10 fapte despre Armenia și armenii

M-am vizitat Armenia Belarus vara trecută, și pe baza observațiilor mele a fost acest post.

1. În Armenia, multe locuri interesante de vizitat, cea mai mare parte monumente ale culturii creștine, care nu vor lasa indiferente nici un pelerin. Este un templu și așa-numitele „eco-pietre“, care se traduce literal ca cruce de piatră.

2. Hacikar - nu este o placa mare de rocă este, de obicei, de tuf vulcanic, cu ea o fantă transversală. Khachkars poate fi văzut aproape nici în fiecare colț din Armenia.

3. Armenii sunt oameni foarte ospitalieri. Întâmplare în căutarea de a casa lor, de foame esti acolo, nu pleca, forțați aproape hrănite :)

4. Potrivit unor surse, în 98% din populație, creștinii din Armenia.

5. Armenia a fost prima țară care a adoptat creștinismul ca religie de stat. În alte aspecte care explică acest devotament a oamenilor la credința lor.

6. Deși armeni și creștini și nu au restricții speciale ca musulmani, dar ele sunt foarte cult si educat fetele lor.

7. În Armenia problema sunt aceleași ca și în România doar de 10 ori mai rău. Dar oamenii nu se văita. Dacă cineva își poate permite să facă ceva ce face, dacă există tăcut într-o cârpă.

8. Pentru toate națiunile cu excepția azerilor și turci, armeni sunt bine. Ei bine, cred că toată lumea știe despre genocidul și Karabah.

9. Armenia este o țară săracă, dar are o multime de monumente arhitecturale care au fost construite strămoșii armenilor timp de secole.

10. În Armenia, deoarece există o plajă pe malul lacului Sevan, un imens lac de apă dulce. Acolo puteți face plajă și să mănânce frumos, pentru că nu prea departe de plajă sunt restaurante.

În general, mi-a placut tara, a fost în multe țări, a fost, de asemenea, în Caucaz cel mai mult mi-a plăcut Armenia și Georgia. Cred că încă mai merg la Armenia și să vă sfătuiesc :)

Ne pare rău pentru erorile gramaticale în cazul în care acestea sunt :)

articole similare