de prelucrare a informațiilor
Fapt 1. Ei s-au născut cu un buton de pe degetul
Online - cel mai important dimensiune a realității care formează tendințele actuale și modele. Online, este mai ușor să învețe, să vorbească despre ei înșiși, pentru a căuta informații, cumpara lucruri. Fiecare clasă are un student care înțelege cel mai bun profesor de informatică. Pentru agenda reală a următoarei prin intermediul rețelelor sociale.
Fapt 2. Ei percep informații succinte și vizuale
3. Faptul că nu există nici o tendință pe termen lung
Relațiile cu părinții
Fapt 4. Conflictul dintre generații neclare
Părinții sunt construirea de parteneriate cu copii, ghidată de principiul „nici o vina pentru cei săraci, și laudă pentru normal.“ Atât copiii, cât și părinții vorbesc unii despre alții cu tandrețe și căldură.
Mai multe laude. Dacă acestea sunt fără probleme, fără conflicte, cum ar fi, efectua sarcini, cum ar fi, de a comunica în mod normal, trebuie să le lăudăm, astfel încât acestea au un stimulent pentru unii era ... Înainte de a mai abuzat. Este în modul de familie: înainte de a mai blestemat, dar acum mai mult decât lauda.
Adulții recunosc că copiii sunt superioare ei în multe abilități și orientate în viață la nesfârșit în schimbare de astăzi mai bine. Și pentru tineri, la rândul lor, nu au mult respect pentru bătrâni, ei comunică în mod liber și pe picior de egalitate cu ei.
Am fost crescuti ca nu se poate, atunci nu poți. Și întreabă: „De ce nu?“ De ce trebuie să-l explic. Ei nu se tem de cazul lor, de a informa opinia și să învețe. Nu se tem să argumenteze și să pună întrebări.
Fapt 6. Tsentenialov giperopekayut
Părinții cruța copiii și umeri toate îndatoririle casnice ele însele, exercitând o presiune minimă asupra copiilor. Ca rezultat, generarea Z nu este acumularea de rezolvare a problemelor din viața reală.
Suntem mai dezvoltate, dar nu au înțeles [decât părinții lor] așa cum este aranjat, am doar despre modul în care înțelegem că se face ....
Autopercepție
Este important să fie în permanență în contact - copii Generația Z nu vine singur, și nu le place să fie singur. Printre calitățile solicitate pentru a vă ajuta să comunice cu ușurință. În orice situație, este important să interacționeze perfect.
Fapt 8. Încrederea în propria lor excepționalismul
Generația Z insuflat ideea de unicitatea lor - fiecare copil este talentat și unic. Toată lumea se simte diferit de celelalte, sunt descrise ca hobby-uri neobișnuite, relațiile cu părinții lor sunt considerate mai bune decât celelalte.
Fapt Generation 9. masă
Acestea urmează în totalitate recomandările mass-media on-line și bloggeri populare, care nu provoacă subcultură pronunțată, și toate sunt similare, în ciuda credinței fără margini în unicitatea sa, indiferent de oraș și nivelul de securitate materială.
Cuvântul cheie despre fete acum - „sprâncene“. Sunt cu ei fac ceva ...
Fapt 10. Ei nu se văd ca o singură generație
Tinerii nu observă ce au în comun. Fiecare este liber să facă ce vrea el, pentru că a stabilit niște markeri (hobby-uri, muzică, filme) nu sunt percepute ca un semnal de „prieten sau dușman“.
Fapt 11. Model de mișcare treptată spre succes nu este de lucru
Ei nu au încredere că eforturile elementare va duce la gol. Istoria ultimilor ani România a arătat o Z generație, care toate pot merge prost. În același timp, ei știu că succesul poate fi ușor și rapid: numeroase articole în presa on-line spun povești despre succesul bruscă și rapidă.
Este mai bine să trăiești zi de zi și nu pentru a construi o planuri globale pentru viitor. De unde știi, nu se poate casa ta va zbura avionul ca în cartea „Empire of Angels“ ...
12. rezistență fapt liniștită VS revoltă în aer liber
Nu rebel în mod deschis, nu este mulțumit de răsturnare, să încerce să-l urmeze regulile. Face acest lucru, ei se consideră potrivit, fără știrea părinților, demonstrând ascultare și conformitatea.
Fapt 13. Lipsa egalității de gen
Ei adera la viziunea tradițională a interacțiunii dintre sexe: femeile ar trebui să fie modeste, stați acasă și crește copiii, tinerii au nevoie pentru a sprijini familia lor. fetele avansate sunt considerate egoiste și cerând demonstrație constantă a ceea ce esti in valoare. Pentru a se căsători și de a întemeia o familie, cele mai multe sunt de planificare pentru a 25-27 ani.
Un om ar trebui să fie strict cu tija, dar cu prietena lui ar trebui să fie moale. Nu-mi pot imagina că stau acasă cu copiii în timp ce soția sa câștigă este pentru mine o castrare morală
Atitudini și valori
Fapt 14. Principalul lucru - pentru a găsi drumul lor
Instalarea pe căutarea în sine este setat să nu numai pentru părinți, ci și profesori. Mai mult decât atât, acesta este transmis în mod activ de către cultura de masă.
15. Instalarea pe faptul hedonism
Cererea principală de la viață - de a fi fericit. Se acordă prioritate plăcerea de a trăi, a obține plăcerea de la ea, valoarea fiecărui moment și te iubesc. Poti fi fericit doar dacă puteți găsi calea. Iar dificultățile înseamnă că calea aleasă este greșită.
