Classic Cat Eye
Una dintre cele mai clasice stiluri de ochi machiaj - stil „ochi de pisică“. Deși va dura ceva timp pentru a stăpâni crearea dreapta Cat Eye, există câteva trucuri care te vor ajuta. Start, provocând o bază de cremă puțin la ochi. Pulbere pleoape înainte. Apoi selectați o culoare de bază brichetă. Alegeți un ton neutru mat, de exemplu, pal Vanilie Vanilie: sensibilitate dulce
pentru pielea echitabil sau pielea inchisa la culoare pentru o cafea cu lapte. Apoi ia un fard de ochi mat maro pentru a umple pliului. Fă-o lumină.Pentru a face „ochi de pisica“ perfect, puteți utiliza fie o linie de lichid, dacă aveți experiență în eyeliner sau creion de ochi pe gel pe baza unei perii unghiulare și dacă nu aveți experiență în aplicarea machiajului.
Linia trebuie să fie subțire și a avut loc aproape de linia genelor interior, în timp ce începe să creați încet o linie mai groasă la capătul liniei genelor. Puțin strânge până la sfârșitul uplink. Puteți utiliza chiar și o mică bucată de hârtie fixat la marginea ochiului ca un ghid pentru poftă de mâncare. Strângeți genele, adăugați rimel și ați terminat.
Stilul de ochi Smokey nu trebuie să fie prea întunecată, ca eroinele kinoboevikov. Puteți crea un ochi clasic fumuriu, folosind toate culorile. Dacă alegeți întuneric, aici este o modalitate ușoară de a obține rezultatul dorit.Partea internă a secolului ar trebui să rămână lumină. Fie că este o nuanță mai deschisă de alb, argintiu sau o culoare mată neutru, care este usor mai deschisa decat pielea ta, vei arata bine. Apoi, ia o perie pufos pentru pliurile secolului, începe cu un maro neutru în cutelor și trece la jumătatea inferioară exterioară a pleoapei inferioare. Acest lucru va crea o fundație bună.
După ce obține destul fundal întunecat, adăugați un maro gri, negru sau de culoare închisă în cutelor și pe pleoapa. Este mai bine să nu se pune pe marginea unei culoare maro deschis. Se creează profunzime, benzii de rulare prin celelalte culori. Adăugați un pic mai inchisa creion de ochi, rimel, și sunteți pe deplin pregătit.
Crearea unui machiaj de zi cu zi ochi, amintiți-vă - cu atât mai puțin cu atât mai bine. Asistat tonul natural al pielii, selectați în mod corect tonurile neutre de fard de ochi. Dacă aveți o tentă albăstruie a pielii, va trebui să facă mai mult pe piele roz. Uita-te pentru nuante mai deschise de fard de obraz, roz, vanilie si maro deschis mat. Dacă aveți o tentă galbenă, uita-te la tonuri de maro, coral și portocaliu.Utilizați creionul de ochi la un nivel minim si frecati-l. Strângeți genele și se adaugă câteva straturi de rimel. În plus, încercați să evitați culori reci pe tot parcursul zilei. Dacă totuși doriți să le folosească, să le facă subtil.
Când utilizați nuanțele reci și strălucire, atunci ele sunt cele mai potrivite pentru noapte. aur roz, aur galben sau argint pe pleoape se arata foarte bine, se pot adăuga, de asemenea, la ochi stil de fum. Aplică luciu pe pleoapa inferioară și se adaugă un pic Marcatorul. Alegeți un ton mat pentru cutelor, de preferință ceva mai întunecat.Dacă ați ales aur galben, încercați un bogat maro ciocolata. Foloseste creionul dermatograf si un bun mers pe jos pentru a le în capătul liniei genelor. Adăugați gene false, dacă doriți. Atunci când acestea sunt uscate, se adaugă un pic de rimel pe genele superioare și inferioare.
Unul dintre mai multe favorit machiaj ochi ochi machiaj clasic: regulile și nuanțele - ochi fără machiaj. Puteți să-l toată utilizarea zi și noapte uzură. Principalul lucru - păstrați-l simplu. Aplica anticearcan si pudra. perie pufos mare (sau pensula pentru fard), aplica un fard roz sau umbra mediu roz al secolului și cutelor. Asigurați-vă că pentru a face toate culoarea periat cu o perie pentru umbre. Strângeți genele, se adaugă rimel pe partea de sus și de jos.sprancenele tale vor străluci, de asemenea. Utilizarea periei unghiulare cu o nuanta usor mai deschisa decat culoarea sprancenelor, adaugati fard de ochi maro pentru sprancene nu cad din stilul general. O greșeală comună - pentru a folosi o nuanta foarte inchisa. Deși, dacă preferați sprâncene întunecate, apoi, desigur, utilizați un creion sprancene. Perie pentru sprâncene trece peste sprancene.
