5 moduri de a-l împinge la căsătorie

Deci, ai fost împreună pentru o lungă perioadă de timp. Ai timp să învețe bine toate avantajele și dezavantajele reciproc, ați folosit pentru a fi împreună și fericit despre asta. Dar dacă favorit este în nici o grabă de a oficializa relația ta?

Crede-mă, motivele pentru care acest lucru, el poate fi o mulțime: de la auto-îndoială, la mai multe încercări nereușite de a începe o familie.

Ce se poate face într-o astfel de situație, dacă te „cu adevărat căsătorit de nesuportat“? Foarte important, nu fac o problemă a secolului, și calm și încrezător să-l împingă la căsătorie oficială.

Nu fi o simplă

Dacă începeți întotdeauna o conversație pe „problema sensibilă“, el încăpățânării pur poate întârzia momentul înregistrării oficiale a căsătoriei. Orice om, astfel de conversatii nu sunt doar enervante, dar într-adevăr înfricoșător. Complet uita de sugestii și sfaturi. Expresii cum ar fi „Acum, dacă ne-am căsătorit,“ sau „atunci când în cele din urmă ne căsătorim“, ar trebui să fie eliminate din vocabularul.

Mai degrabă decât să stea în jurul gâtului său, creditele sunt mai bune. Tidy, nu numai aspectul său. Rândul său, pentru a cultiva: se înscrie la un curs de limbă străină, să fie la curent cu cele mai recente știri, citesc cărți cât mai mult posibil, etc. Nu trebuie doar să-l mulțumi cu aspectul lor, dar, de asemenea, să fie interesant. Trebuie sa fii o persoana pe care el poate fi mândru de tine. femeie liberă și autosuficientă va primi mai multe șanse de a fi interesat de un om. Și cu o astfel de femeie, el lega de bună voie nodul.

Dacă el vrea să se așeze după locul de muncă cu prietenii, nu încercați să-l descurajeze.

favorit ta are dreptul să-și petreacă tot timpul meu liber după cum consideră potrivit.

De ce nu organizați o campanie cu prietenii ei la cinema sau teatru? Nu trebuie să stea și să aștepte, el va organiza timpul liber.

Este mai bine să învețe interesant să-și petreacă timpul lor. Chiar și cu toate cota de hobby-urile mai bine: sale preferate. E nebun despre scufundări? Se arunca cu capul cu el. Poate că se bucură de alpinism? De ce nu stăpânești acest sport dificil? Fie ca este vorba „prieten de luptă“, și el a fost fericit să legitimeze relația ta.

Fa-l gelos

Tu și eu știu foarte bine că fiecare om devine Othello, în cazul în care adversarul apare la orizont. Dacă-l facă un pic gelos, poate că vrea să devină rapid soțul tău. Doar nu o fac ostentativ, și nu ar trebui să flirteze cu toată lumea. Dar aici e flirtul cu cunoscuții sau prietenii săi exact veți adăuga puncte. Doar consideră că nu ar trebui să fie atât de gelos pe cât de mult să fie mândri de faptul că lângă el o femeie.

Dacă vrei să trăiești alături de o odihnă favorit al vieții tale, opriți-l berating, să educe, să batjocorească și insulta.

Nu fi prea pretențios și capricios. Încercați să rezolve toate problemele interne în mod pașnic și fără a „strecurat“.

Învață să fii răbdător și înțelept. Și în nici un caz ar trebui să vă permiteți să-l insulte.

Asigurați-vă că iubitor, femeie calm, înțelept și răbdător, mai devreme sau mai târziu se va pune pe degetul inelar un inel de nunta.

articole similare