Copiii sunt mai bune decât noi, cu siguranță. Uneori este necesar să se oprească, uite în jur și dau seama că au multe să ne învețe. Deci, de ce copiii sunt mult mai fericiți decât noi adulții?
Simplitatea. La copii, atât de simplu. Am cumpărat o bicicletă sau o recompensă de fericire și pantaloni complete. Ei au nevoie să fie fericit un lucru mic. Dar noi credem că pentru a fi fericit trebuie să avem o grămadă de lucruri pe care nu aduce bucurie.
Setare. Copiii mai puțin deranjează că cred din jur. Și adulți care trăiesc într-o închisoare mare, în cazul în care mulți în inimă este frica de ceea ce alți oameni au de spus? Nu aveți nevoie de alții să decidă pentru noi. Trebuie să trăim opiniile și de a realiza visele lor și nu alții!
Placability. În cazul în care copiii sunt acum jignit, după cinci minute, ei distrage atenția de o oră va uita din nou și cel mai bun prieten. Și dacă adulții sunt jignit, este complicat. Este important să ne amintim că lumea nu este oameni perfecți. Scuză-mă, da drumul și du-te!
Bani. Copiii iubesc bani? Da. Dar nu la fel de mult ca și noi. Nu spun că trebuie să uitați despre ele. Doar adulții prea mult accent pe bani. Copiii dețin bogăția nu este în mâinile și inima.
Astăzi. Copiii trăiesc în prezent. Copiii știu că este imposibil să se țină pasul cu timpul. Și noi adulții încerca să orienteze o mașină a timpului. Dar timpul este de sub control și numai în prezent ne scriem propria lor istorie.
Mutare. copii hiperactivi, sport sunt ușor. În cazul în care un adult încearcă să repete toată ziua toate mișcările sale, el pur și simplu nu va susține. Noi rula chiar în dimineața în sine nu poate forța.
Rade. râs pentru copii este izbitoare și pură ca un diamant. O fac din inimă, și de multe ori zgomotos. Dar, desigur. Doar decât persoanele în vârstă, grijile mai lumești, experiențe de suferință. Toate acestea înăbușit același, râsul copiilor lui unic.
Vis. Cu capacitatea de a visa la copii este nici o problema. Ei știu că, dacă există un vis, nu există nici un om. O realitate dură distrusă la adulți capacitatea de a visa. Cele mai multe, de asemenea, să învețe din nou să viseze și să le facă o realitate.
Confort. Nu este întotdeauna cel mai fericit copiii trăiesc în împrejurările și condițiile cele mai norocoase. Confortul pentru a le face și puțin concept. Aceasta este ceea ce am folosit pentru a trăi cu un anumit set de atitudini față de confort. Și doar pentru că trebuie să fiți recunoscători pentru ceea ce avem.
Stereotipurile. Stereotipurile de viață - aceasta este o astfel de bredyatina pentru ei. Ei mesteca un bar Snickers, se spală cu apa din coloană și concurează pentru scuiparea.
Ce crezi?