214 comentarii de la City Spitalul Clinic № 17 la București, Solnțevo, strada Volyn, 7

09.08.17 oraș a suferit o intervenție chirurgicală, hernie ombilicala si diastazei. Multe mulțumiri doctorului meu iubit Shabrinu Alekseyu Valerevichu. Pentru mine tot ce pot spune dragoste! , Mâini de aur, un suflet curat profesional, bunătate din belșug, întotdeauna în starea de spirit! Despre Charm, în general, să tacă! Se inspiră încredere dintr-o privire! Dacă l-ai lovit, relaxați-vă - sunteți în mâini bune! Încă dorit să menționeze Dr. Modin Vladimir Borisovici super om! Surorile din al doilea departament chirurgie - Nastya. mai departe ›

Permiteți-mi să exprim recunoștința mea cea mai adâncă din inimă pentru înaltă calitate profesională, un fel, politicos și cel mai important, profesioniști cu înaltă calificare - Svetlichnaya Irina Pavlovna (terapeut, departamentul terapeutic). Vă mulțumim pentru eforturile și cunoștințele, pentru eforturile și sfatul, pentru amabilitate și înțelegere, pentru profesionalismul și priceperea ta. Vă doresc pentru a ajuta mai mulți oameni, în fiecare zi este marcată de o victorie asupra unei probleme grave și obținerea cât mai aproape de un premiu zâmbet. mai departe ›

Vreau să mulțumesc miere. Fratele Novikova A. N. pentru sensibilitatea lor la pacienți, compasiune, bunătate, dragoste pentru oamenii toți cei care trebuiau să meargă pe diverse probleme, nu a ignorat oricare dintre cererile noastre. Vă doresc sănătate bună, răbdare, și succesul continuu în activitatea dumneavoastră nobilă! Vă mulțumim pentru munca grea!

Vreau să-mi exprim recunoștința și mulțumesc departamentul de traumatologie doctor Eremin Vadim Vladimirovici! Profesională în domeniul lor! Sunt foarte bucuros că am avut noroc. Ceea ce am venit la tine pentru tratament.

Îmi exprim recunoștința profundă pentru toți angajații departamentului de ginecologie. Mai ales medicul meu Shabrinoy Olese Valerevne - pentru tratament excelent, profesionalismul, umor bun și atenție. Vă mulțumim pentru înțelegere, pentru răbdare la capriciile și anxietățile noastre. Vă mulțumesc taxa de asistenta Zarytovskoy Lada Jurevne pentru munca bine organizată a personalului de curățenie și ordine în departamentul, pentru amabilitatea lor, atenția și dragostea pentru oameni. Încă o dată, vă mulțumesc foarte mult! Cu stimă, Gluhova Nadezhda Nikitichna.

Dragă Sergey Viktorovich! Ai scris un fost pacient Rogov A. L. Îmi pare rău să vă distragă atenția de la lucrurile importante în care sunt cufundate pe o bază de zi cu zi, dar nu se poate exprima altfel recunoștința mea pentru ceea ce ați făcut pentru mine! Am fost trimis la spital cu un genunchi fracturat, foarte îngrijorat, sincer a fost în stare de șoc, dar pentru a vorbi cu voi înțelegeți că acum ar fi bine, pentru că numai tu - un doctor minune a creat o magie care acum îmi permite să trăiască și în fiecare zi pentru a vă amintiți cu un imens. mai departe ›

Eu am acum este unitatea de trauma mamei cu femur fracturat. Ea a fost deja în '83 și a suferit două accidente vasculare cerebrale. NU uita la tot personalul departamentului de patologie este de a face totul pentru mama poate continua să trăiască o viață normală. Iar medicii și personalul sunt oameni foarte prietenoși. Totul, și care a făcut sondajul, și de a face operația, și care a avut grija de mama sa în terapie intensivă, iar cei implicați în restaurarea ei acum - arcul! Vă mulțumesc foarte mult pentru profesionalismul și bunătatea umană. Dumnezeu să vă binecuvânteze!

A adus la 17 la spital cu ambulanta cu dureri la nivelul abdomenului inferior, timpul a fost de aproximativ 03.00 pe timp de noapte. 2 zile înainte de acest lucru a fost gasit un chist in ovar 5 cm M-au referit la un ginecolog Berlinoy E. I. -. Personalitate extrem de neplăcut ca medic și ca un om! incompetența lor în raport cu mine (ca pacient), ea a început să arate imediat ce am intrat în cameră. Acest lucru a fost exprimat într-un ton nepoliticos, ignorând întrebările mele, și cel mai important - un sondaj a realizat foarte dureros și murdar! Pentru prima dată. mai departe ›

Eu am acum este unitatea de trauma mamei cu femur fracturat. Ea a fost deja în '83 și a suferit două accidente vasculare cerebrale. NU uita la tot personalul departamentului de patologie este de a face totul pentru mama poate continua să trăiască o viață normală. Iar medicii și personalul sunt oameni foarte prietenoși. Totul, și care a făcut sondajul, și de a face operația, și care a avut grija de mama sa în terapie intensivă, iar cei implicați în restaurarea ei acum - arcul! Vă mulțumesc foarte mult pentru profesionalismul și bunătatea umană. Dumnezeu să vă binecuvânteze!

articole similare