Prezentat de șase luni nazad.Pervaya de răspuns, care este similar cu negru XS Paco Rabana.Slyshu piele, vodca, gin, ambra si ceva ciocolata pentru desert. judecând după piramida este fructul pasiunii) Nu e rău, pentru o varietate de utilizări, dar nu ar fi în sine kupil.Hot și a pretins ca permis VIP pentru o petrecere privată, dar acum replicat ca astfel de arome, care trebuie să își schimbe numele ar fi necesar)
Sunt de acord cu evreică-om.
1. incorect să se compare cu un milion, deoarece acestea sunt diferite și există chiar și un teren comun în presupusa similaritate și asemănarea lor.
2. frumoasă și interesantă milioane, mai inteligent, mai subtire.
3. Fetele sunt impresionat mai mult decât băieții, le atrage în mod considerabil.
4. A misperception 212 vip și evaluarea unui număr mare de produse contrafăcute și falsuri.
5. Poate că metrosexual, dar apoi din nou, este o chestiune de gust personal și existente în mintea modelelor relevante, robuste, ștampilate. Aici este de fiecare propria lui.
Doar cumpărat trei zile în urmă, în Letual acțiunii „50%“, cu loțiunea în ambalaj de metale grele sub formă ca și în cazul în care deține o anvelopă auto))
Design-ul sticla nu este bun sau rău, ci pur și simplu exotice.
Deci, cred că gustat. Aroma persistente, neobișnuit, atractiv. Pentru el să se obișnuiască aproximativ o săptămână, atunci devine a ta. Recent, la sfârșitul zilei, stând, m-am simțit nimic pentru tine. Am crezut erodate. Potrivit coleg și întreabă ce am parfumat? Chiar și după 9 ore după două zilch pe corp, mi se pare vizibil parfumat, deși nu mă simt. Zephyr este, de asemenea, de remarcat. Pot recomanda. Gust foarte decent, oarecum scandalagiu pentru toți, în general, de sezon.
În plus, el a testat Aftershave care a fost inclus. Chiar nu-mi place loțiuni alcoolice. Dupa ras pielea mea sensibila de la ei sentimentul că persoana blocat în foc. iar acest lucru a fost un miracol. Un pic de ronțăit, desigur, dar pielea returnate aproape imediat înapoi, a avut un aspect sănătos, plăcut la atingere și mirosurile mari pentru o lungă perioadă de timp în funcție de tipul de apă de toaletă în sine. Efectul mi-a placut mult mai mult decât chiar balsamuri mele preferate L'Occitane. Voi folosi. Este păcat că astfel de loțiuni parfumate nu sunt compatibile cu alte arome, dar cu apa de toaletă efectul de calitate foarte înaltă și plăcută. Aruncati o privire mai atentă.
Nu-mi plăcea. Mirosul de bunica mea, se bucură de unele ieftine parfum, atunci când ea vine în vizită. Să și 1 milion de greață, dar există unele note masculine împrumutate (în funcție de percepția mea) de Lankomovskogo hipnoza, dar dacă 212vip ca diluat parfum pentru femei (și mediocru) la o concentrație de apa de toaleta
aroma bogata din categoria de „dulce-Prianikov lukumno sirop-est.“ În general, seara nu este rău, dacă nu stați într-un spațiu închis este limitat. Destul de concentrat și persistente, astfel încât este ușor să exagerați, atunci când recapitularea pierde farmecul olfactiv. Datorită specificului de picturi muzicale, stau în spatele opasnovato roata: de 2 ori de când a fost oprit și, după sniffing, prima întrebare inspectorul a fost „de băut?“ )) Cred că esența ei pentru a te fanii amin-Lemaley-Shamanov
Dacă ați cumpărat pentru tine de a purta, este mai bine să încerce să pună pe câteva ori chiar să fie. Nu există nici o îndoială în primele momente de ceva atrage, ceva caviar și conectat cu ea, este budorazhuschee frumos, asociații ceva spumante cu „pentru bogat“ .Napusknoe ceva timp să-l pe toate. „Aici este, foarte lucru!“ , -numai a fost la început.
Apoi, adăugând că chustvuesh rezultatul am primit: zahăr dulce chimice,, îmbătător. Predispusă la "212 MEN".
hmm, așa că am fost greșit. posibil. în favoarea acestui fel pot spune că, după locul de muncă am ajuns acasă și am simțit parfumul cu ajutorul (.). cum? probabil blocat undeva, și extrem de durabil. și cu mine, eu nu mai simțeam. se aplică la fel pentru haine considera blasfemiatoare. Are nevoie doar pielea.
Voi încerca următoarea, solicitând opinii, fie că este vorba, după o lungă perioadă de timp, altele ..
