8 Semn ciudat că ești cu adevărat în dragoste

Care se încadrează în dragoste nu este atât de dificil, dar cum să înțeleagă ceea ce este cu adevărat? Dacă observați la următoarele semne, care la prima vedere părea absurd, atunci va cădea cu siguranță în dragoste.

1. Această persoană este enervant sau frustrant pentru tine, dar continuați să-l tolereze.

Poate că el face întotdeauna aceeași greșeală, chiar dacă spune că e cel mai bine. Uneori e așa te scoate din tine, că este vorba despre inimi: „Cum mă înfurie ...“ sau „Nu-mi place când faci asta.“ Dar acest lucru nu vă împiedică de a fi împreună. Și nu suferi pentru că se tem de rupere în sus și de a fi singur, dar din cauza iubirii.

2. Ați complicat viața de dragul omului.

Poate că între tine pe distanțe lungi, dar sunt dispuși să-l depășească, și poate chiar îndrăznesc să se miște. Poate că această persoană are o mulțime de problemele lor, dar sunt dispuși să sacrifice timpul și energia lor să-l. Poate se pare că toată lumea este împotriva ta, dar sunteți dispus să accepte provocarea.

3. Nu-mi pasă, nimic pentru a vorbi despre.

Nu ești îngrijorat că vorbesc despre nimic. Ei bine, se poate vorbi despre vreme, dar puteți fi liniștit și confortabil. Ai importanta prezenta acolo.

4. Ești gata să faci ceva ce nu se va.

Men - ore de mers pe jos, cu o fată de cumpărături. Femeile - atârnă în jurul valorii de el cu o jumătate de zi de pescuit. Doar pentru că doriți să vă rog și să fie în jur.

5. Susțineți și ceartă.

Dacă oamenii nu au certuri, atunci ei nu le pasă, ei nu le pasă de ceea ce cealaltă persoană nu este de acord că acestea nu sunt de aceeași părere. Cearta - un semn de indiferență.

6. Nu te si corpul tau de râs cu acest om, și nu te deranjează același lucru acolo.

Nu doar umble gol, și, de exemplu, băși ragai sau de a face în prezența celuilalt. Și cu un râs. Și nu simt disconfort.

7. Ai cere întotdeauna acest om despre tot.

Tot ce ai nevoie înainte de a zaguglit pe internet, îl întrebi. Te întrebi mintea lui, ceea ce ar face, dar dracu ', e doar un obicei, atunci când știi că lângă ai poporul tău.

8. Ți-e frică de el.

Dacă o stare proasta, el este atent și tăcut, voi treceți prin imediat, dacă nu un motiv. Te uiți la ea chiar și cu frică, frică de a pune întrebarea greșită. Pentru că știi că rezultatul poate fi dureros. Și aceasta înseamnă că te iubesc deja.

articole similare