5 frumusețe Secretele Lili Kollinz, ellegirl

sprâncene groase

sprâncenele groase frumoase - aceasta este ceea ce ne dă dreptul de a compara Lily Cara Cara Delevingne. Sprâncenele ei într-adevăr perfectă, și organic complet orice frumusete-imagine a actriței. Fie că este vorba de lumină make-up nud în stilul unei mărci sau seara. Lily însăși a recunoscut o dată că a fost mama mea a spus sprâncenele groase - aceasta este ceea ce o face chiar mai frumos.

„Odată ce am smuls puternic sprâncenele lor, și a crezut că m-am uitat mare! Dar când am văzut pe mama mea, ea a fost îngrozit și îngrijorat de faptul că sprâncenele va crește mai mult. Din fericire, acum sunt bine, „- o dată mărturisit Lily.

Din aceasta vom trage două concluzii: că mama nu este sfătui rău, și ce să nu facă din fire lor sprâncenele - este doar urât!

piele perfecta

Observați că Lily culoare perfectă a pielii. Toate acestea deoarece Collins să aibă grijă în mod corespunzător pentru pielea lor. Iată câteva reguli care sunt întotdeauna în conformitate cu actrita:

1. Chiar și atunci când soarele se ascunde în spatele norilor, razele UV afecteaza pielea, cauzand aparitia timpurie a ridurilor. Prin urmare, actrița folosesc întotdeauna produse pentru fata cu SPF (protectie solara).
  2. Pentru pielea sa uitat proaspete, Lily bea suficiente lichide. Mai mult decât atât, nici un fel de sifon, și apă de băut.
  3. Și, desigur, actrita nu a uitat despre spălarea de zi cu zi și crema hidratantă. Și întotdeauna elimina machiaj înainte de a merge la culcare - acest lucru, de altfel, este foarte important pentru o piele sanatoasa!

Dacă în mod corespunzător de îngrijire pentru pielea ta, apoi aplicarea tonul înseamnă că nu vor exista probleme. Și poate că nici măcar nu au nevoie de ea. Cu toate acestea, dacă aveți acnee, atunci acest punct este în valoare de a discuta separat cu un dermatolog.

ruj strălucitor

În plus față de natura sprancene făcut un alt cadou lui Lily - actrita este foarte frumos buzele pline. Un astfel de păcat nu pentru a face un ruj strălucitor. Lily îi place să nuanțe de ruj portocaliu reale de vin, roșu clasic și fuchsia. Cel mai adesea ea folosește ruj luminos pentru evenimente de seară - cum ar fi premiera filmului sau diferite ceremonii. In timpul zilei Lily prefera rujul de buze și nuanțe delicate roz.

accente dreapta

Principalul lucru în make-up - acest lucru este corect accente. De exemplu, dacă vă decideți să te faci bogat „Smokey Eyes“, atunci nu ar trebui să facă un accent suplimentar pe buze. Și dacă te-ai decis să pună ruj de vin, rimel sublinia ochi, umbre perlate sau săgeata (puteți chiar de culoare), dar nu mai mult. Lili Kollinz respectă aceste reguli de bază, astfel încât machiajul ei este întotdeauna adecvată. Orice altceva, Collins nu uita blush-ul, care se aplică la mere din obraji.

păr sălbatic

Un alt „truc“ imaginea Lily - păr mereu ciufulit. Astfel de murdar arata foarte relevant. Cel mai adesea, ea preferă să neglijent de ambalare, create cu ajutorul spray special de sare. Ei fac parul un pic mai strâns, și de a ajuta pentru a crea imagini grunge. Lily iubește, de asemenea, bucle de la Hollywood lumina.

articole similare