Când vii să stea cu machiaj și a vedea umbrele de diferite culori, ușor pentru a obține confuz și doriți ceva luminos otrăvitoare. Dacă aveți un adolescent, atunci înainte. Acum, doar timpul pentru a experimenta cu culorile de toate nuanțele. Asigurați-vă că, atunci când pune culori vii Cum să poarte culori luminoase: 7 sfaturi
. folosiți o perie pufos și să le aplice sub pleoapa de jos, lasand culoarea sub cutelor.Dacă nu aveți un cutelor pronunțat, asigurați-vă că culoarea a fost destul de mare și a fost evident când te uiți drept înainte. Și întotdeauna aplică câteva elementele de bază pentru totdeauna. Un pic de fond de ten si pudra va ajuta la menținerea machiajul dura mai mult.
rimel curling și gene false
Una dintre cele mai importante modalități de realizare machiaj clasic ochi - având dreptul de instrumente. Este imposibil să nu accentueze pensete de calitate excelentă pentru ondulator de gene de la Shu Uemura. Când invarti genele, închideți penseta la baza genelor și să continue să se răsucească în sus. Poate fi necesar să faceți acest lucru de mai multe ori înainte de a obține rezultatul dorit. Geană bigudiu ajută să se schimbe în mod semnificativ întregul stil.Nu uita despre gene false. Genele false nu sunt destinate doar pentru seara. Se taie marginile interioare ale gene false, iar apoi acestea vor fi mai ușor să se atașeze. Folosind adeziv pentru gene (adeziv Duo a dovedit în sine), se adaugă un pic de lipici pe genele. Lasati sa se usuce timp de aproximativ treizeci de secunde, apoi, ținând ochii deschiși, atașați gene false pe linia genelor. Ventilate de lovituri de bici până când atașați. Pentru un timp, puteți merge pentru a obține mâna, dar odată ce începe obtinerea, le va purta tot timpul.
Pentru a realiza un machiaj clasic ochi este simplu, dacă știi ce este și cum se face. Odată ce te confortabil cu el, puteți începe să experimenteze cu diferite culori și tehnici.
gene false arata intotdeauna chic. Numai fetele, nu uita, atunci când începe să zboare, este necesar sau noi dokleit sau elimina toate restul. Și tu cu gene oschipanymi nu arata komelfo :). Rareori am Cilia construi, doar într-o anumită vacanță, îmi place să le onduleze. Ochii nu arata mai rau decat pe gene false.
Pe ultima fotografie nu voi spune că acesta este un stil clasic. Există prea mult în opinia mea cu umbre și creionul de ochi. Cu excepția faptului că o astfel de mascarada este posibil să se facă. Dar alte opțiuni sunt foarte potrivite. Dar eu încă sunt de părere că, în vara au nevoie de un minim de machiaj, în timpul nostru, și atât de mare influența mediului, care este necesar pentru a da ochii și restul feței. O iarna și toamna pictat.
Nu-mi plac astfel de mâini uriașe, la fel ca în prima fotografie. Unele fete nu le pot aplica în mod corespunzător și se uita neglijent sau disproporționate. În vara Eu nu pictez, dar prietenii spun că am ochi foarte frumoși și ar trebui să le subliniez. Va încerca totul stiluri, interesant de a experimenta cu aspectul și stilul lor și știu că mai multe costume de mine.
Nu încerc să fie vopsit. Și nu pentru că eu sunt leneș, ca aici mai jos Ruslan a scris. Și din cauza pielea mea respire. În cazul în care fata este îngrijit, ea a pictat și nu este necesară. Crash numai în zilele de sărbătoare. La fel ca machiajul pe fotografii cu strălucire machiaj și umbră. Vreau să dețină același model în ajunul Anului Nou :). Și soțul meu chiar a spus că nu am fost pictat.
Am dori foarte mult să învețe să se machiaj frumos fac. Până în prezent, nu sunt în măsură să o facă perfect. Dar numai mă liniștește faptul că mulți dintre cei care sunt acum deținute de acest virtuoz au, de asemenea, nu știu cum, dar ai învățat. Cel mai mult îmi plac opțiunile neutre și naturale, poate fac un pic mai ușor decât altele, așa că voi fi cu siguranta practicate.
