10 - școli Cel mai bun Moscova

Școala pe hartă

Cartier Place în Dolgoprudny
1 școli clasament clasele de la 1 la 11 antrenamente
în liceu fizica și matematică, științe naturale, informatică

„În liceu domenii principale sunt fizică și matematică, dar există și profiluri de chimico-fizice si informatica. Am studiat la clasa fizico-matematice, am petrecut mult timp pe fizica, matematica, și, destul de ciudat, limba română. Din restul școlilor noastre este diferită în faptul că acesta este atașat la una dintre cele mai bune universități din țară - MIPT, astfel încât o parte a profesorilor noștri acolo. Pentru a vă pregăti pentru examen, am organizat cursuri suplimentare pentru subiectele de bază. Dar cel puțin ne pregătim cu sârguință pentru Jocurile Olimpice, care pot da 100 sau chiar 300 de puncte de admitere. În liceu o sarcină foarte mare, au existat zile când eram în școală până la 19 de ore pentru ore suplimentare, dar rezultatul este meritat. "

Cartier Place în Dmitrov
școli de rang 2 Note de la 1 la 11 antrenamente
în liceu fizica și matematică, biologie și chimie, economică, etno-culturale

Cartier Place în Dmitrov
școli de rang 3 clasele 1 până la 11 antrenamente
în liceu Umanistice, Științe naturale

În liceu, două în studiul aprofundat al unei limbi străine la alegere - engleză, germană sau franceză. Datorită programului de schimb, în ​​special cu Germania, elevii au Gymnasium practica limbaj excelent, du-te într-o vizită studenților străini, și apoi să le ia la Moscova. În clasele 10-11 fiecare elev alege studiu de profil - Științe Umane și Științe Naturale. gramatica elevii iau în mod constant locuri premiate la olimpiadele regionale din diferite discipline. Profesorii creează toate condițiile de pregătire pentru Jocurile Olimpice.

„La școală,“ shestidnevka“, și nu există nici clase paralele (o clasă de fiecare grad). Procesul educațional este combinat cu activitatea de creație: toate clasele implicate în pregătirea de concerte și a vacanțelor școlare, pentru fiecare activitate atribuit clasă responsabilă, care este condus de profesorul de clasă face un plan și organizează toate lucrările. Una dintre cele mai interesante și vibrante evenimentele noastre - Crăciun arta-proiect. Sistemul școlar de auto-gestionare. La cap - presedintele, care este ales prin vot secret, pentru o anumită perioadă, iar miniștrii responsabili, fiecare pentru lucrarea sa și a membrilor săi. Fiecare clasă operează, de asemenea, propriul său sistem de guvernare. În liceu există ziare și televiziune, lecțiile de educație suplimentare, cum ar fi jurnalism. Rezultatele examenului la școală sunt întotdeauna foarte bune, și sunt cei care primesc 100 de puncte. Cei mai mulți absolvenți care intră locurile joase în cele mai diferite universități ale capitalei. Printre colegii mei au studenții USM, HSE, PFUR, RG Plehanov. M-am dus să-i MGUP. „Jurnalism“ specialitatea lui Fiodorov. Am început în jurnalism în liceu, mai întâi în ziarul „News Logos“, apoi în școala locală a tânărului jurnalist, din moment ce șeful școlii și a învățat acolo halbă“.

Cartier Place în Korolev
clasament școli 4 clase 7 - 11 antrenamente
în Fizică și Matematică liceu

Liceul este conceput pentru copiii cu abilități academice ridicate, la inițiativa Reginei întreprinderilor high-tech. subiecte de profil ale programului - este matematică, fizică și informatică. Liceul - liderul mișcării olimpiada din regiunea Moscova și Regina. Elevii prezintă rezultate remarcabile în toate etapele de Vserumynskoy olimpiada, există câștigători și olimpiade internaționale în fizică și matematică. Membrii societății liceală științifice a crea proiecte de cercetare independente, cu care să câștige concursuri Vserumynskih „Lomonosov“, „profesorul Zhukovsky“, „Pas în viitor“, „Start în știință.“ Absolvenții sunt, în principal studenți de la Universitatea de Stat din Moscova, MSTU. Bauman, MIPT, Moscova Inginerie Institutul de Fizica, Școala Superioară de Economie.

