O selecție de sfaturi, pentru a asculta acest lucru, puteți începe să se miște în direcția corectă spre atingerea bogăției.
1. Gandeste-te ca un om bogat și de succes. Amintiți-vă că banii pot câștiga fiecare.
2. Decide cu privire la obiectivele financiare. Cum viața ta în 5-10 ani. Câți bani câștigați într-un an? Definirea avans scopul lor financiare, pe care netezesc deja calea spre fericire și bunăstare.
3. Nu spune nimănui despre planurile sale.
4. Formulați noi credințe pentru ei înșiși, care corespund succesului financiar. De exemplu: „Am fost întotdeauna noroc“, „Banii vine în viața mea ușoară“, etc. În același timp, a scăpa de atitudini negative asociate cu bani.
El este cel mai bogat conținut care este prea mic, deoarece o astfel de satisfacție indică bogăția naturii. Socrate
5. Amintiți-vă că bogăția - nu este rezultatul puțin efort. Acesta este rezultatul gândirii corecte, persistența și munca constantă.
6. Decide ce ai nevoie de bani în viața mea. Ce ați dori să le cumpere? Cât de mulți oameni ai putea ajuta pe cineva și banii ar fi mult mai bine?
7. A face bani destul de curând în caz contrar exista riscul de a pierde totul.
8.Izuchayte cred că oamenii de succes bogați financiar. Încercați cât mai mult posibil pentru a fi în mediul lor. Ascultați sfatul lor.
9. Nu invidia bogăția altor oameni. Omul Gelos arată universul, că el nu este încă gata să bani. Ar trebui să fie acum recunoscători pentru tot ce ai.
10. Conducerea este mult mai dificilă decât pentru a gestiona banii
11. Înainte de a începe să se miște spre obiectivul dvs., să ia o privire la cazul în care vă aflați în acest moment.
12. Planificați zi fiecare. Deci, vă păstrați concentrându-se pe cele mai importante cazuri.
13. Monitorizarea finanțelor. Retrase din circuitul agricol 10 - 20 la suta din venitul lor la banca. Investiți în viitorul tău.
14. Pentru prima dată la risc. Ai nevoie de „teren solid sub picioarele lor“ pentru a începe să ia decizii dificile și măsuri echilibrate.
Bogat uitat astăzi, că banii înseamnă, nu un scop. Frederic Beigbeder
15. Trust intuitia. Asta vă va spune calea cea dreaptă.
16. Au întotdeauna cel puțin o anumită cantitate de urgență. Lăsați-l să fie așa-numita „perna financiar“.
17. Nu încerca să se îmbogățească prea repede. Pentru că este posibil să se plătească sănătate și reputație.
18. Niciodată nu ia bani pe credit, precum și o varietate de credite.
20. Faceți cunoștință, întâlni din nou și de a face cunoștință! Construiți în jurul unei rețele de relații de oameni care vor fi de folos și care va fi de folos.