50 - povestiri amuzante despre pisici, pisici amuzante de viață, povești despre pisici

În fiul familiar de 2,5 ani, el cere ca fiecare să-i dea un pisoi. L-am întrebat mama, tata, bunicul - nimeni nu poate.
mama:
- Fiule, du-te la Roma (pisica), întrebați-l.
A intrat în camera unde bunicul meu și pisica.
Fiul (La întoarcere):
- Mamă! În primul rând, romii nu pot da naștere pentru că era un băiat, și în al doilea rând, bunicul a spus că romii au o intervenție chirurgicală în viața privată.
Ti-am spus (a) Zine

Fiecare baie emailate. Kote a mers de-a lungul o parte, iar baia a apelat la „ornament“ a picioarelor.
O lună mai târziu, Kote turnat Zelenka și o plimbare de-a lungul canapea. Rezultat: canapea bej cu același model.
Fiecare a decis că un design. Pictat „koshkosledy“ pe zid și peste tavan.
Oaspeții în primul minut, să-l puneți blând, se blochează.
Ti-am spus (a) Arnold

Pedeapsa pentru vecinii rele.
Ia-o sticlă de valeriană și turnat uniform pe ușa agresorului + cateva picaturi pe drumul spre stradă - deschide ușa pe timp de noapte la intrare.
În timpul nopții, pisica cu strigăte de „Bravo“ și „Bis“ mananca toate ornamentul de la ușă. sunt prevăzute o experiență de neuitat și amintiri plăcute.
Ti-am spus (a) Arthur

În general, unchiul Fedor - eroul meu literar favorit. Și am vrut să fugă de acasă cu o pisică. Un bărbat adevărat!
Ti-am spus (a) Moussya

Soțul meu săptămâna trecută a adus înapoi de la magazin pentru animale de companie bine yashik spumă închisă în care foșni ceva. Cunoscând dragostea lui pentru reptile, am cringed. Dar pisica este foarte însuflețit, ochii ei luminat de vânătoare de emoție - a adus în ultima oară yasheritsy-Agami erau atât de atractive, îngrășa. Se așeză pe yashik aproape de yashika - în general, toate cele două ore, în timp ce soțul ei se pregătea Kitty terariu așteaptă cu nerăbdare plăcerea. În cele din urmă, yashik deschis și - Oh, vai! Lumina a fost îndepărtat de piton, dimensiunea sa este în mod clar mai mare decât capacitățile de vânătoare modeste ale pisicilor noastre. Kish confuz și se așeză din apropiere, cu vedere spre „Și ce sunt eu, nu am nimic, doar în trecere.“ Dar piton cu o pisica foarte fericit, a uitat instantaneu toate greutățile în mișcare, cu ochii lumina deja familiar pentru noi de lumină pisică de vânătoare. În general, departe de păcat a pus terariu lui la raft mai vernhyuyu.
Dar acest lucru ieri, în sensul literal, ticălosul a scăpat cuvântul încă - a reușit să depășească ușa de sticlă în timp ce nu eram acasă. Și dacă am piton găsit destul de repede, pe un singur copac de palmier în casă (aparent, ea îi amintea de țara lui natală), pisica cauta inca o ora 3. Ne-am temut deja că el a avut încă timp să mănânce, dar în cele din urmă ea a mers otkuda- mansardă. In aceasta pisica, spre deosebire de zmeyuki, există o experiență în vârstă de 3 ani de viață într-o casă cu copii mici, care sunt supuse în mod regulat ei mîngîie gradul al treilea și așa că au îngropat în casa noastră - nimeni nu găsește piton.
Ti-am spus (a) Helena

Singura stabilitate, care sunt sigur este că bucătăria în dimineața va veni, și pisica mea va cere cota lor de hot dog.
Ti-am spus (a) Adam

Clasice ale genului uitat lucrurile de pe capota mașinii:
Mergem în vara cu soțul meu în magazin pentru o plimbare, suntem în spatele omului și clipi și semnalele, depășire și a arătat că a trebuit să parc de câteva ori. Soțul a rezistat cât a putut, ceea ce spune că nebun blocat.
Ca urmare, suntem încă oprit, un om a alergat în sus, a cerut scuze pentru noi de mai multe ori, a luat de pe acoperișul nostru și pisica ei a alergat la mașina lui
Ti-am spus (a) copil

vieți familiare într-un duplex la etajul al doilea. Scara sa separat se termină în stradă. El a decis să facă ceva ca un predbannichek de sticlă pentru a lăsa pantofi.
Partea întâi. Cat se stinge și se încadrează într-o groapă. El stă și se uită în gol.
Partea a doua. pereți de sticlă sunt. Cat, amintindu-ne că poate da greș, este dispersată de la etajul al doilea pentru a sari groapă și lovește peretele de sticlă. Din teama ca nu poti merge Jumping „pe stradă“ și bate din nou pe perete.
Partea a treia. Cat, departe de păcat, este acum cere pentru a deschide fereastra. Pe fereastră, în jos peretele pur pe stradă. În același mod el vine acasă. Ei bine, cum ar fi, mai bine decât în ​​condiții de siguranță îmi pare rău.
Ti-am spus (a) Artem