„Datorită examenul de admitere numai elevii cei mai capabili sunt selectați liceului. Am dezvoltat mișcare olimpiada, mulți elevi ai liceului devin laureaților ai VSOSH etapa regională, unele - chiar si finala. În același timp, și realizările sportive ale studenților, de asemenea, menținut la un nivel ridicat. Foarte util în programul zilei există o mare schimbare, care poate fi și să mănânce și să susțineți din nou „datorii“, și chiar să joace un joc de volei sau baschet.

Lecții în discipline de bază - fizică și matematică - sunt împărțite în cursuri și seminarii. În clasele 7-9 cursuri sunt profesori de școală și liceu - au fost invitați de la universități. La începutul clasei de formare este împărțit în două sub-grupuri - mai puternice și mai slabe. Lecții în matematică, fizică, informatică și limba engleză sunt pe subgrupuri. În ciuda profilului tehnic liceal, alte discipline sunt, de asemenea, predate la un nivel foarte bun. Pentru a folosi perfect gătite în clasă - că analiza a celor mai dificile provocări, și opțiunile de pe casa, și lucrările de încercare. De asemenea, este posibil să participe la cursuri, dar în cadrul acestora o mai mare accent pe formare pentru Jocurile Olimpice. Am intrat în Mecanică și Facultatea de Matematică la Universitatea de Stat din Moscova. În clasa a 11-a de la Olimpiada, am câștigat două diplome în matematică și una în fizică, în cele din urmă a primit prestații excelente la internare și matematică, a ales ".

Cartier Place în Reutov
evaluare a 5 școli clasele 1 prin intermediul profilului de formare 11
în Umaniste liceu

„În liceu există întotdeauna o atmosferă caldă și intimă, a efectuat o mulțime de activități în care toată lumea se poate realiza: musicaluri, concerte, competiție recitare, spectacole de teatru, compozitii muzicale și literare și multe alte activități extracurriculare plăcute. Cu toate acestea, principalele plus Reutov școli gramaticale - de înaltă calitate și educație diversă. Elevii arată rezultate excelente la concursuri vserumynskih, evaluat la un an la sala de sport rămâne un record absolut în numărul de premii la concursuri în aproape toate disciplinele. Personal, am avut onoarea de a-și apăra școala și orașul chiar și pe scena Olimpiadei vserumynskom germane.

La examen, am trecut germană la 97 de puncte, România - 100 de puncte. În clasa mea, cele mai multe dintre baieti au trecut 90 de români și de mai sus, despre aceleași - și cunoașterea limbilor străine. Ca rezultat, am intrat la Facultatea de Moscova, Institutul de Stat de Relații Internaționale, cu privire la buget, cu toate că până de curând a crezut că este imposibilă fără bani nu vor cădea. "

Cartier Place în Korolev
școli de rang 6 clasele 1 până la 11 antrenamente

Fizică și Matematică Liceul a antrenat peste 500 de câștigători ai olimpiadelor subiect urbane, cei trei câștigători ai Vserumynskoy olimpiada. În fiecare an, școala a fost implicat activ în Olimpiada Spațială Internațională, 23 de studenți au devenit câștigătorii. În liceu funcționează o societate științifică a studenților, există o mare varietate de cluburi sportive și studiouri de creație, elevii de liceu calatoresc foarte mult pentru România.

