43 comentarii despre mausoleului

Cunoscut în fenomenul mondial satori iluminarea, trezirea, albire, și altele. Soteriologie budistă constituie baza. Acest fenomen este denumit reabilitarea funcțională a conștiinței. La Vladimir Ulyanov conștiința a fost reabilitată. Acest lucru sa întâmplat într-un moment când a aflat de moartea fratelui său, în timpul funcționării, atunci când stresul psiho-fizice. Și apoi a zis mamei sale: „Vom merge în altă parte.“ Pe reabilitarea conștiinței evidențiată prin notele în lucrarea sa „Philosophical notebook-uri“, în domeniul lucrărilor. mai departe ›

Sa întâmplat în 1958. Apoi am vizitat expoziția de realizări economice și Muzeul Lenin. Și nu a fost pe deplin doisprezece ani! La fel ca toate informativ, este interesant pentru mine până acum. Recent, la Londra, pe peretele școlii una fetelor am văzut Lenin fotografii mărite, împreună cu o cronică a acestei instituții! Nimic - nimeni nu shies departe! Din cuvintele cântecelor pe care nu poate arunca - sa întâmplat! Și în Franța există diferite tipuri de monumente care sunt salvate de la ingerințelor „epoci și tendințe!“ Un mausoleu - o structură unică. Asta. mai departe ›

Lenin - este de fapt relativ mic „stabil“, care a creat Uniunea Sovietică și „stătut“ ea timp de 20 de ani. De altfel, a creat cel mai larg modul în care folosim în ziua de azi.

Aici într-un mausoleu în copilărie vis să se ridice în picioare, trecând mânerul pentru a face coloanele. Nu au timp - Rebuild tot în jurul valorii de repede, și a avut el însuși, tânăr ofițer puțin CA, într-un fel în care se încadrează. Și sa întâmplat (iartă-mă, Doamne).

Gustul și culoarea. Este necesar doar pentru a elimina dimensiunea politică a spațiului din Moscova. Stiinta experiment - da! rezultat unic - da! Probabil rezultatul cercetării științifice ar trebui să demonstreze în altă parte! Un mausoleu salvat ca un monument de arhitectură urbană din perioada corespunzătoare din istoria țării. Important! oricine încearcă să-l atace, nu poate scăpa de salivă politică și scârțâit, nu oferă soluții concrete care nu s-ar fi insultat memoria, nici geniul, nici amintirea propriei lor. mai departe ›

Prima dată când m-am dus la mausoleu când aveam 7 ani, îmi amintesc liniile lungi, la rece. A doua oară m-am dus la Mausoleul de accident, sora mea a venit la Moscova și a decis să viziteze mausoleul a trebuit sa-i tina companie. Foarte ciudat sentiment am experimentat, am chiar și pentru o clipă a crezut că am re-intrat în Muzeul figurilor de ceară. Aproape chiar du-te acolo, sunt de acord că este un sacrilegiu: să meargă și să se uite la om mort.

Vrei să-și piardă energia internă și starea de spirit pentru a doua zi, vizita Mausoleul! Nu înțeleg ce scop Lenin încă întins pe jos? Oamenii merg acolo acum să nu se închine liderului lor, doar din curiozitate. Și acolo iluminat sumbru și steaguri acestea îngrozitor de culoare cărămidă. Nu, nu am nici un motiv să nu pentru a merge, a mers în urmă cu câțiva ani, la insistentele mamei mele, am crede că totul în viață trebuie să urmăriți pe cont propriu.

nu a fost necesară pentru a vizita un copil, deși a fost la momentul vizita Mausoleul obligatoriu. Apoi, încă vizitat. impresii mixte. Pentru cei care nu au fost - pot merge doar o dată să-și imagineze ce este.

Ei bine, nu suntem în Egipt! Doar o rușine că același lucru să fie îngropat această mumie. A participat de interes, în perioada sovietică, a fost pur și simplu o necesitate. Impresii neplăcute. Nu o face, nu din curiozitate, nu din alte considerente, spațiul mort în cimitir. Olga Fedorova.

În perioada sovietică a fost o vizită obligatorie la mausoleu. Dar chiar și atunci nu a fost. N-am vrut să se uite la un cadavru, nu mă interesează. Unchristian.

Cunoscut în fenomenul mondial satori iluminarea, trezirea, albire, și altele. Soteriologie budistă constituie baza. Acest fenomen este denumit reabilitarea funcțională a conștiinței. La Vladimir Ulyanov conștiința a fost reabilitată. Acest lucru sa întâmplat într-un moment când a aflat de moartea fratelui său, în timpul funcționării, atunci când stresul psiho-fizice. Și apoi a zis mamei sale: „Vom merge în altă parte.“ Pe reabilitarea conștiinței evidențiată prin notele în lucrarea sa „Philosophical notebook-uri“, în domeniul lucrărilor. mai departe ›

Prima dată când m-am dus la mausoleu când aveam 7 ani, îmi amintesc liniile lungi, la rece. A doua oară m-am dus la Mausoleul de accident, sora mea a venit la Moscova și a decis să viziteze mausoleul a trebuit sa-i tina companie. Foarte ciudat sentiment am experimentat, am chiar și pentru o clipă a crezut că am re-intrat în Muzeul figurilor de ceară. Aproape chiar du-te acolo, sunt de acord că este un sacrilegiu: să meargă și să se uite la om mort.

Vrei să-și piardă energia internă și starea de spirit pentru a doua zi, vizita Mausoleul! Nu înțeleg ce scop Lenin încă întins pe jos? Oamenii merg acolo acum să nu se închine liderului lor, doar din curiozitate. Și acolo iluminat sumbru și steaguri acestea îngrozitor de culoare cărămidă. Nu, nu am nici un motiv să nu pentru a merge, a mers în urmă cu câțiva ani, la insistentele mamei mele, am crede că totul în viață trebuie să urmăriți pe cont propriu.

nu a fost necesară pentru a vizita un copil, deși a fost la momentul vizita Mausoleul obligatoriu. Apoi, încă vizitat. impresii mixte. Pentru cei care nu au fost - pot merge doar o dată să-și imagineze ce este.

Sub supravegherea strictă a Reparația naționale Lenin Mausoleum

articole similare