70 moduri de a face relația mai puternică (partea 1)

Se apropie de vacanță cel mai romantic al anului - Ziua Îndrăgostiților. În această zi oamenii încărcați cu daruri reciproc jucării, Valentines, declarații de dragoste și o dată de neobișnuită. Cum de a face acest lucru în acel an după an, v-ați întâlnit în această zi, cu una și aceeași persoană, și dragostea ta cu doar intensificat?

Mai multe articole pe această temă

Uneori, ceea ce faci face o relație mai puternică, și apoi afli că oamenii tot acest timp ai inselat. Asta e atunci când nu vrei să trăiești. Dar timpul trece și puteți câștiga o putere nouă pentru noi zboruri și dragoste
Testat pe experiența personală

„A face relația mai puternică, și apoi afli că oamenii tot timpul ne-ai mințit“
Acest lucru nu înseamnă că trebuie să „înscrie“ pe relația și în mod constant de așteptare pentru trădare. Sau sunt eu greșit?

relație Cetatea vine cu varsta. Trebuie să treci de-a lungul tuturor dificultăților care vor fi mult - și atunci relația va fi puternic.
Și petrec mai mult timp împreună? Ca în cazul în care nu a dus la rezultatul opus ...

Pleacă de omul care ofensează cu viteza de 240 kilometri pe oră, în timp ce „poporul“ nu a avut timp să-l omoare în tine toată lumina din interiorul insultele tale stupide, fără bază.

Am petrecut doi ani grija pentru ea, îmbrăcat, hrănite, a mers odihnit pe locurile cele mai scumpe ... De la cerșetor pentru a face fata perfecta! Și chiar acum, nu devine munca sa schimbat, și chiar a vrut să plece cu mine ... .a am oprit mândria și nu ar lăsa să trăiască mult timp împreună, dar ea nu mă place. Cum trebuie să trăiesc cu această durere. Nu pot să scap de ea, și cred că dacă ea merge, voi muri (((

articole similare