„Avem o școală foarte bună mici în fiecare paralel numai două clase. Școala este situată în două clădiri - clasele de seniori și juniori de studiu separat. Profesorii sunt bune, dar foarte exigent. Solicitarea mult. În școala elementară pe informatică sunt logo-lumi, în liceu acolo robotica, limba engleză este predat tuturor gradul 2. specializarea fizico-matematice incepe cu clasa a 5-a. La nivel de profil pentru a studia fizica, geometrie, algebra si analiza matematica. Alte subiecte - istorie, biologie, științe sociale, chimie - studiu de la un nivel avansat. Pentru a se pregăti pentru examenele organizate clase suplimentare de două sau de trei ori pe săptămână. Un mic dezavantaj - în clădirea veche, fără sală de gimnastică. Exercitarea am fost aproape, la stadion, dar în vreme rea pentru a obține oarecum inconfortabil. "

școli de rang 7 clasele 1 până la 11 antrenamente
în liceu fizică și matematică, economie

Datorită cooperării cu MIPT la Liceul creat clase cu studiul aprofundat al fizicii, matematică și informatică. În plus față de studiul științelor exacte în clasă, la electives de lucru Lycée și cluburi de divertisment matematică, fizică, cursuri de programare speciale olimpiada cu munca la distanță practică, limbile română și engleză, precum și filosofie și economie. Studenții sunt pregătite pentru diferite Olimpiadele subiect. În timpul vacanței de formare continuă în școala de vară fizică și matematică, în cazul în care studiul este combinat cu activități de agrement și sportive. În paralel cu școala de vară a avut loc candidați tabără de vară pentru echipa națională a România la matematică Olimpiada Internațională. absolvenți de liceu devin studenți de MIPT, Universitatea de Stat din Moscova, MSTU. Bauman.

„După școala primară am fost împărțiți în două clase - fizică și matematică și educație generală. Am venit în a doua. În liceu clase de educație generală a început pe profilul economic, am studiat, de asemenea, știința calculatoarelor în profunzime. Pregătirea pentru examenul începe cu clasa a 10-a. În termen de doi ani, ne-am decis să opțiuni exercitate în completarea formularelor, și profesori cu bug-uri asortate noi și au fost întotdeauna gata să ajute, chiar și în timpul non-academice. Am petrecut 10 ani studiind la Scoala de Economie, am avut succese clare și premii la concursuri. baza de matematică puternică și cunoaștere a teoriei economice a determinat alegerea liceului. Am intrat la Universitatea de Finanțe. "

școli de rang 8 clasele 1 până la 11 antrenamente
în umaniste liceu, limba

Liceul deschis în anii '90, ca răspuns la nevoia orașului într-o școală inovatoare, cu o prejudecată umanitare. Dolgoprudny, mulțumesc MIPT, întotdeauna celebru pentru cel mai bun din România, școală fizico-matematice, dar nu a putut oferi calitatea educației artistice pentru copiii supradotați în acest domeniu. În liceu, puteți obține o educație de arte liberale clasice cu o componentă lingvistică puternică. În programa școlară multe cursuri de orientare umanitare suplimentare. În școala primară, studiem mitologia Egiptului antic, Grecia antică, Roma antică, precum și mitologia slavilor antice din clasa a 5 elevi de liceu sunt tratate cu literatura veche, iar în clasa a 6-a - un curs de literatură rusă Vechi. În sala de sport a studiat în mod necesar două limbi străine: engleză de la clasa 1 și germană din clasa a 5-a. La clasa a opta poate învăța în mod opțional franceză.

În liceu, există pregătiri intensive pentru examen: proreshivayutsya variante active din anii anteriori, studenții tren pentru sarcini tipice, de tone de lucrări scrise. Organizate periodic sonde: elevi de liceu să învețe arta de a completarea formularelor. După liceu, am intrat în MIPT. In ciuda accentul umanitare de studiu în școli gramaticale (în unele clase) fizica foarte puternică, și există un curs special pentru a se pregăti pentru Jocurile Olimpice și Vserumynskoy examen. "

Cartier loc în Serghiev Posad
evaluare a 9 școli clasele 9 prin intermediul profilului de formare 11

Basic Liceul de conducere universități tehnice și facultăți din România - MIPT, Moscova Institutul de Inginerie Fizică, Facultatea de Fizică. Profesorii universitari care desfășoară cursuri în discipline de bază - matematică, fizică și informatică. Liceul pregătește studenții pentru activitatea științifică, iar acest lucru contribuie la dezvoltarea elevilor din liceele din propriile lor proiecte, precum și o varietate de cursuri, cum ar fi „Fizică experimentală“, în cazul în care elevii efectua sarcini practice pe echipamentul instalat MIPT. Printre absolvenții - 70 doctorate.