Fapt 16. Fericirea - este un succes
Succesul nu se măsoară prin bogăția și statutul, precum și diversitatea vieții și plăcere. Poate duce la succes numai „pentru a alege în mod corect propria lor cale.“
Succesul este atunci cand esti fericit despre viata, face ce, în armonie sufletul tău, dacă lucrezi timp de 20 de mii, dar în același timp fericit, nu este în conflict, sunteți o persoană de succes.
Fapt 17. Dezvoltarea personală - este la modă
Tsentenialy constant vorbesc despre auto-dezvoltare și auto-îmbunătățire. Dezvoltarea personală este orice pasiune, orice activitate „la voință“, călătorind, a asculta muzică și desen, merge la cinema și teatru, un interes în istorie sau fotografie.
Fapt 18. Viața este bună atunci când diversă
Viața ar trebui să fie diversă - trebuie să echilibru între muncă, familie, hobby-uri, de călătorie, vorbind cu prietenii, altfel viața pare plictisitoare, dar omul este degradat. Asigurați-vă că pentru a încerca diferite, atunci viața mai interesantă, și mai ușor pentru a găsi drumul.
Fapt 19. Munca ar trebui să fie o bucurie
Cuvântul „carieră“ și „locuri de muncă de prestigiu“, aproape nici un sunet, „stick-ul“, tinerii nu sunt pregătiți. Munca ar trebui să fie distractiv, venit și consumatoare de timp.
Fapt 20. Instalarea pe individualism
Generația Z nu se gândească la cum să schimbe lumea sau omenirea, în primul rând pe care doresc să facă o viață confortabilă și viața celor dragi.
Eu cred că caritate este acum implicat în nebunie. Dacă aveți timp, apoi să meargă și la unele orfelinat spala geamurile, mai bine petrece acest timp pe auto-dezvoltare și de a face apoi mai mulți bani. Și apoi, în viitor, va fi capabil, de exemplu, să cumpere jucării pentru casa de copii.
Fapt 21. doresc Pătimaș recunoaștere
Trăim într-un mod diferit de gând să se uite și să ia o imagine, astfel încât alții au apreciat și invidiat, dar înainte de a ne-am dus undeva doar să se relaxeze.
22. fapt modă fi inteligent
Fapt 23. Valorile familiale apologie
Printre tinerii au făcut susțin că ei iubesc familia lor, iubesc părinții lor. O viață de succes de familie - un semn de coerență, și în cele din urmă, fericirea. Crearea unei familii de bun - un obiectiv mai important decât punerea în aplicare profesională.
Văd că părinții din viața mea va fi mea cea mai de încredere de sprijin, mama și tata sunt oamenii la care mă pot baza într-adevăr pe!
Frustrările și temerile
Fapt 24. Frica de părinți dezamăgitoare
Modelul de educație în cazul în care se pune accent pe promovarea și „credința în copil“, este pentru tineri „presiune pozitivă“. În același timp, ei se tem nu sa ridicat la înălțimea așteptărilor lor.
Fapt 25. alegere greșită - acest lucru este un dezastru
„Alegerea corectă“ a devenit aproape o chestiune de viață sau de moarte, nu se poate face greșeli, pentru că atunci fericirea este în joc, și, prin urmare, un sentiment de succes. Tsentenialy se confruntă cu teama constantă a ireversibilitatea alegerea făcută, se pare că, odată cu abundența de drumuri și furci în drum, puteți merge pentru un singur și numai o singură dată.
Fapt 26. Libertatea de alegere - nu a ajutat, și dificultate
Părinții nu ajută în selectarea modului, ei au refuzat să își asume responsabilitatea, pentru că ei nu știu „cum să“ și se tem de reproșurile în viitor. Astfel, tinerii se simt confuzi, deoarece se confruntă cu o alegere, fără o direcție clară. Și modul în care părinții par de rutină și monotonie.
Noi - generația confuză. Anterior, părinții au fost stricte, dar este austeritatea cea mai pozitivă: ei sugerează cum să, au ascultat. Da, și acum sunt în picioare la intersecția, nu știu unde să meargă. Însăși libertate a fost restricționată.
Fapt 27. Frica de viață „normală“
Generația Z se teme că viața de adult este monotonă, în care au uitat cum să vadă bucuria în viața de zi cu zi. O viață fără spontaneitate și intense experiențe nu poate fi interesant.
Ideal viitor - familia și prietenii. Fii „un singuratic“ - acesta este un eșec și abandon al societății. Singurătatea nu înseamnă independență și libertate.
Oamenii se uită la mine cu groază și nu mă înțeleg. Mă sperie. Aș putea trăi singur sau doar cu o singură persoană, dar ar fi cu siguranță în societate, fără ea nu va funcționa pentru a trăi pe deplin.
Așteptările viitorului
Fapt orizont 29. minimă de planificare
Distant viitoare generație Z pare de neînțeles și înfricoșătoare. orizont de planificare funcționează numai în cazul în care există un obiectiv absolut clar: pentru a termina scoala, examene, termina facultatea.
Fapt 30. Principalele așteptări din viitor - confortul si linistea
Generația Z și-a stabilit obiective ambițioase, pentru a evita o dezamăgire. Principalele așteptări pentru viitor - „alegere sigură“: o viață normală, fericire simplă, confort, bunăstare, liniște, familie.
Vreau o femeie casă fericire) familie obișnuită de iaz să-l rulează pe copii) nu au nevoie de nimic), dar, de asemenea, nu au nevoie de prea mult), că părinții sunt sănătoși și mândru de această fericire.