Purtați ochelari de soare, chiar și pe timp de noapte sau în subsol
Se crede că Duke Nukem - clona nu destul de uman, și modificate genetic. În favoarea acestei ipoteze este faptul că eroul își poate permite să meargă în ochelari de soare în mijlocul nopții sau în subsol întunecat. Deși este posibil ca acesta este - o victimă a stil: este mai bine să moară așa, decât să clipească cu deficiențe de vedere și frecarea pleoapele.
Niciodată nu întorci spatele la inamic învins
Căpitanul de infanterie, cele mai slabe adversarii din Duke Nukem 3D, capabile de rautate sordidă, care ne-a învățat viața reală. Cuvântul împușcat ticălosul ar putea face să pară că a murit foarte liniștit și se află pe podea, atâta timp cât Duke Nukem nu se va întoarce la el. Căpitanul „trezi“ și a împușcat un erou. A fost dezgustător sângeroase!
Nimeni nu îndrăznește să jignesc femeile!
Unul dintre principalele motive pentru Duke Nukem pentru a continua lupta împotriva cotropitorilor - sunt femei. Eroul este bântuit de gândul că un pungași pofticioase din spatiul cosmic răpesc pentru reproducție și adăposturi experimente. Nimeni nu îndrăznește să jignesc femeile! Mai ales dacă el - împărat cicloidă.
Muzica - e viata!
- Poate că cea mai bună acoperire a coloanei sonore a Duke Nukem 3D
Duke Nukem - nu este doar un joc în care există muzică. Nu ai putea cădea în dragoste cu toate aceste niveluri și situații de joc, în cazul în care melodii nu foarte ușor de reținut, care fac agil să danseze și trage nenorocitii svinokopov și din spațiu. Muzica din joc - literalmente seva și de conducere.
Referinte - este distractiv, chiar dacă nu le înțeleg
Duke Nukem 3D a fost doar plin de referințe. Lista este mai impresionant decât o carte sau un film. Fiecare dintre aceste fraze sunt folosite atât la locul pe care mulți crezut sincer că sunt mulțumită Duke Nyukemu. Este suficient să amintim coroana lui, „voi rupe capul off și Nasri în gât!“, Care este un citat direct din „Full Metal Jacket“.
Dacă ai ceva de spus - a scrie o carte!
Verificați, din care a făcut fast-food dvs.
Având o plimbare în jurul orașului, în partea finală a jocului, Duke Nukem devine într-un restaurant ieftin Duke-Burger, numit după el. Acolo el descoperă că burgeri de marcă, de fapt, realizate din sobachatiny vechi. Cu toate acestea, eroul nu este deosebit de jenant.
Este necesar să se respecte munca altora
Duke Nukem - naiba e acest domn. În măsura în care este posibil sub imaginea sa masculină de huligani, desigur. Ne amintim cu toții că în joc puteți găsi nu numai străinilor rău și polițiști-porci mistreți, dar și stripteuse. Eroul poate obține un dans în poală, dar numai dacă plătiți o sută de dolari. Ce putem învăța de la acest episod? În primul rând, faptul că munca de calitate ar trebui să fie bine plătite.
Uneori merită să aștepte un vis de 14 ani
Există întotdeauna un mod simplu și elegant
Rezervoare din complementul Atomic Edition - destul de dificil de a ucide adversarii cu mortiere și mitraliere. Dar, în loc să irosim muniție pe el și nervi suficient să se apropie de el și de a include buton de auto-distrugere. Într-adevăr, de ce grub și să moară, dacă este posibil să se facă cu viclenie și inteligent?
Dar, cel mai important, ceea ce am învățat pe parcursul vieții fiecăruia dintre noi 20 de ani - este un pic Duke Nukem. Ori om stând bătăuș incontrolabilă și cinică vesel care râvnește doar trei lucruri: dreptatea, retribuția și fund lovind. În povestea originală ea la condus la faima și președinția.
Duke Nukem 3D: 20-a aniversare World Tour este disponibil pe un PC. PS4 și Xbox One.
Noaptea în pădure pretinzând că joc infantil despre animale care trăiesc într-un oraș minunat în atmosfera de distracție cu blană. De fapt, aici vă va spune povestea întregii generația noastră, un tânăr nechibzuit și ruperea violentă a crescut. Și când abia otdyshites, taie membrele și se lasă să moară în metafizica deșert, unde Dumnezeu personal indiferentă să te hrănească [...]
