În rating-ul este de statistici cu privire la toate bloggeri și comunitățile care se încadrează în partea de sus principal. Rating-ul de bloggeri considerate pe baza numărului de posturi care a venit în partea de sus, timpul petrecut de post, în partea de sus și ocupă pozițiile lor.
Cu toate acestea, un timp teribil în nici un fel împiedică oamenii anunțate vesel la ora zece, cu un strigăt, „O să te iau chiar acum!“.
Într-un alt, el nu a putut, și eu încet înnebunesc.
Desigur, eșecul de a satisface „chiar acum“ un om ofensat. Am cerut scuze volubil, a oftat trist, dar în cele din urmă, a fost de acord să amâne întâlnirea, sunt de acord în prealabil. și câteva zile mai târziu am sunat din nou la ora 10 seara, cu o propunere să mă sune imediat.
în curând m-am saturat de așteptare, atunci când el este liber, și a început să facă planuri pentru seara în sine - distracție cu prietenii, prietenii, alți bărbați. Aici totul sa dovedit. De fiecare dată când apelul său ma prins acasă, el a fost furios. În universul său, relația ideală, în mod evident, au fost următoarele: Eu fac cu umilință Salute, stau pe canapea tricotat și de așteptare pentru el, o astfel de ocupat, seri lungi. De fapt întâlni nu este necesar.
La naiba, ar fi mai bine la fiecare întâlnire necesară „pentru a vorbi despre relația noastră“, după cum am auzit, fac ca aceste mitic dvs. „creier eferentă“ de femei.
Mi-ar fi stins un sarut lung torent, a spus ferm că relațiile noastre sunt profunde și grave, ia dat ceva dulce și numit ziua și ora următoarei ședințe. Nu că acest lucru este scenariul ideal, dar cel puțin am avut aceste date aceleași. Și totuși - capacitatea de a lua în mod corespunzător grijă de afaceri în spațiile libere.
Se pare să se presupună că „face creierul“ din a doua jumătate - un hobby pur feminin. În opinia mea, aceasta este una dintre stereotipurile cele mai josnice ale lumii noastre - la bărbați de fapt, sunt dependenți de manipulare nenaturală a creierul altor oameni, nu mai puțin pur și simplu, au propriile lor metode. Subtil ca un baros și rafinat ca hrisca.
Da În acest context, femeile cu lor „hai să vorbim“ - doar o vacanță de un fel, sincer.
Fetelor, eu sunt sigur că, pentru a distribui cu ușurință mine mai mult „opțiune 100, ca barbatii fac creierul.“
Cu toate acestea, este?
Prieteni reviste
Am aceste rulouri degustate în adânc mea copilărie, când a ajuns la Anul Nou la unchiul său. Soția lui pregătește superb. Ea a făcut astfel de role, care au cucerit imaginația mea. Sunt carnea în copilărie ca ceva nu foarte mult lovit, și nu a fost atât de încântat că am să le amintesc încă. Planare.
Ceea ce este cel mai interesant din show auto? Asta-i drept - o fată de la standurile producătorilor de automobile. Ceea ce există doar modele no-) Să începem cu pavilion producătorii interni - AvtoVAZ Una dintre cele mai anticipate mașini Mias - concepte de AvtoVAZ. Română.
Sunt mereu uimit caracteristica noastră națională: dacă ceva este făcut sau creat pentru tine - aceasta este o foarte înaltă calitate, solid și durabil. Când scrie este pentru toată lumea - este urât, ște-gafe, rapid descompune și pur și simplu a pus o căsătorie solidă. Excepția este de apărare.
 La invitația Coca-Cola - un partener care reprezintă tortei olimpice, am ajuns în avion Aeroflot, care a adus flacăra olimpică în România. Sub povestea tăiat și un pic în spatele scenei întregii proceduri.  special pentru acest zbor Aeroflot pictat unul din propria lor.