007 „skayfoll“ Coordonate ceas on-line în calitate HD

În timp ce lucrează în Turcia de la agenții britanice de informații au fost răpiți date pentru toți agenții care lucrează sub acoperire. 007 Dzheyms Bond a condus urmărirea penală, dar pentru a obține un glonț aleatoriu proprii săi colegi de la. Agent găsit ucis. După ceva timp, informațiile cu privire la un agent sub acoperire au început să sosească de la hackeri de pe Internet. Dorind să perturbe planurile departamentului MI6, criminali promit să articuleze cinci nume în fiecare săptămână. Departamentul pentru Inteligenta este un eșec colosal și inevitabilitatea de a pierde cel mai bun personalului lor. Șeful departamentului MI6 după un astfel de eșec catastrofal al operațiunii, oferind să demisioneze. Lady M refuză, dar ea avea nevoie disperată de ajutor. Recuperarea de leziuni grave, 007 agent apare in Anglia, dar starea lui de sănătate nu ia permis să completeze un test complet de aptitudini. În ciuda acestui fapt, Lady M dă Bond un nou loc de muncă, și el merge la Shanghai. Este necesar să se încerce să se oprească cybercriminals, care unul câte unul distruge agenții. Încăierare cu aceeași experiență și instruit în același, dar va agent MI6 fostul pentru 007 critică. Aceasta este a douăzeci și treilea film James Bond - eroul principal al Romanov Yana Fleminga.

Imagini și actori:

articole similare