19 întrebări despre artiști cosmetice ieftine machiaj, machiaj rapid si sprancene drepte - cum putem trăi

Cum de a deveni un artist de machiaj?

Simplu! Tu du-te pentru a învăța și de o mulțime de practică, astfel încât să devină. De exemplu, am o educație de artă, a studiat design vestimentar. Dar apoi mi-am dat seama că lucrul cu tesatura nu-mi place, am iubit și iubesc persoana. Trebuie încă să instituie profesori au făcut comentarii pe care am portretizare într-un fel prea meticulos de machiaj pe schițe, nu piese de îmbrăcăminte. Și în al treilea an, m-am gândit - voi merge la cursuri. Ei au fost groaznic, nu este prezentat și nu a spus nimic. Cu toate acestea, abia atunci am realizat, atunci când am decis să ia de-al cincilea an de make-up serios, și sa dus la formarea individuală a comandantului, care a optat pentru o lungă perioadă de timp de lucru. Și acolo pe prima lecție, am dat seama că nimic nu știu.

Mulți oameni cred că activitatea de make-up artisti si stilisti - este pentru fluturi și zâne. Și ce ai acolo dificultăți?

Cât de repede poți învăța să picteze alte persoane?

Dacă veți obține doar pe un proiect mare, vei învăța repede. Am venit la echipa de make-up Gosh, iar când au trecut pe lângă câteva evenimente majore, cum ar fi campionatul copiilor în gimnastica sau „Moara de moda“, apoi am fost chemați. Am avut un progres serios, atunci când am fost chemați să lucreze în Săptămâna Modei de la Minsk, a existat o nevoie de a lucra de la ora 12 și 23. Apoi am făcut-o zi aproximativ 15 de machiaj plin și episoade când cineva atinge săgeata în sus sau ceva, chiar nu ia în considerare. Linia de jos este că, în primul rând aveți multe matrita de culoare, scris de moft, și apoi începe să vedeți fiecare singură față și se apropie de ea în mod individual.

Un familiar se spune adesea la tine, „și mă duc?“ Și „Spune-mi, cum pot picta?“

Da, asta e blestemul meu! (Rade). Sarbatori, nunti - eu nu odihnesc, ai toți prietenii pentru a face, pieptene, scoate toate rudele. „Un ruj roșu mă duc“, „cum să atragă sageata“, „ceea ce ar trebui să poarte.“ Am tot lăsat să se înțeleagă că nu ar trebui să se amestece de muncă și de prietenie, și este la fel de hărțuire.

Există un loc răcoros cosmetice ieftine?

De exemplu, eu nu am observat o diferență între lux și rimel XXL belarusă de Lux Visage, am cu litere mov. La început chiar am încerca cosmetice din Belarus nu a fost de gând să. Într-un fel a mers la părinți, am uitat să iau rimel, mama ei a dat. Și am fost șocat! Acesta se aplică la un bine nu curge, nu se uzeze. Și apoi m-am gândit - La naiba, și eu sunt atât de plătită în plus!

De ce atât de multe make-up artiști în viața de zi cu zi un pic pictat?

Cum ai devenit un artist de machiaj?

De fapt, nu știam cât timp ea a pictat și nu știa ce, unde și de ce. Apoi, după universitate, m-am dus la școală, așa cum am înțeles acum, nu foarte de succes. Am recomanda instrumente foarte grele, chiar și produse cosmetice profesionale la mine acum mai ușor. Pentru un timp, am pictat chiar și modul în care am sfătuit, și apoi a dat seama că poartă o mască pe față. Am avut un loc de muncă permanent într-un alt domeniu, să învețe de make-up artist nu a avut timp. Și apoi fiul meu sa nascut, am vrut ceva creativ, și m-am dus la master, căruia i pentru o lungă perioadă de timp privit în sens restrâns. Acum, eu fac make-up pentru clienții privați și pentru filmarea în reviste.

Cât timp pot învăța să picteze?

Cred că va trebui să vizitați cel puțin o pereche de ateliere de lucru. Unul poate fi mic, pentru că fata va veni acasă, ceva să uite, ea vrea să se întoarcă și să pună întrebări. De obicei am cel puțin două clase practice de 2,5 ore, am spune teoria, alcătuiesc logica, arătând că va lucra la o anumită fată. Si cel mai important - exercițiu de la domiciliu, pentru că se întâmplă adesea ca oamenii merg imediat înapoi la vechile obiceiuri: „Știu cum să picteze în mod corespunzător, dar eu sunt prea leneș“ Schemele, pe care o mulțime de Internet, acesta este cel mai bine pictat - ei nu iau în considerare particularitățile unei anumite persoane, și o astfel de abordare prin schemele, șabloane și reguli stricte au devenit caduce.

Cum pentru a face, în cazul în care un pic de timp?

Îmi place machiaj, fără machiaj, care se poate face în 10 minute. Ia fundație, în orice caz, nu un profesionist, se aplică de o parte, ușor degetele lui percuție în numele centrului. pulbere fundație tonal mai bine lumina pudră transparentă pentru a repara textura gras. smântână mată Foarte sau pulbere este mai bine să nu ia - este încă o piele sanatoasa are nevoie de un pic de stralucire. Puteți aplica în continuare Marcatorul părții proeminente - pomeții, bărbia, partea proeminentă a pleoapei superioare. Sprâncenele poate doar pieptene și puneți un gel transparent. Puteți adăuga o altă culoare și de vopsea peste genele, mai ales la rădăcină - dacă nu apuca exact rădăcina genelor, ei vor cădea, și va părea mai scurtă decât este de fapt. Aproape totul, cu excepția umbre uscate și fard de obraz poate fi aplicat cu degetele pentru a face chiar mai repede. Și aici vă aflați într-un timp scurt să devină o fată bine îngrijit și frumos.

