2) în cazul în care este vin banii,
3) ce să facă,
4), care va ajuta,
5), care va fi rezultatul.
criteriul de stabilitate
Criteriul de stabilitate al afacerii este după cum urmează:
Dacă veniți în această afacere, dacă doriți să fie în ea de echilibru, atunci esti pe cele patru generații trebuie să învețe organizația să facă același lucru, care sunt în stare să facă.
Vreau să ajung organizației în 1000. Spune-mi, de fapt, invitat în afaceri, nu este necesar 1000 și doar două persoane. care doresc pentru ei ceva să cumpere până la 30% mai ieftin. Într-adevăr! Dacă am făcut-o, pot să-i învețe că fiecare dintre ei a invitat cei doi prieteni? Aceste două, am invitat personal, m-au invitat să ajute fiecare dintre cei doi prieteni ai săi. Și aceste noi patru vom învăța cum să invite fiecare dintre cei doi prieteni ai săi. Rezultatul a fost un grup de opt persoane. Și așa mai departe. Fiecare invită două - și așa trei generații adâncime. Am venit singur aici, am invitat doar doi oameni, și a primit o comandă pentru mai mult de treizeci de oameni. Amintiți-vă, unii oameni spun, eu nu am mulți prieteni. Și nu este necesar, deoarece, în scopul de a obține echipa de 30 de oameni, suficient pentru a ști doar doi oameni. Puteți rezolva problema în mod direct, și este posibil într-un alt mod. Și se pare că funcționează!
Munca este de a se asigura că trebuie doar să se întâlnească cu oamenii, explica-le, pentru a le ajuta să răspundă la întrebări.
Orice lucrare trebuie să fie plătite, în caz contrar nimeni nu va face nimic. Ce a venit compania Oriflame, să ne intereseze să se angajeze în activități de organizare? Compania oferă să plătească cu o cifră de afaceri de lideri ai primului nivel de 4% din banii care au venit la firma. Cu o cifră de afaceri de lideri al doilea nivel al companiei, vom plăti 1% din banii care au venit la firma. Cu o cifra de afaceri liderii de-al treilea nivel este plătit de 0,5% din banii care au venit la firma. La al patrulea nivel al firmei va plăti 0,25% din banii care au venit la firma. Bani în produsul pus! Banii nu este scos din aer subțire!
Și dacă nu găsim doi oameni, dar trei. Și fiecare dintre ei am învățat să invite trei, și au invitat la fiecare trei - avansat nouă, apoi la fiecare trei la douăzeci și șapte. În plus, fiecare dintre cele trei-optzeci-una. Cum îți place diferența? Iar diferența este noastră doar o singură persoană mai mult. Unii oameni spun, deci este o progresie geometrică! Și eu spun salut! Știu! Vă rugăm să rețineți - Sunt din mâneci nu a tras, nu am ieftin, doar știu că vreau să ajung. Și pentru asta, mă duc cel mai scurt drum, folosind formule matematice bine-cunoscute.
Această idee poate fi calculată pentru patru persoane pentru cinci persoane. Există o teorie de management, care spune că mai mult de cinci persoane care nu pot fi controlate simultan.