Vedete de la celebrități și că toată viața lor era în vedere și puternic dezbătute. Și dacă dintr-o dată popularitatea începe să dea semne de recesiune, baieti stea solicitați imediat să-l revină la poziția obișnuită, iar acest lucru, după cum știm, toate bune: culoare de PR nu se întâmplă!
Cu toate acestea, există povești care nu par puse în scenă. Acest lucru se aplică lucruri incomode, umilire și chiar căzute de nicăieri rușine. Uneori te intrebi cum unele stele se confruntă cu probleme cu statornicie, și pentru a găsi puterea de a muta pur și simplu pe. Aici este o listă scurtă de femei care nu au putut răni scandaluri.
În prezent, Lindsay divorțează Rumyniyaninom Egor Tarabasovym: Internetul este plin de cadre, în cazul în care Egor ei apucă de păr și arunca în sus mâinile lor. „Am fost bătut pentru prima dată! - se întreabă actrița. - Slavă Domnului, eu pot să vă spun totul despre asta, dar ceea ce despre alții care nu au nici o astfel de posibilitate „?
„Faptul că eu sunt o actriță și o persoană publică, nu înseamnă că este posibil să se facă acest lucru. A fost invazie absolut lipsit de inimă a intimității mele. La urma urmei, am și eu singur are dreptul de a decide cine vede corpul meu complet gol. " - a spus Jennifer.
În cazul în care vânătăile de pe fața lui Amber? Actrița a spus că Dzhonni Depp a bătut-o și a intentat divort. Cu toate acestea, toate rudele actorului a crescut la apărarea și susțin că este imposibil, în principiu, Johnny nu este omul.
Chiar si Vanessa Paradis, fosta soție a superstar care Depp a aruncat doi copii după 14 ani de căsătorie de dragul lui Hurd, fețe cu Johnny. Totuși, ce e cu echimoze pe față Amber?
Această poveste savurată la nivel mondial și cu bucurie vin înapoi acum: Bill Clinton, presedintele american inselat sotia sa cu Monica Lewinsky în Biroul Oval dreapta! Trebuie remarcat faptul că Monica a învățat din scandalul o mulțime de bun în contrast cu prima doamnă.
Cu toate acestea, Hillary a îndurat ridiculizare și a scăzut la abuz soțului ei și Monica. Dimpotrivă, ea a sprijinit cu fermitate Bill, a fost cu el la evenimente publice și să-l protejeze de atacuri. Și nici măcar nu a depus pentru divorț.
Mulți oameni se tem de ceea ce s-ar putea spune altii despre ei, frica de cuvânt din gura si intepati de orice conflicte, mai ales atunci când vine vorba nu numai ei înșiși, ci și rude. Putem, în acest caz, recomanda doar un singur lucru: pentru a menține claritatea și sobrietatea de gândire. La urma urmei, pentru a face unele greșeli în căldură atât de ușor!
Share on Facebook
Ediția a „minunat“ - un atelier de creație, în cazul în care angajații nu dormi în timpul zilei și pe timp de noapte, generarea de idei noi. Dacă soarta te-a adus la „minunat“, atunci ești într-o lume specială, care va cauza apariția pentru a experimenta o varietate de emotii - din dorința de a sparge monitorul la lacrimi de bucurie! Orice ar fi fost, va asiguram: aici veti gasi un milion de povești unice din întreaga lume!