1 relație antagonică

• Relații Lease - relația dintre chiriaș și proprietar.
  • reflex antagonică - P. unul dintre care are un efect inhibitor asupra celuilalt.

Big Medical Dictionary

• Relații Lease - relația dintre chiriaș și arendodatelem.Sm. De asemenea: Chirie nbsp.
  • RELAȚII - 1. interconectarea diferitelor variabile, obiecte, acțiuni 2. Legătura dintre cineva care are loc atunci când comunicarea terminale.

Marele Dicționar de economie

• Relații agrare - relațiile de producție în agricultură. . Întrucât terenul - principalul mijloc de producție în agricultură, fundația AG. Este o formă de proprietate asupra terenurilor.

Marea Enciclopedie Sovietică

• relație - între care și de către cine. X oameni mai presus de toate a fost un sentiment de ascuns răutate. Stabilirea de afaceri între persoane de un anumit interval.

Managementul în limba română

• relație - comunicare reciprocă, prietenos, dragoste sau o relație de afaceri între orice. Amikoshonskie. amoros. perfectă, arogant, aproape, ostil, lung delicat, de afaceri, de bună vecinătate, un fel, prietenos.
  • Relațiile appositive - Relația dintre aplicație și cuvântul definit care exprimă calitatea caracteristicii generice obiect-proprietate, etc ...

Dicționar de termeni lingvistici

• Relația - relația mai mult. 1. Relațiile care apar între indivizi, societățile și țările în curs de comunicare sau în orice activitate. 2.

Dicționar explicativ al lui Efraim

• Relații anafora - Relațiile dintre elementele afirmații: cuvinte, fraze, în care conținutul unuia dintre elementele conține o trimitere la alta.

Dicționar de termeni lingvistice TV Zherebilo

• relație appositive - relația dintre cererea și definește cuvântul. Aa indică natura acordului în număr de nominativ sau de gen și: profesorul Uzhakhovs, o enigmă.

„Relație antagonistă“ în cărți

„Cum explica schimbarea în atitudinea ta la CEE? Anterior, tu nu recunosc. Și acum oferă chiar și pentru a stabili o relație între CAER și CEE „- Da, Uniunea Sovietică nu a recunoscut imediat CEE. Și nu e ca Bucurestiul ochii la realitatea lumii moderne și

CAPITOLUL CINCIZECI UNUL cu privire la distribuție și producție relații Deci, costul de re-atașabil anual, cu ajutorul forței de muncă nou adăugat - și, prin urmare, de asemenea, a produsului anual, care este reprezentat de această valoare și care poate fi

Construiți nu doar o relație, și o relație Relații va ajuta să lucreze mai puțin și de a obține mai mult de făcut, dar aceasta nu înseamnă că timpul petrecut la stabilirea lor - întotdeauna deșeuri utile. Crearea unei relații în sine are nevoie de timp. De multe ori suntem cu cineva

Capitolul Cincizeci și unu de relații de distribuție și relații industriale Deci, costul re-atașabil anual cu ajutorul forței de muncă nou adăugat - și, prin urmare, de asemenea, a produsului anual, care este reprezentat de această valoare și care poate fi

4. contradicții antagonice antagonice antagoniste. Contradicțiilor Dialectica marxistă distinge între contradicții antagonice și neantagoniste. Elucidarea trăsăturile caracteristice ale acestor tipuri de conflicte este de o importanță deosebită

a) Comunicarea Uniunii „cum ar fi“ ca un moment structural al relațiilor și a relațiilor cu membrii propoziției predicative Dar ce este inadecvat (Unangemessenes) ar putea strecura în vechile concepte? Am spus: lumea este o revelație de ființe ca atare, în general. Am arătat mai înainte,

Pueblo triburi: perechi antagonice și complementare de zei tribale Pueblo Marele Dumnezeu dă loc unei perechi uneori antagoniste și întotdeauna complementare de zei. Că aceste triburi cultivă porumb tranziție de la dihotomie arhaice - în

54. Relațiile comerciale străine ca cea mai importantă relație de reglementare valutară și principiile relațiilor lor comerciale externe sunt cele mai frecvente relație. Principalele obiective ale reglementării de stat a activității de comerț exterior sunt după cum urmează: 1) de protecție

Rolurile antagonice Unul dintre recenzorii cărții, acest capitol nu a place. El a spus că din cauza ei a pus aproape cartea jos. Ar înființat un grup în care a existat o relație antagonistă; grupuri au lucrat împreună în armonie și fără confruntare. eu

Relații cu publicul - relații interpersonale Relații cu publicul este mai presus de toate relațiile interpersonale. Prin urmare, un set de comportamente ale unei persoane (comportament setare) trebuie să îndeplinească un set de comportamente (comportament de montare)

1 relație antagonică

LECȚIA 14 În cazul în care relația ta trebuie să fie păstrate secrete, nu aveți nevoie de o astfel de relație a fost o perioadă în viața mea - de la douăzeci de ani și aproape patruzeci - când oamenii au trecut prin mine ca pesmetul printr-o gâscă. De fapt, m-am întâlnit cu același bărbat,

Relațiile cu oameni = relație cu viața cu oamenii mă _______________ mă simt vulnerabili atunci când _______________ Ce este mereu prezent în mine și nu lasă-mă să părăsească _______________ Când mă simt independent și puternic, eu sunt înclinat să _______________ Ceea ce am păstra în rezervă, ascunzându-

§ 1. EVENIMENT „atitudine“, ca premisa initiala a interogatoriului ontologică. „Persoană“ OPORTUNITATE ca unicate ceea ce EXISTENȚIALĂ la cuvintele „persoana“ (.) Noi numim corelarea realității. natura Corelat termenului apare deja în lucrarea sa

articole similare