2112 - capota spoilere

Instalarea spoilerul capota

spoilere disponibile comercial capota ofertele producătorului montate pe bucăți de bandă cu două fețe lipite undeva pe partea interioară a spoilerul, și cu ajutorul unor plăci de metal, cu trei brațe, racordați cu șuruburi în interiorul hotei. Noi spoilere „Voron Glass“, în set, ca parantezele sunt trei benzi subtiri, din otel galvanizat.

2112 - capota spoilere

Aceste plăci ușor brațe îndoite, și de vibrația ei doar vopsea rasfigachat pe capota (dacă nu le, astfel încât șuruburile la care sunt atașate la spoiler).

2112 - capota spoilere

Ei bine, unele dintre ele pot fi de montare. În plus, orificiile laterale din spoilerul situat la o astfel de distanță încât, în cazul în care a pus pe banda, va fi imposibil să-l susțină, adică. Pentru a. În puterea hotei nu cad.

Prin urmare, am decis mai întâi să încerce să stabilească spoilerul fără a utiliza aceste benzi numai folosind bandă dublu adezivă. Această murdărie este colectat sub spoilerul în cazul în care banda nu este lipit, fixată cu bandă atunci când instalați tot ceea ce o parte din spoilerul, care este adiacent la capota. Și ar fi mai bine să păstreze murdăria și umiditatea nu vor fi colectate sub spoiler. Dar, din păcate, blocat la un scotch bun și primele puteri bune, spoiler încet a început să vină unstuck. Probabil din cauza umezelii.

2112 - capota spoilere

Noi spoilere „Bestline“ arme mai puternice decât „Voron de sticlă“. Ele sunt realizate din metal, cu grosimea de 2 mm. Designul consolelor este astfel încât atunci când este instalat, spoiler se află la o distanță de aproximativ 1 cm. Din suprafața capotei, fără a atinge prin suporturile și șuruburile. În plus, sub spoilerul nu vor fi colectate de nisip și murdărie, iar spațiul de mai jos va fi bine curățat.

2112 - capota spoilere

Ideea nu este rea, dar atunci când instalarea este că spoilerul este prea mare și ar trebui să rămână deschisă partea inferioară a hotei.

2112 - capota spoilere

Categoric spoiler ar trebui să fie coborât sub care acoperă întreaga capotă, și unul pentru altul, iar decalajul dintre capota si grila cu farurile, astfel încât prin ea sub capotă a zburat mai puțin murdărie. Pentru a face acest lucru, înarmat cu un burghiu și găurile din brackets celelalte. Parantezele ei înșiși nu sunt vopsite nimic, iar dacă acestea nu acoperă cel puțin „Movil“, atunci ei vor fi acoperite cu rugină.

2112 - capota spoilere

Cu toate acestea, după toate modificările, în timp ce mișcarea spoilerului există două probleme:

1. La viteze de peste 80 kilometri pe oră începe fluierând de modul în care aerul care intră în spațiul dintre spoilerul și capota.
2. La o viteză de 120 km / h, partea superioară a spoilerului începe „cârnați“, atât de mult încât se ajunge la suprafața capotei, ștergerea vopselei pe acesta.

După această călătorie, am scos imediat spoilerul, și a început să meargă de ceva timp fără el. Apoi, după ce a primit un alt lot de chips-uri la metal pe partea din față a capotei, pietrele de zbor de sub roțile Jeep, care a depasit un flux moron de autoturisme de pe o parte, m-am gândit din nou cu privire la necesitatea de a proteja capota și încă mai aprofundată set de spoiler. Așa cum groaznic ar suna, dar am forate în capota patru găuri și fixați spoilerul pe șuruburi M4. Spațiul dintre spoilerul și capota uns un bun mastic anti-coroziune la partea de jos pe un alifatic pe bază de ceară „Tectyl Bodysafe“.

Când instalați, așa cum am vrut, am coborât spoiler sub marginea frontală a capotei pentru a închide ușor diferența dintre capota si grila cu farurile. Pentru a evacua apa de pe suprafața hotei a făcut trei jgheab, lipi banda înainte de aplicarea masticului.

2112 - capota spoilere

2112 - capota spoilere

Trei găuri complete cu privire la utilizarea spoiler a eșuat. Dacă setați șurubul în orificiul central, apoi din cauza de proiectare a hotei a amplificatorului, acesta va fi imposibil să se strânge piulița și laterale sunt situate sunt situate la o distanță de marginile spoiler și nu sunt presate.

spoiler Acum, partea frontală a hotei este protejat montat în siguranță, sub care capota nici nu va rugina, nici zero!

2112 - capota spoilere

articole similare