Barbatii iubesc femeile: zambetele lor, corp, cum ar fi, cum dansează și cum să știe cum să facă elegant, chiar și în viața de zi cu zi obișnuită.
Bărbații fac să râdă, încercând să le facă fericit și calm atunci când acestea sunt supărați - toate acestea sunt de mare importanță, precum și faptul că acestea trebuie să îndure, atunci când frumoasa jumătate de lucruri nebun face omenirii (ceea ce primesc până la ea, este încă un mister ).
Mai jos veti gasi 10 lucruri care conduce oamenii nebun (într-un sens rău al cuvântului):
1. aducă mâncarea
Aceasta, desigur, elementul nu este semnificativă, dar încă în fiecare om trăiește copilul, asa ca atunci cand esti la cina, se întâmplă următoarele: comandați-vă un desert, un desert delicios, care nu se poate aștepta, spune ea, că hrănite și de a gestiona fără dulce, dar știi ceva foarte bine că, de îndată ce tort de ciocolata ajunge la masa, pe care abia au timp să mănânce și jumătate.
2. târziu Consecvent
Unii dintre prietenii noștri sunt obișnuiți cu un pic mai complicat cu fostul. Carta în mod constant de așteptare pentru fetele care sunt în mod constant timp de 15-30 de minute întârziere, ei pur și simplu au învățat să fie de acord până în prezent pe un sfert de oră înainte de a merge să se vină. De exemplu, dacă o sesiune de film incepe la ora 20:00, au spus că, începând de la ora 19:30.
Toate bine și bine, și a lucrat, dar să acorde o atenție la cuvântul „fosta“, pentru că acum știi de ce.
3. Utilizarea sexul ca o modalitate de manipulare
Dacă observați că viața ta sexuală ceva nu merge bine, de exemplu, ai sex doar atunci când ea are o stare de spirit bună, iar când cei săraci - ea are „o durere de cap“, sau „ea a fost obosit,“ există o șansă ca femeia ta te manipula ca un câine. Cel mai rău lucru este că unele femei nu ascund nici faptul că utilizarea sexului ca o pârghie în relațiile.
5. Nu știu cum să accepte complimente
Cum putem nega complimente? Înțelege au în sfârșit, că singura persoană care cunoaște toate sistemele dumneavoastră și vedeți ca un rău - acesta este omul tău tânăr, iar dacă el te face complimente, atunci sunteți, în opinia sa, este într-adevăr merită!
6. se așteaptă să citească gândurile ei
Toate fetele doresc acești tineri să fie atenți la ei. Din păcate, ei devin foarte supărat atunci când lor personal „Nostradamus“ nu se poate declara voința lor, de exemplu, modul de a face un film sau cum să comande produse alimentare. Da, din păcate, fără cele mai mici baieti aluzie nu pot face față.
7. pedepsi
Dacă cărți, filme și emisiuni TV, și să învețe ceva de oameni, este că toate acestea merg de dragul femeii pe care o iubea. Dar, din păcate, femeile știu. Acesta este motivul pentru care sunt atât de ușor de a face să faci lucruri pe care pur și simplu nu pot sta: balet, teatru, melodramă, datele duble cu noul iubit cel mai bun prieten al ei, și multe altele.
Bărbații, nu știm atât de mult despre femei, dar sigur, știm un singur lucru: dacă ea spune că toate „bune“, atunci nu este așa. Nu este un cuvânt pe care nu ar trebui să vă sperie și provoca o panică asupra modului în care cuvântul „bun“. Aceasta înseamnă că situația a atins nivelul de dezastru, și ceea ce nu știi ce se întâmplă, doar agravează situația.
9. infracțiune continuă
Aceasta este una dintre cele mai importante lucruri pe care enerveaza alta - insulta la orice, chiar și pentru a rosti prostii. Chiar dacă a fost pentru o lungă perioadă de timp, chiar dacă sunt de 100 de ori-a cerut scuze pe viitor va fi amintit de ea în mod regulat.
10. solicită trap
„E un lucru mă uit de grăsime?“, „Prietena mea e drăguță ta?“, „Dacă am potolsteyu mult mă iubești?“ - toate aceste întrebări sunt întrebat destul de inocent și întotdeauna ai pus-o situație fără speranță.