10 lucruri pe care nu am văzut pe spectacol „vânturilor“ din lumea cinematografiei

10 lucruri pe care nu am văzut pe spectacol „vânturilor“ din lumea cinematografiei

În lumea de filme și emisiuni TV au un astfel de concept: „ouă de Paști.“ Acest mic surprize pentru telespectatori mai atent care investesc în serialul de televiziune și filme. Referințe, indicii, prognozează dezvoltarea viitoare a parcelei - un fel de „ouă de Paști,“ sunt multe.

Unul dintre show cel mai tipic TV cu o mulțime de surprize ascunse este marea dramă a lui Vince Gilligan „Breaking Bad“ - și mai jos prezintă istoria seriei de momente secrete zece, valoarea care nu este imediat evidentă.

Amintiți-vă Krazy 8, meta-distribuitor și un antagonist principal al primei jumătăți a primului sezon? El a iubit sandwich-uri, fără cruste (sezonul 1, episodul 3).

După asasinarea sa, în a treia serie de deschidere sezon Walter a făcut un sandwich - este doar o referire la respectivul caracter.

Amintiți-vă scena de la „Reservoir Dogs“, Tarantino: dl alb (alb), care a trimis arme Culcat domnului roz (roz).

Și acum o scenă din „Breaking Bad“, când Jesse află că Brock otrăvit Walter: el (Pinkman - Pinkman) pune, de asemenea, arma complicelui său (alb - alb), iar actorii sunt poziție aproape identice. Apropo, episodul (5.12) și se numește „Mad Dog» (Rabid Dog).

Și acest lucru este fotozhaby pe ...

O confruntare similară a avut loc în al cincilea sezon al „Breaking Bad“, când Hank în cele din urmă a dat seama că cumnatul său socru, Walter - aceasta este Heisenberg, iar ei au fost scena showdown incredibil de tensionată în garaj.

In primul sezon, Walter este forțat să sugrume Krazy 8, partener de afaceri, care a dus la Jesse (episodul 1,03).

Și în al cincilea, la sfârșitul spectacolului - Jessie înăbușită Todd, un partener de afaceri, care a condus Walt. Cercul.

În populația generală în seria „Breaking Bad“ - 62 de episoade. Referitor la tabelul elementelor chimice care, de altfel, este prezent în deschidere de credite, elementul este masa de samariu 62-lea, care este utilizat pentru tratarea pacienților cu cancer: ucide celulele canceroase. Cunoscând Vince Gilligan, cu greu o coincidență ...

Este interesant: Cel mai interesant lucru despre „Game of Thrones“: 125 de fapte despre filmare Sezonul 5

moment simbolic cu dinți artificiali ucis gangster psiho-Tuco Salamanca. Hank a da acești dinți, sigilate într-un cub de sticlă, și arată off darul în fața lui Walter (episod 2,03). Se afișează off, Hank le aduce la frate-față, și ei sunt ciudat de potrivire perfectă în gură albă, atunci când este privit pe termen lung.

Aceasta este o aluzie subtilă la faptul că din ce în ce Walter aspirate în mlaștina au construit, de asemenea, o imagine Heisenberg - și va fi mai puțin nebun decât Tuco în viață.

În al patrulea sezon, într-una din flashback-uri ne arată cum Gustavo Fring a fost în afaceri de droguri (4,08). Ceva a mers prost, și Max, un partener de Gustavo, uciderea liderul înțelegerii - Gus sunt forțați să se întindă pe teren și urmăriți ultimele secunde ale vieții prieten apropiat și partenerul său.

În al cincilea sezon, episodul „Ozymandias“ (5,14), Walter cade la pământ în aceeași poziție și cu aceeași expresie, atunci când banda de neo uciderea fratelui său Hank-Schroeder.

Numele celor patru serii de-al doilea sezon criptat mesaj secret.

Dacă adăugați împreună aparent lipsite de sens episoade titluri de la începutul, care a fost un teaser-negru alb plutind în Ursul de bazin, vom obține expresia «Șapte treizeci și șapte în jos peste ABQ» ( «șapte sute treizeci și șaptelea prăbușit peste Albuquerque").

Aceasta este o aluzie directă la final șocant al doilea sezon: un controlor de trafic aerian, care a dus la accident, ar fi neconsolat tatăl prietenei Jesse Pinkman, care ar putea salva de Walter supradoză, dar el nu a făcut-o.

GPS-coordonate (34 N 59 '20“, 106 W 36' , 52" ) ​​ale locului unde Uolter Uayt îngropat lor cu flancurilor milioane de dolari în viața reală desemnată locație ABQ Studios din Albuquerque, unde împușcat«În vânturi».

În cele din urmă, în recentul film „Godzilla“, la început (despre a doua a 50-a), puteți găsi referințe la Walter alb din creditele de lângă numele lui Bryan Cranston, să ia parte la filmarea imaginii.

(Nu a fost evaluat încă)

articole similare