacomi, 500 ruble regretat filtru.
Întotdeauna tot ce ai perceput-o singură față. Este greșit.
Nimeni ridicolului.
Toată lumea vede ceea ce vrea să vadă.
Când puiul este gata, ea plânge? haina de blana nurca de uzură? Cizme si geanta din piele naturala?
Poate pentru că noi vorbim prea?
OMG, cum ai suferit ceva. )) Ei bine, urmați :))
Hen si plangi nu, dar nu-l pune într-o canistră de cinci litri, care a sufocat acolo anterior.
haina de blana nu mai este o povară - din motive ideologice: 065:
În general, principiul meu - mă omor = spun mânca. Ceea ce a ucis pentru alimente și consumate - în opinia mea nu a fost în zadar. Același lucru se aplică piei de oi, vaci, iepuri - adică, blănuri și piei de animale, care sunt consumate. Mă îndoiesc că ești acolo acele broaște sărace consumate: 073: Sunt împotriva uciderea de piei, de dragul sistemului nervos central de studiu - care este de 100 de milioane de ori deja învățat, într-adevăr nu se poate vedea filmul - cum este acolo.
În general, filozofia mea este, probabil, discutabil, dar este practic și rezonabil.
Credeți că știința a studiat totul și în mod deschis?
Și pentru a studia adecvat filmul. Tu du-te pentru o intervenție chirurgicală la chirurg, care a studiat tăiat, vizionarea de filme. În disecție a fost niciodată? Și despre vivariu n-ai auzit? Sau crezi că nu ai acum?
Scrieți Yandex „metodele umane de cercetare“ și să citească. Poate fi clar atât de mult timp, deoarece nu este nevoie să taie capul lyaguham știință zaradi. Disecarea - te rog, mort, fără o diferență.
Vivariu = relicvă a trecutului.
Discuție „despre nimic“, a fost întârziat, îmi pare rău, nu mă interesează deja. Pentru a mă convinge că uciderea necesară „știință zaradi“ - este inutil. Da, este ieftin și așa a făcut mult timp în urmă - dar asta nu înseamnă că e adevărat.
Și pentru a studia adecvat filmul. Tu du-te pentru o intervenție chirurgicală la chirurg, care a studiat tăiat, vizionarea de filme. În disecție a fost niciodată? Și despre vivariu n-ai auzit? Sau crezi că nu ai acum?
Și unde tot ceea ce scrii? Peștii un borcan de 3 litri fără filtru, lumini, și în acel spațiu de aerare fără substituție muri 100% apa si nici in stiinta ei, din păcate, nu va ajuta.
Faptul de a problemei este că nu va muri. Demonstrată empiric. lampă de masă iluminare din spate.
Un guppy, în general, peștele cel mai experimentat pentru animale de companie.
Repet: El vrea să încerce, chiar dacă încearcă, vrea mai mult în acvaristi!
Mai mult nu voi scrie aici. Du-te pentru gândaci spasat.-)
Am trăit doi somn pe Nil intr-un acvariu fără filtru, fără lumină, fără plante, apa este schimbat la fiecare șase luni, în mod direct de la robinet. Soma a trăit mai mult de 4 ani.
Am trăit doi somn pe Nil intr-un acvariu fără filtru, fără lumină, fără plante, apa este schimbat la fiecare șase luni, în mod direct de la robinet. Soma a trăit mai mult de 4 ani.
Somnul pe Nil dacă ai trăit? Somnul Nile sunt printre cele mai mari, creste pana la 40 cm. În general, acesta este, desigur, o bătaie de joc de pește bentonice, păstrați-le într-un acvariu circular fără plante, fără adăpost, iar zona de jos este foarte mic.
astăzi a fost surprins să afle că ei trăiesc fără filtre și pompe în bănci de pește Cockerel - 100%
astăzi a fost surprins să afle că ei trăiesc fără filtre și pompe în bănci de pește Cockerel - 100%
Și ce e atât de surprinzător;). Sfârșitul liniei de demarcație - pește labirint si respira aer atmosferic și efectuează o „specială“ și poate trăi în volume mici. Dar cerințele pentru calitatea apei de la ei prea mare, astfel încât înlocuirea frecventă a nimeni nu anulează;)
La naiba toate la fel, că peștele WC Settle.
PySy Toate în numele omului, toate de dragul omului. Doar o singură dată „omul“ nu sună bine. Ei bine, mă gândeam cu voce tare
asa. bine înțeles. trăiesc. și modul în care se simt? Nu pot să înțeleg un lucru. de ce te lua în viață (indiferent că este un pește, șobolan, pisică, câine, broasca, broasca testoasa, etc, etc) și de a face experimente la întâmplare. întreabă dacă peștele trăi fără aer, în cazul în care câinele trăi fără hrană, și melci fără încălzire. Ei bine, de ce expune animalele la durere? toată lumea este mai ușor în primul rând să se examineze condițiile de viață, și așa mai departe și așa mai departe (bună pe internet scha au nici un Infa nu trebuie să meargă la bibliotecă și petrece ore studiind literatura de specialitate), și numai apoi du-te și cumpără-l.
ps și Austro subiect. Cred că este posibil, dar într-un timp foarte scurt
asa. bine înțeles. trăiesc. și modul în care se simt? Nu pot să înțeleg un lucru. de ce te lua în viață (indiferent că este un pește, șobolan, pisică, câine, broasca, broasca testoasa, etc, etc) și de a face experimente la întâmplare. întreabă dacă peștele trăi fără aer, în cazul în care câinele trăi fără hrană, și melci fără încălzire. Ei bine, de ce expune animalele la durere? toată lumea este mai ușor în primul rând să se examineze condițiile de viață, și așa mai departe și așa mai departe (bună pe internet scha au nici un Infa nu trebuie să meargă la bibliotecă și petrece ore studiind literatura de specialitate), și numai apoi du-te și cumpără-l.
ps și Austro subiect. Cred că este posibil, dar într-un timp foarte scurt
Și pentru că copilul dorit
Și pentru că copilul dorit
Ahhh, ei bine, acesta este un argument foarte puternic. :)), apoi, desigur.
Cred că ea nu a vrut să rănesc peștele. nu le-a cumpărat în mod specific, cele HJ au murit într-o bancă, și un copil pe ea a vizualizat
,doar o persoană care lucrează într-un magazin și vinde pește, ar putea da doar fata imediat ce a auzit că intenționează să le sprijine în banke.ne cred că au primit un profit imens din vânzarea celor doi pești.
QED! Live! Grădina zoologică este, de asemenea, în celulele animale strâns, și în acel tsirah tvoritsya.-)))
Salvatorii forward -!)