Eu fac dragoste săgeți. Dar există atât de multe diferite make-up opțiuni, cred că acum nu numai că va eșua, dar, de asemenea, utiliza umbrele și creion, înainte ca acestea nu au nevoie de mine ca să nu știu cu adevărat cum să se aplice în mod corespunzător pe pleoape, iar apoi totul este accesibil și ușor de înțeles explicat. Asta e doar fals gene nu le place - de la ochii lor grav zgâriat și nu este natural.
Am ochii mari și eu fac accentul pe ele. Adevărat pentru un motiv oarecare nu am ajunge să pictez sub ochii lui, într-un fel la întâmplare și fără probleme. Dar săgețile mă duc. Când nu sunt doar un pic umbre nanoshu pe marginea cernelii ochi și vopsea. Obțineți sfaturi poate fi o versiune de mine este mai potrivită, și mă voi concentra pe ea. Vreau niște soi.
Cel mai mult îmi plac stilurile de machiaj, „ochi de pisică“ și „Smokey Aes“. *** Foarte imagini ualnye! I-am cumpărat în mod specific o umbra de el însuși pentru „Smokey Aes“ binecuvântare vinde acum seturi de culori. Dar eu folosesc acest stil all-Taik rar, este mai mult seara. utilizați mai mult de rutină „stil neutru“, în timp ce la imaginile nu aș fi spus că arată stilul poslednevny, este foarte luminos :)!
Îmi place personal atunci când o fată folosește un rimel albastru strălucitor și culori frumoase luminoase, care îi permite să arate că într-un mod special, dar, desigur, aceste culori nu sunt pentru șoareci gri, dar arata foarte impresionant. Și, în general, cred că fiecare fată care se respectă ar trebui să fie vopsite și a făcut, pentru că în togi și a făcut produse cosmetice de sex feminin pentru a atrage atenția oamenilor. Așa că cel care nu vopsea, el doar a fi leneș.
Cel mai adesea folosesc metoda de „aproape nici un make-up“ sau un stil neutru, deoarece pentru locul de muncă, în opinia mea, aceste opțiuni sunt cele mai potrivite. Într-adevăr doresc să învețe cum să facă ochi frumoși fum, sper, este acum afară. Dar strălucitor și perlata umbră în ceea ce știu, doamnelor mature sunt contraindicate, ele sunt mai potrivite pentru tinerele fete.
Îmi place să atrag, „ochi de pisică“ - un fel de atat casual si luxos mod. La fel ca un, aproape fără greutate make-up de lumină, ceea ce este important în timpul verii. Complet face fără ochii mei arăta suficient de expresiv. Foarte Imi place sa folosesc umbre ochi, dar ele sunt foarte dificil de a ridica pentru mine. Ce nuanță de umbra potrivite pentru proprietarii de ochi de culoare gri-verde? Sper pentru răspunsul.)
Încercați roz violet, foarte ualno ***!
Ca versiune a „aproape nici un make-up“ și „ochi de pisica“. Acesta din urmă este folosit, desigur, pentru o seara make-up, iar primul - în viața de zi cu zi, la locul de muncă. Genele false, de asemenea, le place să le facă pentru diverse evenimente. Nu-mi place umbre strălucitoare, în opinia mea, este ceva din anii '90. Mai bine Smokey clasic Aes decat va arata paiete sclipitoare.
Prefer stilul cu aproape nici un machiaj, doar rimel. Dar trebuie să mergi la invitații la nuntă, și nu pot să înțeleg ce fel de machiaj aleg bruneta întuneric, eu știu că în această abordare umbre întunecate, dar ochii mei sunt mici, și se pare că umbrele întunecate reduc numai. Și nu le poți lăsa în jos. Spune-mi, ce fel de stil ma face sa vin si ce nuante de culoare pentru a alege?
Elena, vă rugăm să consultați serviciile unui profesionist make-up artisti. vă Prompt cum se face de zi cu zi make-up pentru a se potrivi cu funcțiile și „ies“ pentru a face. Liner este utilizat pentru ochi mici, doar pentru a le mări vizual, doar încă o dată, există nuanțe în selecția de culori și desen. Selecția de make-up, cred, de asemenea, depinde de tipul de fata cu cineva doar pentru a merge curent cald la rece pe cineva