20 Reguli Sărutului perfecte - ghid în blogosferă

Cum să-i sărute o fată, astfel încât ea a amintit ca cel mai bun sarut din viata ta?
Acesta din urmă, desigur, de afaceri - pentru a spune tipul de audiență stimat băieți cum să sărute. Dar toate sunt indicii că acest subiect aparent ostentativ adolescent ar trebui să-și găsească locul în coloana mea. În general, pre-am oferi cea mai profundă mea pentru cei care au o centură neagră în sărutări. Dar pentru a păstra tăcerea nu poate.

Pe scurt, am decis că universul pur și simplu mă forțează să scrie despre cum să sărute. Korotenechko. Numai cel mai important lucru. Purely pentru tine de a citi, și chicoti, spunând: Am toate astea fără tine, Vintovkin, știu.

Ochii - cu siguranță închisă. Cu bombat Zenko sărut doar psihopați și alte maniaci Bittsevsky.

Mâinile - completează imaginea. Ele pot oglazhivaet Damsel fata, umeri si spate (atunci se va dovedi un sarut pasional si sex); rula degetele prin părul ei și le ușor apuca la partea din spate (un foarte pasionat si foarte sexy); stimularea peretelui vaginal anterior (foarte, foarte, foarte pasionat si sexy).

Gura - deschis prea larg - un semn sigur că-l ai în primul rând, maximă - pentru a doua oară.

Limba - indiferent de cât de mult, agil și poate fi, are dreptul să contacteze fie dinți fată înțelepciunea, nici, mai ales, cu glandele sale. Chiar și iubitorii de saruturi agresivi cu siguranță consideră că este prea mult.

Ritmul - este important. sarut incitant - este mai degrabă un jazz decât hardcore.

Respiratia - trebuie, pur și simplu trebuie să fie accelerată dacă te săruți mai mult de un minut. În caz contrar, partenerul poate decide ca esti impotent, dar este gras pingviniha non-sexuale.

Sunete - mai este mai bună decât mai mult. Pentru a exagera cu tot felul de postanyvaniya și zgomote, riscând imprimat în memoria fetei pe care un fel nerăbdător cocker spaniel care beneficiază imaginea romantica de precis nu va merge.

Aspirată - nici un semn de temperament, și că ai 14 ani.

Buzele fetei - necesită o atenție specială. Kissing acest domeniu tind să fie senzual de orice, chiar și sărutul franțuzesc. Urmărește-i pe gradul erogeneity locatie - gat.

Drooling - rău! A respins - alege.

Halitoza - "Z" Evil cu o scrisoare de capital. gest cinematică - eroul respiră palma lui pentru a vedea dacă în loc de a tinde să-l ceva nepotrivit - pentru toate manual sale pe care merită să-l ia la bord.

Cariile - până când îl ai, prezumțios să cred că femeile sunt nebuni sărutare (pentru că este o problemă cu dintii - cel mai popular motiv pomoechnye miros greu din gura).

Angajându la produse alimentare / lichide / obiecte in timpul unui sarut - ceva pentru toată lumea. Dacă ați încercat, dar ideea nu a fost susținută de către partener, este mai bine pentru un timp să se abțină de la încercări repetate.

Muscatul - bine, atunci când în moderare. Dacă aduna ceva ușor musca, lăsați-l să fie buza de jos partenerului tau. Dar numai ușor, Victor, încă licitație.

„Bătălia de limbi“ - cum ar fi mult mai puține fete decât se crede. În schimb, de altfel, jocurile cu mana-stoarcerea.

Trucuri - cum ar fi experimente privind absorbția partenerului buzelor la formarea de vid - sunt adecvate atunci când aveți deja experiența de a saruta reciproc. Dacă buzele sunt andocat pentru prima dată, este mai bine să acționeze în programul clasic.

organisme de contact - decât este, cu atât mai probabil este că faci greșit.

Buzele - Incordeaza palmele transpirate elocvente și genunchii tremurînd da, cât de mult îți pasă.

„Eskimo Kiss“ - care este, lumina frecarea nas - este destul de bun ca un acord final sarut de obicei.

Moment - ar trebui să se simtă și de captură, pentru că este cel mai important element al unui sarut. La fel de rău ca graba și strângeți. Deci, fii cu ochii în patru.

articole similare