În acest articol, Harvey Deutschendorf, vorbesc despre beneficiile de a comunica cu oameni care sunt diferiți de tine. În cazul în care motto-ul dvs. - „prieteni noi“, este timpul să vă provocare și de a ieși din zona de confort. Merită.
Noi toți, într-un fel sau altul, să caute zona de confort, iar una dintre cele mai simple moduri de a rămâne în ea - este să-și petreacă timpul cu oameni care sunt similare cu noi înșine.
Acești oameni sunt de acord cu noi, cred ca noi, punctul lor de vedere asupra problemelor similare cu ale noastre. La început poate părea că toate acestea fac viața mai ușoară, dar există un dezavantaj.
Petrecerea timpului numai cu oameni ca noi, noi nu cresc, și cu toate că am putea fi mai puțin confortabil cu oameni care sunt diferiți de noi, cu ei vom dezvolta.
Următoarele cinci aspecte prezentate în atenția dumneavoastră, vă permit să realizeze beneficiile de a comunica cu oameni care sunt diferiți de tine:
1. constiinta ta se va extinde și va fi mai ușor să accepte alte persoane
Înconjurat de cei care nu cred ca noi, începem să ne înțelegem mai bine. Suntem mai bine conștienți de motivul pentru care am ales să fie cine suntem și gândim ca ne gândim. Ne dăm seama treptat că opiniile diferite persoane pe aceleași lucruri pot fi diferite. Începem să evite modele de gândire, în care „noi“ se opun „ei“, „dreapta“ - „greșit“. (Recomandat pentru a citi articolul utile cu privire la modul de a dezvolta o „gândire dinamică.“)
2. Gândirea devine mai critică
Oamenii care sunt diferiți de noi, provocare, astfel, modul nostru de gândire, sentimentele noastre și ceea ce noi considerăm normale. Putem greși, și pentru a vedea lucrurile dintr-o perspectivă limitată. Vorbind cu alți oameni care văd lumea în mod diferit, pentru a ne ajuta să realizeze că există o mulțime de complet diferite puncte de vedere, că toate au propriile lor motive să cred, și nu altfel. Această conștientizare ne ajută să schimbe cu ușurință propriile lor idei despre ceea ce se întâmplă, dacă se constată că punctul de vedere al altcuiva este mai mult decât propria noastră înțeles.
3. Veți fi capabil să se bucure de talentele altora
Cu toții avem puncte tari și puncte slabe. Cineva poate vedea bine situația în ansamblu, dar este rău să fie ghidat în detaliu, deoarece acestea nu au răbdare, sau pur și simplu interesat. Acest om este mult pentru a reuși, în cazul în care în mediul său imediat ar fi cineva care este bine versat în detalii. O astfel de persoană va învăța mai întâi cum să se gândească la consecințele acțiunilor lor, în timp ce cel care obișnuia să ia în considerare pe deplin situația, a doua nu va primi împotmolit în detalii.
4. Vei lua decizii mai bune
Dacă sunteți înconjurați de unii oameni care sunt capabili să se uite la situația din diferite puncte de vedere, aceasta va ajuta să obțineți o imagine mai completă și exactă a ceea ce se întâmplă. Din aceasta, puteți lua decizii mai informate.
Abraham Lincoln a fost un fapt bine cunoscut faptul că oamenii tastat în guvern, care a crezut destul ca el. În timp ce mulți ar vedea acest lucru ca o amenințare, Lincoln a dat seama că anumite domenii ale cunoașterii nu erau familiarizați cu el, și el nevoie de oameni care ar fi puternică în aceste domenii. El a format o echipă puternică, diversificată, care a fost rară de a fi prins prin surprindere, pentru că este modul nostru, și nu pulverizat.
5. Viața ta va fi mai interesantă și bogată
Fiind înconjurat de oameni cu care sunt confortabile, putem deveni plictisitoare, letargic, pierd creativitatea. Numai dificultate sprijinindu-ne vitalitatea și dorința de a acționa, deschide o lume nouă și interesantă în care avem posibilitatea de a gândi și să se bucure de viață.