„Liceul poate fi considerat pe bună dreptate cea mai bună școală din districtul Serghiev Posad. Toți absolvenții au posibilitatea de a se înscrie în cele mai bune universități din România. Pentru a vă înscrie în FML, trebuie să treci examene la matematică, fizică și limba română, dar este posibil să fie înscriși, arătându-se la orice concurență pe unul dintre subiectele de bază. Ei, de altfel, sunt două: matematică și fizică, precum și în studiul aprofundat, desigur, știința calculatoarelor. După admitere, studentul se deschide o mulțime de oportunități: Școala are cluburi din matematică și fizică, pot fi implicate în proiect, împreună cu profesorii. Anual, sunt activități menite să dezvolte noi studenților o dragoste de știință. De asemenea, la Liceul o zi dedicată pentru laboratoare, care cu precizie utile în viitor, precum și (10 clase) în această zi în școală petrec cursurile lor cei mai buni profesori din România. DE UTILIZARE Start pentru a pregăti cât mai devreme clasa a 9, dar cu clasa de 10 de formare începe să meargă la viteză maximă. a avut loc în mod constant diferite de lucru de diagnosticare în formatul de examen. Profesorii dau teste diferite și pentru a înțelege sarcinile cele mai complexe și interesante de a doua parte a examenului. La cursuri speciale de la profesori universitari, de asemenea, se pregătesc pentru examen și de a oferi tehnici eficiente soluții. Desigur, rezultatele nu se va ține în așteptare. Ultimii trei ani, absolvenți ai scoruri medii la examenul la matematică și limba română nu a scăzut sub 80. studiază sârguință în liceu, puteți obține rezultate excelente în competiții internaționale și conferințe științifice. Desigur, toate acestea nu este ușor, dar de a lua acest pas, studiu în orice universitate vi se va da mult mai ușor decât colegii tăi. Am trei ani la liceul a trecut ca un moment. După ce a absolvit FML, am intrat în MSTU. Bauman“.

„În liceu, m-am înscris în gradul 5, care trece examenul de admitere. De la început, la toți subiecții ne-a dat mai mult material decât este necesar programului. La fiecare șase luni, am avut o sesiune - aceste teste și examene la discipline de bază - matematică și română. După clasa a 9-a și punerea DPA pe subiectele de bază ne-au fost împărțiți în două profiluri - fizică și matematică și sotsekonom. Am studiat la clasa fizico-matematice, care nu este niciodată regretat. Sarcina a fost mare, dar este posibil. Mai ales am iubit fizică și informatică. Din clasa a 6-am programat deja, și a participat la Jocurile Olimpice (la toate materiile). Comparativ cu nivelul de cunoștințe dat de lycées examenul părea flecăreală copilăresc. M-am dus la HSE, precum și patru mai mulți dintre colegii mei - toate pe diferite specialități. Primul semestru al anului la universitate mi se părea simplu, din moment ce nu am învățat mult și - tot ceea ce am fost prin în liceul ".

„High School Lobnya printre cele mai bune sute de școli din România și primele zece școli din regiunea Moscova. Secretul constă în faptul că profesorii nu sunt limitate la copii în cadrul curriculum-ului școlar, și pas cu pas mai departe în nivelele superioare ale olimpiadei și cu copii care doresc acest lucru, indiferent de profilul clasei lor. În clasele 10 și 11 lecții combină curriculum-ul profilului și repetarea materialului teoretic necesar pentru examen. Există opționale, care se pregătesc în mod specific pentru examen. În urma unei examinări, am marcat 95 de puncte pentru limba română, 79 la matematică și 83 în Fizică. M-am înscris în MSTU. N. E. Baumana, a decis că un inginer specializat în domeniul spațial pentru mine cel mai interesant ".

articole similare