Care este media arată acum o zi sau de seara make-up, facuta de un profesionist?

Prețul mediu - 50 $.

Cum ai devenit un artist de machiaj?

Am început să pictez 14 ani am făcut o mulțime de dans, am jucat foarte mult, și am decis să picteze, de asemenea, - obține până la ora trei dimineața, fetele pictate concursuri de dans sala de bal. gel Bank și lac pe malul, sprâncenele ei zboară de păr - totul este exagerat. Apoi am studiat la cursurile de mers tema nuntii, pe care l-am făcut timp de patru ani. Ele sunt în mod constant de învățare.

Cum de a alege un fard de obraz pe care toți am crezut că ai fost întotdeauna atât de direct de pe tablă?

Ce este culoarea? E doar o plasă vasculară, care este vizibil prin piele. Și când un om merge în frig și roșu, este roșu nu este nuanta rosie sau maro, astfel încât fard de obraz de culoare nu cumpara. Este imposibil să ne gândim că dacă avem o vânzare, trebuie să luați. Perfect de culoare - aproape la fel ca și culoarea naturală a buzelor, astfel încât fard de obraz apuca la magazin și merge până la oglinda. Puteți urmări, de asemenea, culoarea membranei mucoase, în partea interioară a golfului.

Cum de a alege un skulpturiruyuschih culoare fard de obraz?

Ai nevoie pentru a deveni în fața oglinzii și uita-te la culoarea umbra care cade pe fata la gât. El este un ceva gri-roșu, așa, și ar trebui să caute. Acest lucru este ceva înăbușit, nu maro strălucitor. Dacă aveți un plan de sculptarea nu sunt sigur, nu este în valoare de ea. Dacă ai între 18 și 29, este suficient doar fard de obraz pentru merele din obraji. Da, chiar daca esti 45! Obrajii pot practica desen, dar este o opțiune pentru seara. Și uite, nu pentru a obține bakenbardina.

Cine a regizat machiaj, dacă deschideți YouTube - și apoi un milion de bloggeri de frumusete, toate frumoase, toate pictate în moduri diferite?

Yutubery mi prea derutat - multe dintre ele și toate sunt cool. Dacă cineva ca, trebuie să încerci același lucru, dacă doriți - și de mers pe jos. Mi-ar fi optat pentru personajul - daca esti blonda, vezi video cu blonda daca bruneta - alege bruneta. Și bunul simț nu a fost anulat. De ce uns afară, ca bloggeri americani, în cazul în care aveți o piele bună clară? Pur și simplu tip de material vizual, inspirație și curaj.

Ce vă întreb, de obicei, în sala de clasă pentru make-up?

„Și ce am tsvetotip?“ Si „Eu si rujul rosu pentru a merge?“. Încă dori să întreb: „Aici, la Dior a lansat o nouă colecție de nuanțe, este necesar să-mi sau nu?“ Nu. Deoarece cele mai multe dintre ele doresc doar să cumpere o cutie frumoasă și pus pe un raft. Foarte amuzant chiar și atunci când o femeie demonteze machiaj sa, în căutarea bancă cu umbre, și acolo a fost scris termenul de valabilitate - 12 luni. Și ea știe că ea a cumpărat umbra de trei ani în urmă, că este, data de expirare a trecut deja de trei ori. Și eu spun: „Ieși afară trashcan, du-te arunca.“ Și toată lumea spune: „Ei bine, eu sunt acasă.“ Doar o singură fată în fața mea a aruncat o mulțime de lucruri, toate hamsteri! Am distribui bianual 40% din umbre, glossuri buze, rujuri, pentru că eu nu le folosesc. Trebuie doar să arunci toate nulled. o dată m-am dus la școală în Shabani, a condus acolo bazele esteticii pentru un bănuț, dar mă întrebam. Și am întrebat fetele de 12-14 ani pentru a aduce la clasa make-up pe care le-a dat mama. Și toate la un singur mama pootdavali lor vechi rimel - „în joc.“ Și toate carcasele au fost deja foarte vechi și mirosea.

Ce produse cosmetice decente sunt în piața de masă?

Care este cea mai importantă regulă de bun make-up?

Singurul scop al zilei make-up - face sa arate fată frumoasă sănătos. Nu există alte reguli. Tsvetotip - nonsens, săgețile dreapta - este un nonsens. Am văzut un milion atunci când ea a trage săgeata nu părea așa, cum se spune, dar se pare cool. Puteți, desigur, vin la make-up artist și a discuta despre modul în care va merge mai mult. Dar make-up de școli - in-the-by la fel de mult make-up artiști și acolo sunt gaga, care iubesc aceasta tehnica creion și vopsea tranzițiile cu 16 culori. Dar, în general, nu are nimic de-a face cu viața și pare prea complicat. Dacă kayfovo cu a lui make-up, dacă vă simțiți încrezător, atunci du-te asa. Mai ales, este acum la modă să fii tu însuți.