Se presupune că a invitat să extindă garanția pe coroana fără plată! În final, am luat o lovitura pentru 1000 p. (Care nu am nevoie), nimic nou nu am auzit. Deci, chiar și pentru curățarea dizolvat. Ca urmare, producția a anunțat 5000 p. (Curățarea se presupune că acțiunile 4 mii. Da, în toate clinicile care prețul fără nici reduceri)! Ca urmare, garanția de pe coroana, chiar nici un indiciu dintr-o dată. servicii în care are nevoie de nici un divorț Prost! Mai mult de un picior acolo!
Durere de dinți. Și eu mă învinovățesc, că timpul nu a căzut m-am dus pentru a pune sigiliul. Un an mai târziu, dintele a început să se destrame și s-au îmbolnăvit. T. să. Eu lucrez lângă această clinică a decis să se retragă dintele. Mă duc la site-ul SSC și se spune „Eliminarea liberă“ și o fotografie de pensionari (și am retras), precum și în lista de prețuri este în valoare de preț „Extragerile -. 2500 p“. Fac apel. Și prima întrebare întreb: „Ați eliminat dinții liber.“ El întâlnește o fată politicos, „Nu știu, rezolvă un medic.“ Interesant Cu toate acestea, deoarece poate. mai departe ›
Oameni buni! Rețineți că, în complexul dentar astăzi pe stradă. medicii Academicianul Anokhin duc la străzi. Lipsa completa de profesionalism. Încercarea de a opri un dinte în spital a apelat la groază, după cum urmează: 15 injecții în gumă și dintele sub anestezie de conducere așa-numitele medic anestezie Uvizheva Soslan Olegovicha nu este furnizat! Clinica foloseste medicamente cumpărate cale stânga. Lipsa de medicamente de calitate si profesionalism (asa. Apoi, ›
Sunt șocat de această stomatologie! O astfel de desconsiderare pentru pacienți am niciodată, niciodată văzut. Aici mai jos este deja scris, cu privire la disparitatea prețurilor și marcate „ieșire“ preț, dar eu sunt din asta, nu aș ridica o putoare, și scrie un comentariu. Dar când ai venit să o coroană pe înregistrare, la convenit la ultima dată de admitere - și vă spun: Avem te-ai mutat la mâine, îmi pare rău că ai uitat să te sun, administratorul este de vină, îl vom pedepsi. Asta este, chiar și-mi cer scuze. mai departe ›