Eu admir întotdeauna oameni creativi. Acestea creează obiecte familiare din materiale non-standard. Combinația nu poate fi combinat - acesta este unul dintre semnele distinctive ale o idee stralucita.
Din acest motiv, m-am întâlnit cu un aer de creativitate, ca rochia din baloane. Am văzut pentru prima dată aceste costumele pe spectacol, atunci când am fost într-o călătorie de afaceri. I-am cumpărat imediat baloane pentru modelare pentru a încerca să creeze ceva foarte asemănător.
Interesul meu a fost încălzit de faptul că eu nu am înțeles procesul de fabricație. Modul în care acestea sunt conectate și interconectate? Se întâmplă ca răspunsul la lucrurile simple este chiar pe suprafata. Deci, a fost data asta.
Se pare că tehnica se numește - răsucire. A devenit cunoscut recent. Tehnica este de a furniza compoziții de baloane speciale prin răsucire și împletire.
Am decis să construiască o rochie pentru nepoata ei. Ei au fost la carnaval școală, iar o astfel de tinuta neobișnuită a fost doar acest subiect. De sârmă groasă, am făcut rama. Bile suflat pompa special și interconectate cu cadru. El a servit ca un șablon.
Am folosit mingi lungi și subțiri pentru a simula diferite culori luminoase. Mărturisesc că prima clatita sa dovedit ca de obicei, dar mică prințesă a fost foarte fericit! Ea a câștigat primul loc pentru cel mai frumos costum. Afișări au fost atât de multe! Toată lumea vorbește despre această rochie.
Ai văzut așa ceva? Esti interesat de acest tip gherghef?