Am citit aici povestea ciobănesc-medaliata, care mânca prea mult. și am avut o pisică. și pisică cu o majusculă, un negru, o încrucișare între siameza cu curte obișnuită. Combaterea un Tomcat, dar pisica bun la suflet. Pe stradă, nimeni nu a dat coborâre. pisicile locale l-au respectat, au fost frică să vină acasă bătut de mai multe ori, dar fericit, toate se încadrează în blana - roșu, străin. Cineva nu-i plăcea. Și la domiciliu - doar pisica bun și credincios. Băiețelul meu nu a zgâriat, cu toate că a fost pentru nimic. Supa și a tras și coadă și a încercat să-l antreneze. Coasta a fost chiar și într-un frigider (fiul său pentru a obține împins - pentru a vedea cum a fost apt).
El a trăit o viață bună, bogată. Cel mai important, l-am iubit, și el a plătit la fel. Numele lui era Petrovich. Petrovich a placut clatite. pur și simplu târât de la ei. Am copt ca un teanc de clătite, le-a pus într-un castron, iar pe deasupra celuilalt închis. Deci, cu pace sufletească, m-am dus pentru o oră. Am venit în liniște ofigela: toată stiva de clatite de pe marginile plăcilor ronțăie curățate, la fel ca o tăietură de cuțit. Petrovich, fericit, fata acoperita in ulei se află pe o fereastră, strună. Și a trebuit să dea reziduuri. El apoi mai târziu pe clatite nu a putut vedea, și să mănânce. Intins pe burta LANGA bolurile lui și a mâncat și a mâncat.
Ti-am spus (a) Lena

Whew CAT!
Familiar spus. Ei au trăit o pisică, și foarte îngrijite. Și ea și soțul ei l-au învățat să meargă la toaletă, dar nu doar de mers pe jos, dar, de asemenea, pentru o spălare! Soțul ei a reglementat lung mecanismul de descărcare, astfel încât butonul a fost ușor.
Și într-un fel o gazda zi a observat că pisica, care a vizitat „pe drum“, ceva pentru o lungă perioadă de timp nu iese. Privind la toaletă, ea a fost șocată. Cat în acest timp tras chiuveta, ascultare și re-presate.
Se pare, timp de două ore în apă rece tăiat zi.
Ti-am spus (a) Alan

Ca un copil, mi-era teamă că cineva stă sub pat timp de noapte, care ma poate prinde pentru orice parte a corpului care ies dincolo de pat. Am crescut. Am o pisică. Coșmar materializat.
Ti-am spus (a) Sergei

M-am întins, cu picioarele înghețate, și de a lua în sus și a pus pe șosete sau sub capacele pentru a urca lene. Pune picioarele sub pisica, degetele săpate în strat, în plus față de burtă - perfect.
Ti-am spus (a) Bob

Am decis si eu scriu despre pisica.
Fiica a avut un fiu și trăiește în pisica ei este foarte sensibilă la un copil mic. În mod constant nykat colțuri, el începe plângând și se uită în jur nervos. Reabilitare pisică de sănătate mintală ne (părinții) au dat temporar. După șocul din primele zile, pisica stabilit si si-a adus aminte toate obiceiurile lor toate diferite. În special, îi place să se rupă hârtia.
Apropo, în treacăt mi-am amintit. O dată-in-lege a lăsat pe masa de bilete cumpărate cu greu la teatru spectacol turistic. După muncă, am găsit pe podea o mână de unele piese neidentificate de hârtii. Cu greu în măsură să colecteze și să se lipi la baza 2 obiect bilet ușor similare (experiență utilă de colectare puzzle-uri). Cu aceste piese a mers la teatru. Casierul avansat plin de umor, precum și numărul de camere, paturi și parțial vedere de imprimare, acesta a reușit încă să ajungă pe spectacol.
Deci Cat a început să se rupă lipirea bucăți la intersecția de tapet. Pedepsit, tapet toate poprikleivali. Am mers pe jos prin camera de zi. Cat iese de sub canapea și poartă în gură o bucată de tapet (aparent găsit în spatele canapea care trage afară). Când ma văzut, el imediat lasă o bucată de tapet de la gura, se întoarce și se scufundă din nou în spatele canapelei. Câteva secunde mai târziu iese la celălalt capăt al canapelei, se potrivește și începe aripioarele, arătând ceea ce este bun și dacă să se hrănească ceva gustos pentru a merge. Am râs atât de tare, încât am uitat, și să fie pedepsit. Iată un spirit rapid.
Ti-am spus (a) Lumină

Familia mea tânără, fiul nou-născut. Pram, din cauza îngustimii, a avut loc la intrarea în site-ul. Și ce, al cincilea etaj al clădirii de cinci etaje, mai ales pentru oricine care nu interferează. Dar am intrat în obiceiul în acest cărucior rahat curte prost pisică.
Odată ajuns în graba de dimineață la locul de muncă, kotyara zastukivaet la locul crimei. L-am apuca. Dar el, uda, și mai ales nu rezista. Ce să faci în continuare? Am planta in geanta de tip servieta, am alergat la statia de autobuz, langa munca sa - el merita lovitură în pantaloni. Puțin probabil să găsească drumul înapoi. Dar nu va dispărea - pentru că - sălbatice.
Pauză de masă. Îmi amintesc despre parcela cu buderbrodami pregătite cu atenție și tânăra lui soție. Este un fel de cool să fie în kotyara portofoliului în întuneric și înghesuiala de autobuz shavat prânzul meu.
Ti-am spus (a) Alexander

Întâlnit cu un prieten, și că, amintindu, eu întreb:
- Maxik ta încă mai pierde în greutate?
- Nu mai este, l-am forțat să renunțe la dieta.
- De ce așa?
- Da, este pisica ta la mâna mea ales, prizate și a zis: „Bine ai Muff, miros. “.
Ti-am spus (a) Ala

- Două săptămâni thrashed mizerie pisica în baie, dar sa dovedit rezervorul se scurge.
- Asta-i drept, dracu 'nu a fost reparat timp de două săptămâni, atunci?
Ti-am spus (a) Temofeich

Copilul prezentat cu un kit de jucărie medic! Pisica a început o viață nouă, cu boli greu de rezolvat.
Ti-am spus (a) Sergei

articole similare