Când a lansat Pokemon GO, oamenii au început să facă același lucru, iar acest lucru este de obicei - se angajeze colectiv în acest nonsens. Dar cel mai savvy dat seama repede că căutarea Pokémon - este, de asemenea, un instrument excelent pentru shenanigans cele mai neașteptate. Cu el se poate justifica și a transforma ceva de la invazia de pensiune pentru femei la un detectiv shadowing. Am adunat cele mai evidente moduri.
La petrecere a timpului liber, uneori se joacă cu fiul său în vechi, dar încă un mare Doom 2. Fiu de trei ani și jumătate. Prima dată când am spus, și apoi se întrebă el. "Un joc în cazul în care unchiul bang-bang, haide?" - "? Doom" - "! Duuum". Acum, jocul este deja la inițiativa sa. Mâna lui este încă prea mic pentru a controla pe deplin procesul, așa că rulează, [...]
Mesaj de navigare
Dacă nu pentru un cuplu de niveluri controversate și câteva decizii controversate care au fost folosite la toate rece. Deci, stau de regulile jocului a fost.
Am doar o dezamăgire a fost - li sa promis o companie de foarte mult timp, am juca pentru a juca și apoi hop la sfârșitul anului (
Ei bine, vocea rusă, doar o durere ...
Uh ... Ei bine, acest lucru este modul în care trebuie să ne infometat pentru un first person shooter că DNF a mers bine? Acolo a aranja chiar o lobotomie și să uitați despre ce a fost jocurile anterioare ale Duke, greu pentru a juca - jocul devine insuportabil de rău foarte des.
Ei bine, undeva la mijlocul lunii mai și am găsit o pereche de puncte, „Ei bine, oh, OK, este de trei și un minus“, dar nimic mai mult. Restul este un rezultat pozitiv - încercări de a poza fanilor de serviciu ventilator, deși ca, în general, se poate considera în mod serios atunci când Duke, utilizați armura regulate în 3D și trage toate armele disponibile dintr-o dată a scăzut la două butoaie, și sub formă de armura Master Chief că există ceva despre trucuri pentru femei glumă? Ei bine, totul?
Potrivit lui în vârstă de 5 ani, amintiți-vă că nu numai mulțumit de scăderea nivelului ... totul.
Tocmai am ratat Ducele nu se aștepta la o capodoperă pentru toate timpurile, dar era o mașină doar la ceea ce ar putea predratsya, dar de ce? Am cumparat CD-ul, a luat stick-ul și a trecut) De fapt - același Duke, ca și mai înainte. Numai niveluri mai complicate s-au schimbat de pe camera de mici complicate și între ele rect.
momentul amuzant de gândire, am trecut pe cutie, iar Duke a fost, de asemenea, la începutul casetei joystick-ul în versiunea pentru PS3 în mâinile sale încă de pe cutia joystick-ului))) (în cazul în care considerați că în magazin ps Scrin)
La Duke a fost bronzhelet. Și el mereu glume stupide nu sunt citate tale, asa ca este doar un tribut adus tradiției)
După trecerea deschide un teatru foarte interesant, cu role Duke prototipuri de-a lungul anilor. Caut-le pe YouTube recent, dar nu a găsit (
Redarea buhim în muci (și ar trebui să joace în aproape toate), jocul este chiar nimic
Îmi amintesc toate și diverse, hayali stânga și la dreapta, Duke Nukem Forever, și am făcut ca răspuns la un singur lucru: Ssali ÎN SCHSCHICHLA LOR promiscuu.
Pentru TheSaxTape mulțumiri speciale lui Vladimir.
Asta pentru „a fost bine, iar în unele momente chiar și continuarea demn de clasice“ - un special vă mulțumesc, Vladimir. Și apoi toate hayali, cu toate că, în general, DNF nu a venit shutanom cel mai rău, uneori chiar arata ca HL2. Problema a fost doar că, în orice caz, el nu s-ar ridica la înălțimea așteptărilor.
Mi-a placut inca Duke Nukem: Manhattan Project, care a fost fidel tradițiile și 1C voce din Rusia a fost surprinzător de bine (dar nu atât pe DNF).
Cel mai bun voce de Duke, a fost vocea care acționează abrupt Sam Dzhigurda)
întrebat vreodată de ce să nu Croeteam dat în judecată
Dispari în toaletă - a fost de nepretuit! Îmi amintesc încă Druganov maxilarului a scăzut. Ei bine, SVGA-grafon la bate timp pe creier brusc orice VR curent.