De fapt, ambele de aroma rezistente la „nu se poate“. Asemănarea cu 1 milion doar în subiect, există o notă generală, dar compozițiile sunt încă diferite. 1 milion vizibil mai moale, mai colțuri rotunjite, 212 Vip mult mai greu, este mai pronunțat picant vodca notă în baza de date. Apropo, ea a păstrat cel mai lung. Pentru a înțelege rezistența la 212 Vip, suficient pentru a mirosi cămașa lui după trei zile. o săptămână mai târziu. după spălare. - doar va suna notă vodca cu nuanțe lemnoase de piele de căprioară. Cel mai important, în funcție de sezon, atunci suna mai luminos, fundalul este neclară la compoziția de bază, completând-l. L-am blestemat ceva timp în urmă. Dar, în toamna mijlocul și sfârșitul a fost ușor de purtat, pentru că doar vin în prim-plan momentele sale cele mai interesante și sună mult mai moale. În timpul iernii sau în timpul lunilor calde, claritatea vodca întrerupe orice altceva și devine de nesuportat. Instabilitatea sa - un timp pur imaginar, deoarece el este capabil de a bloca receptorii și intervalul principal al compoziției devine mediu imperceptibil, în același timp, bucla este destul de important, se manifestă în principal în trafic, aroma staționară „roire“, destul de aproape de piele.
Arlekin, îmi pare rău, nu poți să împărtășesc opinia rezistenței. totul depinde de persoana, și, din păcate, 212 în acest aspect nu este un susținător al chimiei pielea mea. Compara: un milion a avut loc înainte de sfârșitul zilei, și chiar și în acele momente, puteți prinde cu ușurință baza lui. 212 Vip înainte de această etapă vine de pauza de prânz, provocând casa pentru a pune o doză suplimentară. deși o serie de parfumuri orientale in fata ar trebui sa fie mai stabil.
întâmplător, se observă. un fel de notă rumegătoarelor este disponibilă pentru acest parfum. dar este frumos.
Trebuie să spun: ajuns la concluzia că am un fals - o sticlă din plastic, din anumite motive, cum ar fi aurul galben, deși, probabil, dolzhon fi argintiu metalic tip carcasă), dar oh bine .. Și iată ce am numit 212 Men VIP Îmi place să distragerea! Respir și să încerce să le cresc doar leneș. Din păcate, nu foarte rezistent. Aș dori mai bine. Gentle, arome interesante, nu amar. Dar nu este obișnuitul vânzările de vară călduț în mod normal, acesta alunecă ceva dulce, nu există nici un evident citrice. Un indiciu dintre ele. Ah var. Ei bine, încă nu sunt familiarizați în cazul în care unele lămâi mandarinele sunt sunet clar ieftine bolnăvicios și înăbușind pe Adidas tip firmovyh, nu destul - dar nu sunt disponibile pentru titei scump pe piata. ) Deci, 212 continua pielea :). Poate că sunt târât prin prezența ei în această capodoperă. Poate unii chimozină, dar salbatic place. Poate fals miroase mai bine decât originalul? Comparativ cu un milion (bine, eu spun sa arate ca cel mai fost Vipa) în magazinul firmovom meu cel mai bun. Asta e modul în care sunt blocat la toate apoi a ridicat capacul la nas, mirosul nerușinată milioane prisledoval mine, chiar în mașină zece minute mai târziu. nazyvatsya pufni. (Hike bucată din capacul nasului atins și Cesna regretat, și nu cu invidie că da mirosul de scumpe. Baza este mai puternică. Și este tot prăzi ..) este pur și simplu părerea mea personală. Și, cu siguranță că și că merită să evalueze temeinic, ca un fir. Dar este în valoare de? DA, dacă originalul va fi mai rău, nici DIN mai luminos, mai expresiv, dar nu de alta, și va încânta o rezistență și o mai mare rafinament și să se joace. care nu poate da pe deplin de stanga.
Zatestit! originală. Impresia este că după lekogo zilch au fost note magice și senzație de zingy. Cu toate acestea, baza de scump (poate că e numit chimozină?!) Interferează cu adevărat. Aroma face un nod și fonit zapshikanym doar magazin de parfumuri în cazul în care totul este amestecat și ciudat galben (dublu mednovaty :) suna interesant și plăcut. Original a rămas un pic mai mult, și sincer de zahăr a devenit, după unele din timp și bucla poate peste ea, dar este încă chimozină și nu acele note fermecătoare, care atrag și fac unic și nu ca orice altceva. eveniment uimitor cand ieftin „frate“ mai bine ..
asa. Iată-mă în zatestit tip de argint pentru nedorgo. Acesta va resche decât galben. Myakgche galben și ușor dulce. Voi lua. )
La început a fost o dezamăgire, părea că 100% 1million.Posle 30 minute de la similitudinea oricărei urme. Pepper și piele au făcut treaba. O buclă, după ascultarea posibil. o singură condiție - nu exagera :-)
O alta, fuziune, gunoi sintetic. Hipertrofiate, comprimat un milion, sfâșietoare de volumul zonei roșii. Ei bine, de fapt, da, la fel ca atmosfera de la multe petreceri opulente de azi. O astfel de cantitate ar trebui să aibă un efect contraceptiv sintetic. Sunteți pe listă? Nu, mulțumesc, am trecut prin)))
Astăzi eu sunt foarte fericit! În loc dorit de argint ploaie La Prairie sau Si Lolita Lolita Lempicka sau Cinema Yves Saint Laurent a cumpărat în mod neașteptat pentru sine (!!) Carolina Herrera 212 VIP Men. Ieri am rătăcit prin parfumerii, au existat multe reprezentate pe încheietura mâinii. Mă duc acasă, și să înțeleagă brusc - miros complet nebun pe care vreau să simt infinit. Am decis că a fost un amestec de tot, și eu nu atinge mai mult. Și astăzi, am dat seama că era 212 VIP. I-am cumpărat sotochku. După achiziționarea, am încercat o mulțime de lucruri, dar am înțeles - alegerea mea - o zi întreagă adevărat a simțit acest parfum !! I schastliva.Navernoe, cel mai mult mă simt de piele de culoarea chihlimbarului (chihlimbar tăbăcită :)). Loviturile acoperișul nu - a zburat departe. Aroma oferă o astfel de plăcere. Doar foarte interesant!
