Mat ruj are câteva sezoane din moda, iar in primavara acestui an ei sunt din nou la vârf de popularitate! Dar multe femei se tem să-l folosească din cauza riscului de a usca buzele sau a le face vizual mai subtile. Am cerut make-up artist Paul Kulikova arată cum să se aplice mat ruj, în funcție de forma buzelor.
Se crede că buzele subțiri devin chiar mai subțire, în cazul în care pentru a le picta mat ruj. De fapt, nu este așa! Trebuie doar să se aplice în mod corespunzător produsului.
Micul secret al augmentarea buzelor vizuale: asigurați-vă că pentru a umbri întreaga suprafață a buzelor cu un creion in interiorul buclei. Să creion de culoare coincide cu un dram de ruj. Poți merge un pic conturul buzelor tale, făcându-le vizual un pic mai larg.
Aplicați un pic Marcatorul pe colțurile de sus ale gurii sale - aceasta tehnica simpla va permite să le facă vizual mai voluminos.
Și, în sfârșit, ultimul și bara principală - ruj.
Revizuirea Margarita: Prima dată când am folosit un ruj mat. Foarte multumit cu aroma placuta si paleta de culori: luminoase, saturate - pentru toate gusturile! Pe buzele mele, ei sunt fără peeling și netedă, ușor să se stabilească ruj și lung își păstrează culoarea. Mi se părea că nu de mult ruj hidrateaza buzele, deși componentele care oferă hidratare, este puțin probabil să se acorde un efect mat.
Daca buzele tale sunt usor asimetrice, care este nici un motiv să renunțe la rujul mat. Doar nu folosiți un creion. O cale clară nu este întotdeauna necesară, mai ales că moda moderna permite acest lucru. Efectul buzelor zatselovannnyh la fel de relevante ca niciodată!
Pentru a începe aplica un ruj într-un singur strat.
Blot buzele cârpă ușor pulbere, se aplică al doilea strat.
Acordând o atenție deosebită la mijlocul buzelor - să nu fie de culoare mai saturate. Puteți aplica rujul chiar un pic mai inchisa la mijlocul buzei inferioare. Acest lucru se va adăuga volum și face buzele senzuale!
Revizuirea Nino: Înainte de a folosi rar mat ruj pentru simplul motiv că acestea sunt buzele uscate. Dar textura de ruj - pe piele, acest ruj hidratant se simte ca. În plus, produsul este aplicat fara probleme - ruj stabilește exact, eu nici măcar nu au nevoie de o perie!
Dacă aveți buze pline, la fel ca în modelul nostru, nu vă fie teamă să sublinieze volumul lor în culori luminoase. Dimpotrivă, cu atât mai mult noroc cu forma de buze, mai intens poate fi ruj!
Încercuiți creion contur de buze.
Ruj pentru o mai mare claritate este alocat pe buze cu ajutorul unei pensule subțiri. Pentru eroina noastră, am ales un ruj mat luminos Avon la umbra „superioritate roșu“, mutarea accentului în make-up buzele.
În cazul în care calea sa dovedit nu este suficient de clar sau pătat ruj în timpul aplicării, nu se grăbesc să se spele! Doar folosesc anticearcan grele. înseamnă să aplice un pic de perie sau un tampon de bumbac și surplusul masca de luare de contur de buze perfect plat.
Revizuit de Camilla: Ruj „Matt superioritate“ suficient de pigmentat lasa un excelent textură mată pe buze. Ea catifea, ușor de aplicat, nu se rostogolește, nu se blocheze în cutele buzelor. Am fost placut surprins de faptul că mass-market a găsit un înlocuitor demn pentru rujul său iubit, dar scump.
Din păcate, mat ruj pe buze creează adesea un sentiment de uscăciune. Pentru a face față acestei probleme poate balsam de buze, depuse în prealabil pe suprafața acestora. Cu toate acestea, în unele cazuri, se poate strica doar rezultatul final. Prin urmare, vin la alegerea de responsabilitate ruj - să acorde o atenție nu numai umbra, ci și pe textura și compoziția sa.
Fiecare fată este unic și frumos. Alătură-te clubului Misstits. pentru a sublinia demnitatea lor și pentru a găsi aroma lor. Frumusețe conduce lumea. Numai cele mai bune sfaturi cu privire la moda, frumusete, ultimele tendinte in arta seductiei si seductie pentru a ajuta fiecare fată să devină și mai luminos. Misstits pentru fete puternice, încrezătoare în sine, dar foarte delicate și fragile!