Acum am citit piramida pshiknuli din nou pe încheietura mâinii lui, încearcă să vadă toate notele. Lime, piper la început - da, există. Nu-mi place deloc alcool. Deși în mod clar auzit în DKNY vodca rece. Aici, este clar pentru mine toate notele de bază se suprapun - chihlimbar, piele, lemn. Mi-e teamă să merg prea departe, pentru că îngropat din nou fața în mânecă, inhaleze la amețeli. Asta e ceea ce am primit.
Carolina Herrera în copilărie suplimentarea clar dulce. în cele din urmă - trauma psihologică și o schimbare clară în zahăr. ea pur și simplu pune lopeți în toate parfumurile sale.
aroma unui bun, stabil, loopback, dar din nou dulce.
sintetice simțit, dar nimic nu se poate face, și nicăieri pe ea nu ajunge la - 21 Century. nimeni nu va deranja cu esențe, extracte de flori, Parowan de distilare și este, în extracție trecutul îndepărtat, și poate fi uitat. este acum mai ușor să se amestece synthetics ieftine „Yippie“ și se toarnă în sticle dorogushchim (din care prețul este mult mai mare decât valoarea conținutului)
Oferte de cumpărături on-line
FragranceNet.com
probă
2.09 USD
212 Vip de Carolina Herrera EDT Spray Flacon Mini pentru bărbați FragranceNet.com
aftershave 3.4 oz
28.69 USD
212 Vip de Carolina Herrera Aftershave 3.4 oz pentru bărbați FragranceNet.com
Eau De Toilette 1.7 oz
34.99 USD
212 Vip de Carolina Herrera EDT Spray 1.7 oz Ambalaj Nou pentru bărbați FragranceX.com EUR
deodorant 5 oz
35.18 EUR
212 Vip Deodorantul de Carolina Herrera 150 ml Deodorant Spray pentru bărbați FragranceX.com EUR
Eau De Toilette 1.7 oz
36.71 EUR
212 Vip Cologne de Carolina Herrera, 50 ml Apă de Toaletă Spray pentru bărbați FragranceX.com
deodorant 5 oz
41,39 USD
212 Vip Deodorantul de Carolina Herrera, 5 oz Deodorant Spray pentru bărbați FragranceX.com
Eau De Toilette 1.7 oz
43,19 USD
212 Vip Cologne de Carolina Herrera, 1.7 oz Eau De Parfum Spray pentru bărbați FragranceNet.com
Eau De Toilette 3.4 oz
50.39 USD
212 Vip de Carolina Herrera EDT Spray 3.4 oz Ambalaj Nou pentru bărbați FragranceNet.com
Eau De Toilette 3.4 oz
51.79 USD
212 Vip de Carolina Herrera EDT Spray 3.4 oz pentru barbati FragranceX.com EUR
Eau De Toilette 3.4 oz
54.83 EUR
212 Vip Cologne de Carolina Herrera 100 ml Apă de Toaletă Spray unboxed pentru bărbați FragranceNet.com
Eau De Toilette 3.4 oz
55.99 USD
212 Vip de Carolina Herrera EDT Spray 3.4 oz Gel de duș 3.4 oz pentru bărbați FragranceX.com EUR
Eau De Toilette 3.4 oz
56.60 EUR
212 Vip Cologne de Carolina Herrera 100 ml Apă de Toaletă Spray pentru bărbați FragranceX.com
Eau De Toilette 3.4 oz
64.50 USD
212 Vip Cologne de Carolina Herrera, 3.4 oz Eau De Parfum Spray unboxed pentru bărbați FragranceX.com
Eau De Toilette 3.4 oz
66,59 USD
212 Vip Cologne de Carolina Herrera, 3.4 oz Eau De Parfum Spray pentru bărbați FragranceNet.com
Eau De Toilette 6.8 oz
69,29 USD
212 Vip de Carolina Herrera EDT Spray 6.8 oz pentru barbati FragranceX.com EUR
Eau De Toilette 7 oz
75,73 EUR
212 Vip Cologne de Carolina Herrera 200 ml Apă de Toaletă Spray pentru bărbați FragranceX.com
Eau De Toilette 6.7 oz
89.09 USD
212 Vip Cologne de Carolina Herrera, 6.7 oz Eau De Toilette Spray for Men
Carora le place acest parfum, de asemenea, iubește